Şimdi Ara

Bluetooth ve klasör seçme özellikli oto teyp tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette klasör seçmeli oto teypler hakkinda yorumları okuyorum bir cihaz hakkinda kimisi klasör seçme var kimisi klasor seçme yok 10 ar 10 ar şarkı atlatma var diyor. Karar veremedim hangi cihazda var hangidisnde yok bilemiyorum. Benim istediğim teyp pcdeki gibi klasörlerin isimlerini teyote görebilmek. Çünkü klasörün içinde bir klasör daha oluşturup albümleri gruplandıriyorum. Mesela arabesk klasörünün içinde cengiz kurtoğlu klasorü var. Cengiz kurtoğlu klasörünün içinde cengizin albüm klasörleri var. Bu klasörlerin isimleri ekranda görebileceğim ve klasörleri seçerek çalabileceğim bluetooth teyp lazım. Hangi ürün bu işimi görür. bütçe 250 tl. Double din pek istemesemde işimi görecek varsa olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat2934 -- 2 Kasım 2017; 13:39:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sony A400bt modeli şuan için sıfır olup en uygun fiyatlı bluetoothlu modeldir. piranha, jameson vs markalara girmiyorum burda o nedenle o modeller hakkında yorum yapmayacağım. a400bt modelinde istediğiniz özellikler mevcuttur. temiz 2. eli bulunur ancak sizin bütçeyle.

• sony 4000bt bi incele, 250tl ye bırakabilir. temiz gibi.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sony-bluetooth-lu-487913457/detay

• Hocam bu sony cihazda şarkı isimleri ekranda yaziyor değilmi

• Hocam bu cihazda kumanda yokmuş maalesef. Kumandası olan birde başlikta belirttiğim özelliklerde olan bir cihaz varmı acaba. Fiyat önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat2934 -- 2 Kasım 2017; 15:27:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat2934

Hocam bu cihazda kumanda yokmuş maalesef. Kumandası olan birde başlikta belirttiğim özelliklerde olan bir cihaz varmı acaba. Fiyat önemli değil.

1. mesajınızda kumanda ile ilgili bir ayrıntıya yer vermediğinizi görüyorum.

Pioneer 3950bt modeli diyorum, şarkı isimlerini yazar. kumandası vardır. en uygun fiyatlı sıfır bu var şuan.

http://www.hepsiburada.com/pioneer-deh-x3950bt-oto-teyp-pm-HB000002F69I

• Hocam bu cihazda bu özellikler kesin vardır değilmi.klasör işi çok önemli. Açıllamalarda ve yorumlarda belirtmemiş. Siz klasör özelliği olduğunu ve şarkı isminin ekranda çıktığını nerden biliyordunuz. Bilgi almak ve öğrenmek için soruyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat2934

Hocam bu cihazda bu özellikler kesin vardır değilmi.klasör işi çok önemli. Açıllamalarda ve yorumlarda belirtmemiş. Siz klasör özelliği olduğunu ve şarkı isminin ekranda çıktığını nerden biliyordunuz. Bilgi almak ve öğrenmek için soruyorum hocam

kardeş istediğin klasör seçme ve şarkı ismi yazma olayı tüm pioneer teyplerde mevcuttur, şimdi youtubede 3950bt nin menüsünü bulamadım, ama 3850 modelinin menüsüne bak, 3950bt modelinde bundan daha fazla özellik mevcuttur.

https://youtu.be/NyCQ33QO87U

• Hocam ilgin için çok teşekkür ederim. Bu cihazlardan birini alacağim. Eyvallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.