Arkadaşlar bi kaç ay önce Asus K52F marka bi laptop aldım aldığımdan bu yana herhangi bir teknik sorunla karşılaşmadım fakat bir ara yanlışlıkla bildirim simgeleri alanında Bluetooth u kaldırdım ondan sonra bi kaç kez daha lazım olduğunda başlat menüsündeki aramadan bulup bluetooth un ana ekranına gelebildim telefondaki şeyleri bu pcde çal cinsi şeylerin yazdığı bölüme yani.
Bu sabah telefonuma şarkı atmak için tekrar aynı yoldan bluetoothu açmaya çalıştım ama açılıyor gibi mouse imlecinde belirti oldu fakat program açılmadı. Masaüstüne kısayol oluşturup denedim olmadı dosya konumuna gittim ordakide kısayoldu hedefine gittim ordada aynı şey oldu açmadı programı. Herhangi bir hata vermiyo sadece imleç açacak gibi oluyor fakat açmıyor.
Buna karşın bluetooth dosya aktarımı diye ayrı bi program daha vardı onu açtı telefondan bilgisayara veya bilgisayardan telefona diye seçeneği sundu ordan yapabildim o program açıldı ama diğeri açılmıyor nedendir veya nasıl çözebilirim bilgisi başına gelen biri yardım edebilir mi?
Dosya Aktarımı dosyası çalışıyor, bluetooth açılmıyor..
Yokmu bi bilgisi olan beyler?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme