Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ikinci dosyayı indirdim sıkıştırılmış klasörden çıkartırken %100'e gelince dosya bozuk diye bir uyarı alıyorum.

ir bilgisi olan varmı acaba?
  • demiyorum ama olmuyor telefon k750i msnyi yada operayi küçültme yapamıyorum cunki menüden küçültme cikmiyor. (yine telden yaziyorum)
  • Bikere zaten k750 de aynı anda 2 uygulama acman imkansız. Küçültmeye gelince geri tusuna basılı tutunca küçültebilirsin. biliyosun bunu
    quote:

Orjinalden alıntı: yakamoz77

demiyorum ama olmuyor telefon k750i msnyi yada operayi küçültme yapamıyorum cunki menüden küçültme cikmiyor. (yine telden yaziyorum)
  • tuh yaa k750i de neden açamıyorum alet cok eski diyei acaba bazende donma yapıyor alet kitleniyor. bunun için bir çözüm varmıdır. bluoetooth menzili 100m olmasına rağmen 5-10 m uzaklaşınca çart kopuyor bağlantı neden yapar acaba.
  • quote:

tuh yaa k750i de neden açamıyorum alet cok eski diyei acaba bazende donma yapıyor alet kitleniyor. bunun için bir çözüm varmıdır. bluoetooth menzili 100m olmasına rağmen 5-10 m uzaklaşınca çart kopuyor bağlantı neden yapar acaba.

Bendede k750 var. evet eski oldugundan. mesela k790 da falan 2 uygulama acılabiliyo. kilitleme olayi software update yaparak çözülüyo ama o zamanda telefonun kulaklik sesi falan nerdeyse yarıya iniyo. ve k750 nin bluetooth menzili 10mt
  • ayarlarla çok uğraştım sonunda data kablosuyla bağlanabildim ama ilk siteye girdikten sonra bağlantı duruyo. Koptu filan demiyo ama ne yaparsan yap hiçbiyere girmiyor
  • menü settings den en alltta "socket" i "http" yap
    quote:

Orjinalden alıntı: seizure

ayarlarla çok uğraştım sonunda data kablosuyla bağlanabildim ama ilk siteye girdikten sonra bağlantı duruyo. Koptu filan demiyo ama ne yaparsan yap hiçbiyere girmiyor
  • Adam emeklerimi calmis oldugu gibi kopyalamıs. Benim screen shotları koymus. Ve üst konu yaptırmıs topigi. Lanet olsun Adam sorulan sorulara cevap bile verememis..
    Sonunda alıntıdır falanda yazmıyo. Yasal veya benzeri işlem uygulayabilirmiyim?

İşte burda;

http://www.webhatti.com/sony-ericsson/64950-bluetooth-ile-cepten-internet.html

EDIT: En az 15 ayrı forumda mevcut. Sagolsun aralarinda forum.donanimhaber.com dan taken21 den alintidir diyenlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 20 Haziran 2008; 12:40:34 >

• emeğe saygı yokki ama olsun taken21 ellerine sağlık şimdi yanımdaki masada oturan k790i var onuna deneyecem ve yazacağım sonuçları belki işe yarar bakıyorum üst modellerle sorunlar oluyor sanırım.
  • Nokia 2630'da kullanabilir miyim bu programı?
  • Evet çok hızlı şu an telefondan yazıyorum ve k790i çok hızlı ve taken21 ellerin dert görmesin şimdi de bakalım bu telefonla ne kadar yerden çekecek onu test edeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Adam emeklerimi calmis oldugu gibi kopyalamıs. Benim screen shotları koymus. Ve üst konu yaptırmıs topigi. Lanet olsun Adam sorulan sorulara cevap bile verememis..
    Sonunda alıntıdır falanda yazmıyo. Yasal veya benzeri işlem uygulayabilirmiyim?

İşte burda;

http://www.webhatti.com/sony-ericsson/64950-bluetooth-ile-cepten-internet.html

EDIT: En az 15 ayrı forumda mevcut. Sagolsun aralarinda forum.donanimhaber.com dan taken21 den alintidir diyenlerde var.

arkadaşım çalıntı konularla hiç bir şey yapılmaz

benim bir çok konumda çalınmış bir çok forumda paylaşılmış
    o forumlar da başka kullanıcılar soru sormuş çalan apışmış kalmış
    o kullanıcılar biraz araştırma yaptıktam sonra donanım haberi bulacaklardır
    o yüzden bende artık fazla kızmıyorum

• quote:

Evet çok hızlı şu an telefondan yazıyorum ve k790i çok hızlı ve taken21 ellerin dert görmesin şimdi de bakalım bu telefonla ne kadar yerden çekecek onu test edeyim.

Bende tesekkür ederim dostum sagolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

Nokia 2630'da kullanabilir miyim bu programı?

Nokia larda olmuyo. Çünkü bilgisayara yüklenen programlar sony ericsson ile bütünleşmiş programlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

arkadaşım çalıntı konularla hiç bir şey yapılmaz

benim bir çok konumda çalınmış bir çok forumda paylaşılmış
    o forumlar da başka kullanıcılar soru sormuş çalan apışmış kalmış
    o kullanıcılar biraz araştırma yaptıktam sonra donanım haberi bulacaklardır
    o yüzden bende artık fazla kızmıyorum

Sağlık olsun o zaman

EN BABA FORUM DH

• quote:

Orjinalden alıntı: taken21

quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

Nokia 2630'da kullanabilir miyim bu programı?

Nokia larda olmuyo. Çünkü bilgisayara yüklenen programlar sony ericsson ile bütünleşmiş programlar.

tmmdır saolasın
  • taken21

• tesekkurler taken21 ,
    mig de operada calisiyor ;)
  • Rica ederim arkadasim ne demek

quote:

Orjinalden alıntı: [escobar]

tesekkurler taken21 ,
    mig de operada calisiyor ;)
  • arkadaslar su anda k750i telefonumla bu mesajı yazıyorum gerçektende çalışıyor!
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.