Şimdi Ara

Bluetooth um arızalı mı ? 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon 5s bluetooth u açıyorum. Aygıtlar adı altında aranıyor diyor ve dakikalarca orada kalıyor. Hiç sonunu bekleyemedim hep o şekilde. Aranıyor diyor yanda yanda yuvarlak dönüyor. Altta artık bulunabilir yazıyor. Evet başka telefonlardan kendi telefonumu görebiliyorum. Ayrıca Bluetooth ile telefon netini internete bağlamaya çalışıyorum yine olmuyor mecburen kablo takmak zorunda kalıyorum. Durum bu ne yapmam lazım? Sıkıntı nedir? Arkadaşların bluetooth larını açtırdım hiçbirini bulmuyor sürekli aranıyorda bekliyor.

Ek olarak başka bir konuyla ilgili bir sorum var. Bir kelimenin ortasında harf hatası yapınca oraya dönemiyorum. Kelimeyi baştan silmem gerekiyor. Nokia da bile yanlış yerin üstüne tıklayınca imleç direkt oraya gidiyordu ve rahatlıkla hatalarımı düzeltebiliyordum. Belki de ben özürlüyümdür bulamamışımdır bu konuda da yardım ederseniz çok iyi olacak.

• 2. soruna cevap vereyim metin üzerina basılı tut büyüteç çıkar oradan istediğin yere gidebilirsin

edit: ilk soru için wifi ile kendi cihazınıza bağlanacaksınız internet paylaşımı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASP -- 25 Eylül 2014; 21:32:49 >
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam evet arada wifi ile de bağlanıyorum. Ama hiçbir cihazı bulmuyor telefon yaklaşık 20 dakikadır aynı şekilde aranıyor diyor yuvarlak dönüyor tık yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.