mesaju düzenleyemedim flood oluyo kbakmayın ama :S söylediğim problemi hallettim connecte tıklıyorum portu infrared yapabiliyorum bi tek ama btooth ile bağlanıyorum o yüzdenmi not connect diyor :S device explorera bağlanamıyorum o yüzdende olmuyor yardımcı olabilirmisin taken. çok acil lazım.
kbakmayın çok flood oldu ama :S yazmak zorundayım yaptım valla :D oldu ama inşallah kontör yemez eline sağlık dostum kolay gelsin.
bende çiftsim kartlı cihaz arıyordum. yeni bir marka çıkmış Vitzé diye..
Ürün hakkında bilgisi olan varmı? Marketlerde ve tv de gördüm güzel duruyor ve uluslararaası bir marka oldugunu soyluyorlar.. netten arastırdıgımda lcd tv ve buna benzer urunler ureten yabancı bir marka buldum.. Tavsıye konusunda yardımcı olursanız sevınırım..www.vitzemobile.com sitesi..
@wpp_00
dünya işareti cikmadigi sürece yemez kontor.
@kpln1
mesajini yanlis yere yazdin.
hocam c510da belirttiğin yerlerdeki menüler yok. mesela 'data iletişimnde data hesapları diye bi yer yok' c510a göre anlatır mısın? çok teşekkürler
c510 bulmam zor. zaten bu işlemler nedense k850 ve w910 dan itibaren hic bi telefonda calismadi. eski modellerde calisiyor yani. büyük bi ihtimal ayarlari düzgün yapsanda sende de calismayacaktir.
öncelikle slm arkadaşım w910i telefonu alalı 1 hafta oldu güzel paylaşım teşekkür ederim
bir kaç sorum olacak şimdi bütün ayarları yaptım ama 1)) DEVİCE EXPLORER i açtığım zaman operayı ve mig33ü göstermiyor orda
solda NOT CONNECTED yazıyo sağda da WTK APPLİCATİON FOLDER
"""not connected""" de çift tıkladığım zaman 'operation in progress...' bu yazı karşıma çıkıyo ve 1 sn sonra kapanıyor.
2)) telefona attığım bu uygulamaları tele kurmalımıyım
dostum maalesef nedense w910 larda olmuyor bu calisma. sanirim a2 ile ilgili birsey. ne yapsan bos yani.
bende bide t630 var acaba onda denesem olur mu ki
quote:
Orijinalden alıntı: abc.de
bende bide t630 var acaba onda denesem olur mu ki
olur diye düsünüyorum. denemek lazım
şunuda bi yapamadım gitti yav bt.um ist.da kalmıstı ist.a gidince k790la denicem olmadı w700ve w810la denicem inat ettim mutlaka yapıcam htc p3300 var hepsini rahatlıkla yapıyorum ama bu se.de yapmadan bana rahat yok
2007de acılmış 2010 a giricez daha yeni haberim oluyor
6630 ile yapılabiliyor mu? kablolu adsl var bir de bende
quote:
Orijinalden alıntı: barisin
6630 ile yapılabiliyor mu? kablolu adsl var bir de bende
nokia lar ile uyumsuz. ama google da arattirirsan nokia lar icinde anlatimlar mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
o kadar olmusmu yaa vay be
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
o kadar olmusmu yaa vay be
yaşlanıyoruz artık :)
quote: