Şimdi Ara

BLUETOOTH SORUNU-ACER 5920G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Acer 5920G-702G25MN laptop'um var. Recovery yapmadan başka bir işletim sistemi kurduğum için yeniden windows yüklemek zorunda kaldım. Ve bildiğim kadarıyla bu notebookta bluetooth var ki üzerinde de Bluetooth 2.0+EDR yazıyor; bilgisayarımda bu donanım görünmüyor. Aygıt yöneticisnde yok donanım ekleden de bulamadım. Acerin sitesinden BTW_v6.0.1.4900 driver'ı yükledim ancak bilgisayarınızda bir bluetooth donanımı bulamadı diyor ve bluetooth'tan dosya göndermeye çalıştım yine donanım eksikliği var görünüyor. Kısacası bilgisayarım üzerinde bluetooth cihazı yokmuş gibi davranıyor. konu hakkında bilgi ve tavsiyelere ihtiyacım var. Lütfen yardım eder misiniz?

• güzel soru :) arkadaşım benimde başıma aynı şey geldi.bendede ibm laptop vardı ve bende kendim sata kısmını kaldırarak format attım.sonra sitesinden bluetooth sürücüsünü yükledim.fakat oda ne bilgisayraım bluetooth u görmüyor.aradan zaman geçti ve ben o programın direk setup lı halini buldum internetten.baya zor oldu.ben normal masaüstümede o programı yükledim.ve sorunsuz kullanıyorum.İbm laptoptada denedim ve çalıştı.com bağlantıyı oto ayarladı ve çalıştı bluetooth.sana gönderebilirim ama nasıl olacağını bilmiyorum.Nasıl yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 26 Şubat 2008; 19:24:35 >
  • Yardım ve içtenliğin için teşekkür ederim. Üzerinde epey çalıştıktan sonra bütün device'ları kaldırıp yeniden yükeldim şimdi çalışıyor. :)
  • nedemek herzaman....
  • Arkadaslar ben yeni aldım bu acer 5920 g den daha henuz 2 hafta oldu ve ben de takip ettim bi cok yerde cozum aradım ama bi turlu yapamadım su bluetooth olayını...ben bu işlerden pek anlayan birisi delim bu konuda bnada yardımcı olursanız bu sorunu asmıs arkadaslar olarak cok sewinirim gercekten cok cok cok makbule gecer...dugmesi var klavyenin solunda basıyorum aygıt yok diyor ve suan bilgisayarı aldıgım sehire cok uzak bi yerdeyim yani ancak bu sorunu sizin yardımlarınızla cozebilicem simdiden cok tesekkur ederim...
  • Ve arkasalarlar yazmayı unutmusumda yukarda ben bu işlerden pek anlayan birisi deigilim bana benim anlıycagım bi dilde anlatırsanız cok sewinirim simdiden cok yesekkur ediyorum umarım bu soruna bi care buluruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.