Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel arkadaşlar ben yaptım kullandım bence sabit olmalı bu konu
  • Bu arada benim tel w550i.
  • Bende yaptım en sonunda eline sağlık,Süper valla
  • Sorun nerdeymiş cok merak ettimde
    quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

Bende yaptım en sonunda eline sağlık,Süper valla
  • Sorun ayarlarda Soket yerine Http yapmam gerekiyomuş Opera Mini 4 de
  • Tamam dostum

quote:

Sorun ayarlarda Soket yerine Http yapmam gerekiyomuş Opera Mini 4 de
  • Tekrar eline sağlık
  • Rica ederim arkadasim ne demek
  • arkadaşlar süper herkese tavsiye ederim, yalnız radyo radyo dineleyen bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Arkdaslar bu cekimleri yapmadan önce gprs ten girmiştim msn e. O yüzden java ayarlarindan avea gprs wap profili seciliydi tabi. Onu wireless profiline almayı unutmusum. Ve nette dolasmaya baslamisim saatlerce kaldi tel nette. Hala avea gprs wap profili secili tabi. Nyse cıktım. sonra bi baktım durumu görünce gitti kontorler dedim. Halbuki hiç kontor gitmemis. Demekki o wireless diye yaptıgımız ve sectigimiz profilinde bi önemi yokmus. Hiç yapmasanızda olur yani. avea gprs wap veya türkcell cepten internet secili kalsin. o kendisi ayarliyo. wireless i silin

evet kontör gitmiyo taken21

ama k 790 da wirelles ayarı seçili olmazsa ilk sayfa açılıyo ama sonrası açılmıyo oayarda gerekli bağzı tellerde

• Evet birde Operanız 4 ve üstüyse Settings den Soket seçeneğini HTTP yapmanız gerekiyo bilgilerinize
  • Radyo programı hiç gecmedi elime. ama olsa bile ses kesik kesik gelir bence
    quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar süper herkese tavsiye ederim, yalnız radyo radyo dineleyen bilen varmı?
  • Önceki tellerde çok kolay olmuştu ama K850i'de çok uğraştım bir türlü telefonu görmedi(Programların son yazılımlarını yüklediğim halde..)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Önceki tellerde çok kolay olmuştu ama K850i'de çok uğraştım bir türlü telefonu görmedi(Programların son yazılımlarını yüklediğim halde..)...

Güle güle kullan dostum Sen bu işi yapan ilk kişilerdendin bu forumda. Sende iyi biliyon yani bu işi. Atlaman imkansiz yani. Demekki olmuyomu acaba k850 de
  • Avea hattımda 180 küsür kontor vardi. Sabah bluetooth ile pc den az bisey msn e girdim. cıktım sonra disari. bi konusma yaptım. 2 saat sonrada msj geldi hattınızda kontor kalmamistir diye. şok oldum tabi. baktim cidden kalmamis. imkansız biliyorum ama sabah yaptıgım baglantıdan olabilir dedim. Halbuki dünya simgesi hiç cıkmamisti dikkat ederim ona cok. Neyse aksam oldu kontorlerim geri yüklenmis Yalnız avea ya Bos yere teleşa düsürdü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 10 Haziran 2008; 23:36:10 >
  • Oo iyi olur walla cepten .) umarim yapariz.. Teşekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Avea hattımda 180 küsür kontor vardi. Sabah bluetooth ile pc den az bisey msn e girdim. cıktım sonra disari. bi konusma yaptım. 2 saat sonrada msj geldi hattınızda kontor kalmamistir diye. şok oldum tabi. baktim cidden kalmamis. imkansız biliyorum ama sabah yaptıgım baglantıdan olabilir dedim. Halbuki dünya simgesi hiç cıkmamisti dikkat ederim ona cok. Neyse aksam oldu kontorlerim geri yüklenmis Yalnız avea ya Bos yere teleşa düsürdü..

• Bluetoothun 10m olunca pek uzaklaşamıyorum bilgisayardan.100m olanlar için süper birşey
  • İyide telefonunda 100m cekmesi lazım. ve SE nin hiçbir telinde yok bu olay
    quote:

Bluetoothun 10m olunca pek uzaklaşamıyorum bilgisayardan.100m olanlar için süper birşey
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.