Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle konuyu açan anlatan ve sorunlara yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
    w910i var çok uğraşmama rağmen bağlanamadım formu gezerken aynı modelden olan arkadaşlarında bağlanamadığını gördüm connection proxynin son sürümü çıkmış tekrardan onuda indirdim denedim ama yine bağlanamadı ne bluetooth ile nede usb kablo ile amacım bağlanıp sonyericsson nun sitesindeki uygulamaları temaları vs. yüklemekti malumunuz bilg. girdiğimizde indiremiyoruz illa cepden girmemizi istiyor bu yöntem olsa süper olacaktı ama yapan arkadaşlar indirip link koyarsa makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revovler44 -- 31 Mayıs 2009; 10:16:28 >
  • up
  • nokia 6300 için gerekli ayarı bilen varmı ?
  • http://sonyericssonblog.wordpress.com/2007/11/11/how-to-use-your-pcs-internet-connection-on-your-a200-mobile-phone-via-usb/
    arkadaşlar araştırmalarım sonucu bu siteyi buldum ama yine olmadı w910i de diğer modellerin işine yarayabilir belki.
  • w800le baglantıyı kuramadık...

com1 com 2 var ikisiylende denedim ama hata veriyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

w800le baglantıyı kuramadık...

com1 com 2 var ikisiylende denedim ama hata veriyor :(

kesin olmasi lazim. makineleri kapa ac bişeyler ilkel yöntemler bunlar ama işe yariyo
  • Başlat-> Programlar-> Sony Ericsson ->J2ME SDK

"Connection Proxy"

"Setting"

Port Name: (infrared device or COM... for bluetooth or cable)
    Maximum Baud Rate: 921600

Sonra "Connect" Butonuna tıkla.

Telefonu bağladık. Şimdi bilgisayardan:

şu aşamada sorun yaşıyorum telefon bi türlü baglanmıyor :S com1 com2 çıkıyor 2siylende ayrı ayrı deneyip connect.e bastım baglanmadı :S
  • com deisikligi yapinca deisiklgin gecerli olmasi icin "Connection Proxy" programını kapatip acman gerekiyor.
    bide telefon ile pc birbirinde ekli dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

com deisikligi yapinca deisiklgin gecerli olmasi icin "Connection Proxy" programını kapatip acman gerekiyor.
    bide telefon ile pc birbirinde ekli dimi?

birbiriyle eşleştirmeyi nasıl yapıcaz :) belki orada bi hata yapıyorumdur :D
  • yani telefondan pc yi cihazlara ekle. pc den de teli cihazlara ekle
  • dogru yapmışım sorun bende degil sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

dogru yapmışım sorun bende degil sanırsam

kardes ben yatiyorum kac gündür uykusuzum. hadi iyi geceler
  • tamam iyi geceler ben bütlere çalışıyom o yüzden uyku yok bize alıştım uykusuzluga :)
  • arkadaslar bn sizin dediğiniz gibi programları sırasına göre kurdum
    telefondakı ayarları da yaptım ama bağlanamdım
    connectıon proxy kısmında ayarları yaptıktan sonra connection dediğim halde bağlanamadı :(((

The proxy could not connect to the handset. Please check your settings. yazıyor ne yapmalıyım bana yardım edin
  • öncelikle bu konuyu açan taken21 teşekkür ederim
    telden interneye girmeyi başarabildim :D:D:D
    ama internet sayfaları bazen yüklenmıyor bnm internet hızımda cok yuksek değil wi-fiden pcyi bağlayınca int hızı düşük oluyor acaba o yuzden mi sayfalar yüklenmez??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bberkann

arkadaslar bn sizin dediğiniz gibi programları sırasına göre kurdum
    telefondakı ayarları da yaptım ama bağlanamdım
    connectıon proxy kısmında ayarları yaptıktan sonra connection dediğim halde bağlanamadı :(((

The proxy could not connect to the handset. Please check your settings. yazıyor ne yapmalıyım bana yardım edin

hiçbir sayfa acilmiyormu?
  • bağlanmayı başardım bilgisayarla tel arasında serial portu gerçekleştirdikten sonra bağlanabildim teşekkür ederim

ama opera minide resimleride yukle seceneğini seçince tel bazen kitleniyor. bnm bide internet hızı düşük acaba o yuzden mi kitlenebilir??
  • ben hala baglanamadım beceriksizlik bendemi ne...
  • BluetoothPan

A2 modelleri için ilksayfada verilen program bağlantı kuramıyor.Yerine diğer yöntemi denedim ve oldu.Tel ayarları aşağıda:

öncelikle bilgiayarınızda bluesoleil 2.3.0 versionunun yüklü olması gerekiyor,eski sürümde acsess lan aktif değil,
    tel ayarları :
    ayarlar>bağlantı sekmesi>int.ayarları>kullanılan hesap : yeni hesap açıyoruz (ismi size kalmış)
    APN : boş
    Kullanıcı adı : boş
    parola : boş
    giriş isteği : açık
    IP adresi : http://www.what ismyip.com/ adresinden ıp'nizi öğrenebilirsiniz
    dns adresi . boş
    proxy : açık
    proxy ayarları : kullanıcı adı ve parola boş,proxy adresi google(bunun hikmetini ben de çözemedim )
    port no :8080

ayarlar>bağlantı sekmesi>akış seçenekleri>kullanılan hesap>yerel bağl. sekmesi>PanUDefaultAcoount'u işaretliyoruz

teldeki ayarlar bu kadar

şimdi bluesoleil'i çalıştırıp teli tanıttık
    my services>properties>personelareanetworking sekmesinden access lan'ı işaretleyip etherneti seçiyoruz

ve son aşama.telden bluetooth menüsüne girip cihazlarımdan pcye bağlan diyoruz bağlantı kuruluyor ve hazır !

operamini'yi socketten html'ye ayarlamayı unutmayın

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERO. -- 6 Temmuz 2009; 19:43:39 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.