Bildirim
Bluetooth ve uzun pil ömrü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
K610i -
K700i K750i W800i sonyericsson un hemen hemen sona yakın telefonların tümü.. -
ben o910 u kullandım bt kulaklıkla 1.5 saat konuşmaya 5 6 gün bekleme yapıyordu bt siz 8 gün bekleme yaptı 1.5 saat konuşma ile. tabiki herzaman aynı sonucu alacağınızı garanti edemem ama genelde ölçümlerde sonuç bu -
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
ben o910 u kullandım bt kulaklıkla 1.5 saat konuşmaya 5 6 gün bekleme yapıyordu bt siz 8 gün bekleme yaptı 1.5 saat konuşma ile. tabiki herzaman aynı sonucu alacağınızı garanti edemem ama genelde ölçümlerde sonuç bu
Bu o910 hangi marka ve model oluyor??? -
yok gibi bişeypek bulunmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
ben o910 u kullandım bt kulaklıkla 1.5 saat konuşmaya 5 6 gün bekleme yapıyordu bt siz 8 gün bekleme yaptı 1.5 saat konuşma ile. tabiki herzaman aynı sonucu alacağınızı garanti edemem ama genelde ölçümlerde sonuç bu
Bu o910 hangi marka ve model oluyor???
o ile p yanyana harfler(q klayveyede) büyük ihtimalle p910i'den bahsediyordur arkadaş..
-
İi de p910i nin 8 gün bekleme yapması İMKANSIZ ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X