w810 lar sorunsuz destekliyo. calismasi lazim. sen normalde my phone explorer programında hangi port tan baglaniyosan o port tan dene
ben telefonuma bluetooth'la baglanmıyorum ama usb kablosu ile normal bağlanıyorum herhangi bir port fln girmiyorum :s
Bilgisayarında bluetooth oldugunu varsayarak bi anlatim yapcam. denetim masasindan bluetooth aygitlarina gir. asagıdaki pencere cıkcak. yukardan COM BAGLANTI NOKTALARINI sec mesela benim baglantı noktalarim 19 ve 20 gözüküyo. bu port lardan baglanabiliyorum telefona. bilgisayarla telefonu bluetooth tan birbirine eklemeyi unutma.
quote:Orjinalden alıntı: taken21 Bilgisayarında bluetooth oldugunu varsayarak bi anlatim yapcam. denetim masasindan bluetooth aygitlarina gir. asagıdaki pencere cıkcak. yukardan COM BAGLANTI NOKTALARINI sec mesela benim baglantı noktalarim 19 ve 20 gözüküyo. bu port lardan baglanabiliyorum telefona. bilgisayarla telefonu bluetooth tan birbirine eklemeyi unutma. cok tesekkur ederim
quote:Orjinalden alıntı: volkanoert quote:Orjinalden alıntı: taken21 Bilgisayarında bluetooth oldugunu varsayarak bi anlatim yapcam. denetim masasindan bluetooth aygitlarina gir. asagıdaki pencere cıkcak. yukardan COM BAGLANTI NOKTALARINI sec mesela benim baglantı noktalarim 19 ve 20 gözüküyo. bu port lardan baglanabiliyorum telefona. bilgisayarla telefonu bluetooth tan birbirine eklemeyi unutma. cok tesekkur ederim Rica ederim. yapabildinmi? sorun varsa yaz
Bluetooth alırken dikket edilmesi gereken birşey var mı max. performansta hızlı bağlantı yapabilmek için? bluetooth'un hızı vs. ?
Hangi marka alirsan al sorun deil. zaten telefonların max bluetooth aktarım hızı bluetooth cihazlarına göre cok yavas kaliyo..
Üstad, yeni hesap kurunca telefon belleğinin kaç mb'ını götürür?? "Yeni Hesap Kur"a basıyorum; "Bellek Dolu" uyarısı çıkıyor.
quote:Orjinalden alıntı: Jack* Üstad, yeni hesap kurunca telefon belleğinin kaç mb'ını götürür?? "Yeni Hesap Kur"a basıyorum; "Bellek Dolu" uyarısı çıkıyor. Telefon bellegiyle ilgisi yok onun. Senin ram dolmus. Telefonu kapa ac. Telefonun modeli ne bu arada?