Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pohuman

Önceki tellerde çok kolay olmuştu ama K850i'de çok uğraştım bir türlü telefonu görmedi(Programların son yazılımlarını yüklediğim halde..)...

k 850 de olmuyorsa çok kötü bir durum bakalım diğer k 850 si olan arkadaşlarda denesin bakalım
  • Birşey soyliyimmi kuzenimde w810i var 85mden mp3 yolladık bende 10m diye biliyodum fakat 100m'miş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

Birşey soyliyimmi kuzenimde w810i var 85mden mp3 yolladık bende 10m diye biliyodum fakat 100m'miş

bencede aygıtlar birbirini gördüğü süre içinde sorun olmayacaktır
  • İptal oldum Ama bilgilendirdigin için tesekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

Birşey soyliyimmi kuzenimde w810i var 85mden mp3 yolladık bende 10m diye biliyodum fakat 100m'miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 12 Haziran 2008; 10:54:22 >
  • arkadaşlar bu sistem w810i de de çalışıyor mu?bluetooth ile internete giren arkadaşlar sizdeki bluetooth tak çalıştır mı yoksa şu eski model cd lilerden mi? piyasada 10-12 ytl ye tak çalıştır 100 mt bluetooth lar mevcut ne kadar güvenilirdir bunlar?bir de tak çalıştır blutooth markası önerebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sener35

arkadaşlar bu sistem w810i de de çalışıyor mu?bluetooth ile internete giren arkadaşlar sizdeki bluetooth tak çalıştır mı yoksa şu eski model cd lilerden mi? piyasada 10-12 ytl ye tak çalıştır 100 mt bluetooth lar mevcut ne kadar güvenilirdir bunlar?bir de tak çalıştır blutooth markası önerebilir misiniz?

Önceki sayfalarda w810 ile deneyen oldu. Benim bluetooth cihazımın içinden cd cıktı ama tak calistir modunda calisiyo ve hiçbir sorun cıkarmadi. Markasi "billionton"

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]]
    Benimki 30mt
    />
    Aynı markanın 100mt ligi

• bu tak çalıştır bluetooth la diyelim okulda labaratuardaki bilgisayarlara bağladım.sonra 10 mt lik mesafedeki sınıfımda internete girebilir miyim?böle bir şey olma şansı var mı?yanlız okuldaki bilgisayarlara yazılım yükleyemiyoruz,engelleme koymuşlar.
  • Yazılım yükleyemiyosan yapamazsın dostum. Toplam 150mb civarı olan 2 program yüklenmeli.
    quote:

bu tak çalıştır bluetooth la diyelim okulda labaratuardaki bilgisayarlara bağladım.sonra 10 mt lik mesafedeki sınıfımda internete girebilir miyim?böle bir şey olma şansı var mı?yanlız okuldaki bilgisayarlara yazılım yükleyemiyoruz,engelleme koymuşlar.
  • şimdi düşündüm de yarın ki sınavla birlikte mezun oluyorum ve okul hayatım bitiyo.buna gerek olmayacak herhalde.tabiiki tezsiz yüksek yapamzsak!bu bluetooth işi iyi oldu ben de wireless li bir tel ve wireless modem almayı düşünüyordum ama bu iş gerçekten güzelmiş.modem almaya gerek yok.telefonu da daha sonra alırız artık.taken sağol bilgiler için.en yakın zaman da bir 100 mt lik bluetooth cihazı alıp bunu deneyeceğim eğer aksilik olursa yardımlarını beklerim
  • Bende tesekkür ederimde. w-lan cok cok daha iyi olur. Neden dersen mesela bu bu anlattigim sistemde bi programdan baska programa gecmek için komutu pc den vemen gerekiyo. Biraz sacma ama öyle. w-lan dan cok cok yavas tabi bide bu var. ama yinede sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Bende tesekkür ederimde. w-lan cok cok daha iyi olur. Neden dersen mesela bu bu anlattigim sistemde bi programdan baska programa gecmek için komutu pc den vemen gerekiyo. Biraz sacma ama öyle. w-lan dan cok cok yavas tabi bide bu var. ama yinede sen bilirsin

taken21 kardeş bana şuan kullandığın yazılımın linkini verirmisin?ilk sayfadakini indirdim hiçbirişe yaramdı.bişeyler kuruldu pc'ye ama hani tıklayıp da kullanabileceğim bir program yok ortalıkta onun link yollayabilir misin?veya yollayabilecek başka arkadaş varsa ondan rica ediyorum.
  • Sanırım 1. linki indirdin ama 2. yi indiremedin. Bende denedim 2. yi indiremedim. Orda inmesi gereken 2. link sony ericsson sdk programı. istersen google danda bak ismi o. eger beklerim dersen öss den sonra upload ederim rapid e. 74 mb çünkü
    quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Bende tesekkür ederimde. w-lan cok cok daha iyi olur. Neden dersen mesela bu bu anlattigim sistemde bi programdan baska programa gecmek için komutu pc den vemen gerekiyo. Biraz sacma ama öyle. w-lan dan cok cok yavas tabi bide bu var. ama yinede sen bilirsin

taken21 kardeş bana şuan kullandığın yazılımın linkini verirmisin?ilk sayfadakini indirdim hiçbirişe yaramdı.bişeyler kuruldu pc'ye ama hani tıklayıp da kullanabileceğim bir program yok ortalıkta onun link yollayabilir misin?veya yollayabilecek başka arkadaş varsa ondan rica ediyorum.

• açılan siteye üye olmak mı gerekiyor acaba.ben o 74 mblık dosyayı indirdim ama içinden sonyericsson sdk diye bişey çıkmadı.java kurdu zaten kurulu.anlamadığım işlerbu arada taken21 senden bir ricam var.ilk saydaki açıklamalarını güncellermisin.bu 9 dolu sayfada geizinip baktım,wireless yazmanıza gerek yok fln filan demişsin.yani bu yazdıklarını edindiğin tecrübeleri ilk postuna aktarırmısın hem daha iyi olur paylaşım adına fln derli toplu olur yani.tam anlamıyla okuyamadım çok zaman alıyor.
  • Dostum şu pazar öss bi gecsin. Komple düzenlicem. O 2 programıda upload etcem. sizi o linklere muhtac birakmicam 2 gün bekletcem kusura bakmayın. dedigin gibi düzenlemeleride yapcam.
    quote:

açılan siteye üye olmak mı gerekiyor acaba.ben o 74 mblık dosyayı indirdim ama içinden sonyericsson sdk diye bişey çıkmadı.java kurdu zaten kurulu.anlamadığım işlerbu arada taken21 senden bir ricam var.ilk saydaki açıklamalarını güncellermisin.bu 9 dolu sayfada geizinip baktım,wireless yazmanıza gerek yok fln filan demişsin.yani bu yazdıklarını edindiğin tecrübeleri ilk postuna aktarırmısın hem daha iyi olur paylaşım adına fln derli toplu olur yani.tam anlamıyla okuyamadım çok zaman alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Haziran 2008; 0:30:38 >

• taken21 müjde indirmeyi başardım ancak bi sorun var.kurulurken kurulum içinde kurulum yapıo SPOT xde(R) player DLL kuruyor..tmm sorun değil kursun da C:\ye kuracağına D ye 3-4 tane dll dosyası atıyo.C:\ye atmasını sağlayamaz mıyız?yada sonradan düzenlesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Haziran 2008; 1:05:24 >
  • ya lütfen w810 i si olanlardan yardım bekliyorum.opera 4.0 kurdum giriyorum ama bağlanıyor diyor bağlanmıyor.ip no ne olacak dns ne olacak kafam karıştı.kimiwww.google.com yaz diyor kimi bilgisayarın ip sini yaz diyor.lütfen w810i si olan yardım etsin
  • arkadaşlar delirmek üzereyim. saatlerdir uğraşıyorum ama olmuyor.tel:w810i 4 farklı bluesoleil denedim portları doğru girdigim halde connection proxy görmüo teli. kabloyla denedim yine olmadı. yazmadıgım ip kalmdı. google da denedim olmadı.lütfen yardım edin.
  • SPOT dalgası bendede cıkıyodu ama D ye bisey atmiyodu Sendeki yeni sürüm ya bi eklentisi olabilir. Kardes 1 gün daha sabret eski sürümü yani en güzel sürümü upload etcem buraya
    quote:

taken21 müjde indirmeyi başardım ancak bi sorun var.kurulurken kurulum içinde kurulum yapıo SPOT xde(R) player DLL kuruyor..tmm sorun değil kursun da C:\ye kuracağına D ye 3-4 tane dll dosyası atıyo.C:\ye atmasını sağlayamaz mıyız?yada sonradan düzenlesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Haziran 2008; 11:43:38 >
  • dns ile ugrascak bisey yokki. ip numarasi ise fiyasko imiş. ben 1.1.1.1 yapiyom ip yi yine giriyom senin sorun baska yerde
    quote:

ya lütfen w810 i si olanlardan yardım bekliyorum.opera 4.0 kurdum giriyorum ama bağlanıyor diyor bağlanmıyor.ip no ne olacak dns ne olacak kafam karıştı.kimiwww.google.com yaz diyor kimi bilgisayarın ip sini yaz diyor.lütfen w810i si olan yardım etsin
  • Bide MY PHONE EXPLORER programını kur bi bakalim o programdan baglnabilcenmi. eger ordanda olmazsa. port larında sorun var.
    quote:

Orjinalden alıntı: rockdevil

arkadaşlar delirmek üzereyim. saatlerdir uğraşıyorum ama olmuyor.tel:w810i 4 farklı bluesoleil denedim portları doğru girdigim halde connection proxy görmüo teli. kabloyla denedim yine olmadı. yazmadıgım ip kalmdı. google da denedim olmadı.lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.