Bildirim
Bluetooth ve uzun pil ömrü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
K610i -
K700i K750i W800i sonyericsson un hemen hemen sona yakın telefonların tümü.. -
ben o910 u kullandım bt kulaklıkla 1.5 saat konuşmaya 5 6 gün bekleme yapıyordu bt siz 8 gün bekleme yaptı 1.5 saat konuşma ile. tabiki herzaman aynı sonucu alacağınızı garanti edemem ama genelde ölçümlerde sonuç bu -
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
ben o910 u kullandım bt kulaklıkla 1.5 saat konuşmaya 5 6 gün bekleme yapıyordu bt siz 8 gün bekleme yaptı 1.5 saat konuşma ile. tabiki herzaman aynı sonucu alacağınızı garanti edemem ama genelde ölçümlerde sonuç bu
Bu o910 hangi marka ve model oluyor??? -
yok gibi bişey pek bulunmaz
-
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
ben o910 u kullandım bt kulaklıkla 1.5 saat konuşmaya 5 6 gün bekleme yapıyordu bt siz 8 gün bekleme yaptı 1.5 saat konuşma ile. tabiki herzaman aynı sonucu alacağınızı garanti edemem ama genelde ölçümlerde sonuç bu
Bu o910 hangi marka ve model oluyor???
o ile p yanyana harfler(q klayveyede) büyük ihtimalle p910i'den bahsediyordur arkadaş..
-
İi de p910i nin 8 gün bekleme yapması İMKANSIZ ...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- sim kart depolama alanı dolu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- saunaya telefonla girilir mi
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- türk telekom numara değiştirme
- telefon hızlandırma
- telegram video izleme
- reklam virüsü nasıl temizlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X