Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29039255/tm.htm adresindeki anlatım acaba SE telefonlar için işlevsel midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan1550

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

quote:

w910i de olmuyomu?? çünkü cumartesi w910i alcam ona göre başka bir modele yöneliyim.

Alıcagın o baska modelde de calismayabilir. Çünkü yeni SE leri desteklemiyo bu programlar.

peki ilerde destekleme gibi bi imkanı var mı?yani bu programı yapan kişiler bu işle hala uğraşıyomu?

Mantıken desteklemesi lazım fakat adamlar yan gelip yatıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

http://forum.donanimhaber.com/m_29039255/tm.htm adresindeki anlatım acaba SE telefonlar için işlevsel midir?

SE lerde verdigin linkteki anlatilanları yapamazsınki. Nokia nın symbian işletim sistemli telefonlari için o anlatim.
  • Evet anlatımı elimde başka telefon olmadığı için Symbian üzerinden yaptım ancak SE telefonlarda multitasking yapılabiliniyorsa uyması gerek diye düşündüğümden sorayım dedim, deneme imkanı olan kimse yok mu?
  • Multitasking yapabilen SE ler varda telefonda yapılan ayarlari SE lere uydumak zor gibi görüküyo.
    w910 k850 kesin yapabiliyo multitasking eminim. k790 k810 ve z710 dayapıyo sanırım. cok varda aklima gelmiyo. isteyenler denesin.
  • k750 de multitasking olmadıgı halde ayarlari bi sekilde SE lere uydurarak denedim baya. amacım hiisi programını pc ye baglamakti. zaten baglarsam geriye bisey kalmiyo. her neyse denedim baya.. bilgisayaramı buldum. sectim. seri portlari arattirdim fakat 1 saniye bile aramadan aynı ekrana dönüyo program. demekki teelfondaki baglanti ayarlarini pek iyi uyduramamisim. neyse :)
    ama yinede denemek isteyen SE ciler varsa denesinler
  • bende w910i den deniyim dedim.oldu bilg. bağlandım ama internet ayarlarını yapamadığım için internete giremedim.yani bi ara turkcell e gidip ayar yaptırmam gerekiyo çünkü internetten aldığım ayarlar olmuyo nedense inş. becerebilirim.
  • quote:

bende w910i den deniyim dedim.oldu bilg. bağlandım ama internet ayarlarını yapamadığım için internete giremedim.yani bi ara turkcell e gidip ayar yaptırmam gerekiyo çünkü internetten aldığım ayarlar olmuyo nedense inş. becerebilirim.

arkadaşım hala ısrar ediyorsun!başlığı bir oku ya [[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN INTERNET ]]] bu ne demek oluyor?bluetooh aracılığı ile telefonundan internete girebiliyorsun turkcell ile ne alakası var? w910 bölümünede yazmışsın!bu işin turkcell ile yakından uzaktan alakası yok...çok emin konuştum belkide vardır

• Evet türkcell le ilgisi yok.

@ultraslan1550,

bilgisayarda w910 un resmi ciktimi?
  • bende de w910 var. beceremedim ben. ilk sayfada yazdığı gibi, bağlantılar sekmesindeki bi çok şey bende yok xD ayarları yapamadım telefondan. nasıl yapıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

bende de w910 var. beceremedim ben. ilk sayfada yazdığı gibi, bağlantılar sekmesindeki bi çok şey bende yok xD ayarları yapamadım telefondan. nasıl yapıcaz?

w 910 da malesef olmuyor.
  • kardeşim öncelikle paylaşımın için sağol.

Rapid de verdiğin linkleri indirip kurduktan sonra programı çalıştırdığımız zaman MSVCR71.dll bulunamadı diye bir hata veriyor ..Bununla ilgili yardımın olursa sevinirim.

Bir de ilk sayfada verdiğin linklerde (rapidli olanlar değil ) yeni uptade edilmiş versiyonları var galiba onları indirsek yardımı olur mu onlarla da bağlanabilir miyiz..
    Yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okan Demir

kardeşim öncelikle paylaşımın için sağol.

Rapid de verdiğin linkleri indirip kurduktan sonra programı çalıştırdığımız zaman MSVCR71.dll bulunamadı diye bir hata veriyor ..Bununla ilgili yardımın olursa sevinirim.

Bir de ilk sayfada verdiğin linklerde (rapidli olanlar değil ) yeni uptade edilmiş versiyonları var galiba onları indirsek yardımı olur mu onlarla da bağlanabilir miyiz..

Bende tesekkür ederim.
    Telefonun modeli ney ona göre konusabilirim.
    Birde MSVCR71.dll senin sistemde silinmis. işletim sistemin xp ise yardımcı olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

quote:

Orjinalden alıntı: Okan Demir

kardeşim öncelikle paylaşımın için sağol.

Bende tesekkür ederim.
    Telefonun modeli ney ona göre konusabilirim.
    Birde MSVCR71.dll senin sistemde silinmis. işletim sistemin xp ise yardımcı olabilirim

işletim sistemim XP ve telefon modelim w880i

• @Okan Demir

İlk sayfada verdigim kırmızı linkteki programlari indir. w880 de calisiyodu sanırım.

msvcr71.dll ye gelince. ben kendi bilgisayarımda msvcr71.dll dosyasının oldugu yerleri buldum. (resimde)
    senin pc de msvcr71.dll den bi tanesi silinmis olmali. ve büyük bi ihtimal system32 deki silinmiştir.

msvcr71.dll dosyasını upload ettim. kendi system32 dosyana yapistir

http://rapid-share.com/files/189597995/msvcr71.dll.html (aradaki tireyi kaldir)

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

bende de w910 var. beceremedim ben. ilk sayfada yazdığı gibi, bağlantılar sekmesindeki bi çok şey bende yok xD ayarları yapamadım telefondan. nasıl yapıcaz?

w 910 da malesef olmuyor.

aynen bu olayı ilk deneyipte kanser olan bendim:)

çogu kişide hatırlar o yüzden m600 almıstım ondada olmamıstı sinirlenip 2sinide satıp wi-fi.li w960 aldım memnunum:)

yanlız arkadaslar size söyle bir tüyo verebilirim...

w910da panudefedent özelligi mevcut kısacası pan:) yane bt üzerinden pc kullanarak nete girilebiliyor yanlız ben xp kullanıyorum ve xp için ayarların nasıl yapılıcanı bilmiyorum bilgisayar cihazı pan cihazı olarak görüyordu ama beceremiyordum bi türlü ancak microsoft un sitesinde vista için bir anlatım bulmustum ozamanlar... belki vistakullanan biri varsa vista ile deneyebilir... belkii pan ile nete girmeyi yapabilirsiniz...yada benim gibi bi umutla wi-fi aparat beklersiniz beklerkende sıkılıp wi-fili bir model alabilirsiniz:D

pan olayına girmenizi öneririm ben ugrasıp beceremedim kaldım yerden siz devam edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 26 Ocak 2009; 23:32:54 >

• evde wireless olması şart mı? normal bir modemle olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanoert

evde wireless olması şart mı? normal bir modemle olmaz mı?

normal modemle oluyor zaten başlıga baksana wi-fi namına tek bir cümle varmı... bt ile yazıyor koskoca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

normal modemle oluyor zaten başlıga baksana wi-fi namına tek bir cümle varmı... bt ile yazıyor koskoca...

ya ben simdi kurmaya calısıyorumda connection proxy'de görmüyo telefonu neden? com1 ve com3 var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanoert -- 27 Ocak 2009; 12:07:15 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

ya ben simdi kurmaya calısıyorumda connection proxy'de görmüyo telefonu neden? com1 ve com3 var sadece

telefon modelin ne arkadasim
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.