Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FaLLeN_AnGeLs

arkadaslar su anda k750i telefonumla bu mesajı yazıyorum gerçektende çalışıyor!

• up
  • arkadaşlar bende w910i var

şimdi bana fazla kontor harcamadan msn e nasıl girebilirim istediğim yerden bi onu oğretin bakalım hiç bir sey bilmem bu konuda:)

bide bu konuyu aynen uygulasam sorun filan cıkarmı yoksa sorun cıkmaz mı diyosunuz , bi yardım edin bilgisi olan arkadaşlara sesleneyrum :) ne yapmalıyım .. anladığım kadarıyla bu olayları gercekleştirirsem internete girebilcem her şey beleş olcak bide kntrle msn e girme olayı var onu da oğrenmek istiyorum yardımlarınızı alayım nası davranmalıyım.. ilk olarak ne yapmalıyım filan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastteam -- 27 Haziran 2008; 3:09:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastteam

arkadaşlar bende w910i var

şimdi bana fazla kontor harcamadan msn e nasıl girebilirim istediğim yerden bi onu oğretin bakalım hiç bir sey bilmem bu konuda:)

bide bu konuyu aynen uygulasam sorun filan cıkarmı yoksa sorun cıkmaz mı diyosunuz , bi yardım edin bilgisi olan arkadaşlara sesleneyrum :) ne yapmalıyım .. anladığım kadarıyla bu olayları gercekleştirirsem internete girebilcem her şey beleş olcak bide kntrle msn e girme olayı var onu da oğrenmek istiyorum yardımlarınızı alayım nası davranmalıyım.. ilk olarak ne yapmalıyım filan ..

evet bedava internete girmek için pc başından ilk sayfada denilenleri eksiksiz yapacaksın detaylar programlar ilk sayfada

msn için mig33 msn i yükleyebilirsin mig33 detaylarıda bu sayfada bu konuda denilen işlemleri uygulayacaksın

http://forum.donanimhaber.com/m_5623939/tm.htm tıkla

• Yardımlarından dolayı taken21 adlı arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • Rica ederim kardesim ne demek
    quote:

Orjinalden alıntı: xxpisiko41xx

Yardımlarından dolayı taken21 adlı arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • arkaaşlar w910i de coğu seyi bulamadım bile napcaz acaba:(

bir arkadaş daha w910i de uğraşmış ama sonuş alamamışmı bilemiyorum forumda da yok uzun zamandır ki danıssaydım :(

yardım edebilecek arkadaşlar varmı yahu w910i modelinde ne yapmamız lazım :(
  • Sony ericsson menülerde oynama yapiyo evet
    quote:

arkaaşlar w910i de coğu seyi bulamadım bile napcaz acaba:(

bir arkadaş daha w910i de uğraşmış ama sonuş alamamışmı bilemiyorum forumda da yok uzun zamandır ki danıssaydım :(

yardım edebilecek arkadaşlar varmı yahu w910i modelinde ne yapmamız lazım :(
  • 2. linte sorun var hem 1. sayfadaki hem bundaki inince bozuk diyor rardan
  • Tamam eve gider gitmez tekrar upload etcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

2. linte sorun var hem 1. sayfadaki hem bundaki inince bozuk diyor rardan

direk alternatif linkten de indirebiliosun sorunsuz bir sekilde... ben indirdim

gerci gerisini getiremedim w910i de bu olayları yapıp anlatacak birileri lazım yardımm !!!
  • ikinci linkteki dosyayı ne çıkartabiliyorum ne kurabiliyorum crc hatası dosya bozuk diyor açılamıyor diyor
  • 2. programı tekrar upload ettim. denedim bende sorunsuz calisiyo. ilk sayfadaki ve aralarda vermiş oldugum linkleride yeniledim.

2.program === http://rapid-share.com/files/125836765/semc_java_me_cldc_sdk.2-2-4.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Haziran 2008; 15:42:18 >
  • Oldu be cepten yazıyorum :-Dbu arada ben opera 41 kullanıyorum sobkettende girdim ama http yi secince hata vermedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

Oldu be cepten yazıyorum :-Dbu arada ben opera 41 kullanıyorum sobkettende girdim ama http yi secince hata vermedi

http den giriş yapmak daha mantıklı opera 4,1 versiyonunda sayfaları kaydetme seçeneği mevcut

onunla çok güzel oluyor
  • arkadaşlar yokmu etrafınızda w910i , varsa bide bu tel için yapsak su işi cok makbule gececek ya:(
  • quote:

arkadaşlar yokmu etrafınızda w910i , varsa bide bu tel için yapsak su işi cok makbule gececek ya:(

arkadaşım ilk sayfada denilenleri yap sonra ne

hata veriyo ise onu söyle bizde daha fazla yardımcı olalım
  • Arkadaslar bu gece tatile cıkıyom. Bikac hafta yokum. Kendinize iyi bakın. Esen kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Haziran 2008; 22:14:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

arkadaşlar yokmu etrafınızda w910i , varsa bide bu tel için yapsak su işi cok makbule gececek ya:(

arkadaşım ilk sayfada denilenleri yap sonra ne

hata veriyo ise onu söyle bizde daha fazla yardımcı olalım

abi hata vermiyo cunku w910i de herşeyin ya yeri farklı ya yoklar telefonda ben menuleri bulamadım bilem :(
  • arkadaşlar ayarları filan yaptım telefondan mig33 ve operaya bağlandım ama telden

bu olayı kaplo yardımıyla pc den yapmak istediğimde connectionproxy de hata veriyo
    daha sonra device explorer da da sorun veriyo telefonda calışan uygulamaları goremiyom ne olabilir sorun

kaplosun msn ve net oldu onu da tekrar bellirteyim:(
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.