Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herşeyi eksiksz yapmama rağmen bir türlü win7 de sdk 2.5.0 java programını kurmayı başaramadım yardımcı olursanız sevinirim

• @m35
    sende taktin benim gibi x1 e

@thebass
    denemedim ama hala olmuyor sanirim. olacak gibide deil.

@TeksasStyLe
    win7 kullanmadigim ve deneme sansim olmadigi icin bişey diyemicem.
  • @TeksasStyLe Bende win7 kurulu ve k810 ile gayet başarılı bir şekilde internete girebiliyorum. herşeye baştan dene bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macıllı

@TeksasStyLe Bende win7 kurulu ve k810 ile gayet başarılı bir şekilde internete girebiliyorum. herşeye baştan dene bence

valla kardeşim diyorum ya ne yaptıysam sdk 2.5 i kuramadım resimleride ekldim zaten Macıllı arkadaşım mümkünse nasıl yaptığını pm den paylaşırsan sevinirim
  • Benimkine baktım versiyonu 2.2.4 imiş. 2.5 u denemedim. Bence 2.4 kurmayı dene
  • arkadaşlar; çok fazla eklenmiş dosya gördüm; ricam general mobile dstq100 üzerinden de bu programı nasıl çalıştırırım yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurdand

arkadaşlar; çok fazla eklenmiş dosya gördüm; ricam general mobile dstq100 üzerinden de bu programı nasıl çalıştırırım yardımcı olabilirmisiniz.

arkadasim programlar sadece sony ericsson larla uyumludur.
  • arkadaşım ben yeni deneyeceğim ama rapid linkleri uyuzluk yapıyor yine başka siteye upload etme şansın var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

arkadaşım ben yeni deneyeceğim ama rapid linkleri uyuzluk yapıyor yine başka siteye upload etme şansın var mı

gece 12 den sonra rapid den sorunsuz indirebilirsin. ama cok acil lazimsa istedigin bi siteye upload edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

arkadaşım ben yeni deneyeceğim ama rapid linkleri uyuzluk yapıyor yine başka siteye upload etme şansın var mı

gece 12 den sonra rapid den sorunsuz indirebilirsin. ama cok acil lazimsa istedigin bi siteye upload edeyim.

gece açma sansı yok da zshare vs e upload edersen sevinirim.
  • tamam upload a yüklüyorum

sirasiyla kurun arkadaslar.

birincisi: http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/2zmp3w4w/jdk-6u2-windows-i586-p______LK___.exe.html

ikincisi: http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/9ql9nm6s/semc_java_me_cldc_sdk.2-2-4.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Ocak 2010; 15:12:33 >
  • taken21 arkadaşım bende bu şekilde internete gitmek istiyorum telefonum sony ericsson J105 Naite.bu telefonla bende girebilirmiyim internete? birde bağlantı ayarlarından data iletişimine girince tercihli servis çıkıyor telde,yeni hesap oluştur çıkmıyor.java ayarları diye bir seçenekte yok benim telde :( sadece internet profilleri var.yardımcı olursan çok sevinirim yardımların için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski19

taken21 arkadaşım bende bu şekilde internete gitmek istiyorum telefonum sony ericsson J105 Naite.bu telefonla bende girebilirmiyim internete? birde bağlantı ayarlarından data iletişimine girince tercihli servis çıkıyor telde,yeni hesap oluştur çıkmıyor.java ayarları diye bir seçenekte yok benim telde :( sadece internet profilleri var.yardımcı olursan çok sevinirim yardımların için şimdiden teşekkürler

O ayarlari yapsanda a2 tellerde nedense olmuyor arkadasim yapcak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: oski19

taken21 arkadaşım bende bu şekilde internete gitmek istiyorum telefonum sony ericsson J105 Naite.bu telefonla bende girebilirmiyim internete? birde bağlantı ayarlarından data iletişimine girince tercihli servis çıkıyor telde,yeni hesap oluştur çıkmıyor.java ayarları diye bir seçenekte yok benim telde :( sadece internet profilleri var.yardımcı olursan çok sevinirim yardımların için şimdiden teşekkürler

O ayarlari yapsanda a2 tellerde nedense olmuyor arkadasim yapcak bişey yok.

hmm tamam ozaman kardeşim neyse artık:)
  • @taken21 teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim
  • quote:

@taken21 teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim

Sasa_ilic senden güzel haberler bekliyorum. Bende yeni gördüm başlıgı programları indirmeye basladım. Ancak 1 önceki sayfada C510 lar için anlatımdaki seçenekler yok demiş bir arkadaş. Bakalım uğraşacaz artık.
  • arkadaşlar bu ayarları C902 ile nasıl yapabilirim bahsettiğiniz ayarları bulamadım bağlantıdan data hesapları böyle bir ayar yok yada var ben bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsahin05

arkadaşlar bu ayarları C902 ile nasıl yapabilirim bahsettiğiniz ayarları bulamadım bağlantıdan data hesapları böyle bir ayar yok yada var ben bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz

Arkadasim k810 ve zamanındaki telefonlardan sonra cıkan telefonlarda ne yazikki olmuyor. o yüzden bosa ugrasmayin.
  • Selam Konu bayaa karışmış ve linkler ölü sanırım .
    yeniden upload yaparsanız cok ıyı olur rapid dısında .. tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.