Şimdi Ara

Bluezen bsh-25 stereo bluetooth kulaklık YARDIMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim arkadaşım resimler için ses kalitesi hakkında biraz bilgi verir misin? çok yük olduk sana ama
  • evet ses kalitesi hakkinda da bilgi alalim :))
    bu arada microfonu nerde bunun ? gorunmuyo da..
  • Mikrofon 2. resimde görünüyor. Mikrofon deliği kulağın üstünde.
    http://www.ressim.net/e/upload/c2de165d.jpg

Ses kalitesii güzel. görüntüsü ve hafifliği çok güzel.
  • fiyati adi duyulmamis bi marka icin cok pahali degil mi,
    veya ben mi duymadim
  • uppp
  • Arkadaşlar bende de bsh-25 var cep telefonumla başarılı bi şekilde kullanıyorum ama bilgisayarımdan müzik ve film seyretmek için bağlayamadım bi türlü.s-link slx-bl035 bluetooth adaptörüm var kulaklığı desteklediği yazıyor kutusunda.Kulaklığı ilk önce görüyor bağlantı kuruluyor fakat bulunan bluetooth cihazlarında tekrardan göremiyorum bağlanan arkadaşlardan lütfen yardım
  • Hocam ben Toshiba laptopta kullanıyorum. sorunsuz.Win 7 kurulu. masaüstünde hiç denemedim. adaptörün desteklediğinden emin olun bence. varsa başka bir adaptörle deneyin. bir arkadaşınkini falan
  • Ben de bu kulaklıktan aldım fakat blackberry bold ile de kullansam, pc ile de kullansam aradaki mesafe 1 metreyi geçtiği anda ses kesiliyor.Bulunduğum ortamdan dolayı olup olmadığını denemek için farklı yerlerde de denemeler yaptım sonuç hep aynı.Telefonun veya pcnin dibinde tutarken ve müzik dinlerken kesilme, senkronizasyon kayması da cabası.Bu sorunlar sadece bende mi var acaba?
  • Selam arkadaşlar Bluezen bsh-25 stereo bluetooth kulaklığı hangi marka ve model telefonlarla kullanıyorsunuz Samsung L700 ile uyumlumu dur.Ben de hb den BlueZen BH-401 Bluetoth Kulaklık (ÇİFT TELEFON DESTEĞİ) bu kulaklığı aldım ama Nokia larda müzik dinlenebiliyorken Samsung L700 de sadece görüşme yapılabiliyor.Bluezen bsh-25 stereo bluetooth kulaklıktada aynı durumla karşılaşırmıyım yardımınız için teşekkürler.
  • merhaba,

sizin aldığınız model mono kulaklık. mono kulaklıklar zaten müzik dinleme imkanı vermiyor. versede ses kalitesi iyi olmuyor. ama BSH-25 dediğiniz model Stereo kulaklıktır. başlığında stereo yazan herhangi bir model alabilirsiniz. Stereo kulaklıklar Tüm telefonlarla ve hatta bilgisayarla da uyum sağlarlar. sıkıntı olmaz.
  • xntss benim arkadaş aldı bu modeli baya kullandık. 2 aydan fazla oldu. hiç sorun yok. bence teknik servise gönder. bizdekinde sorun yok.
  • Bu kulaklığı tüm fonksiyonları ile ( Tuşlarla müzik kontrolü çağrı cevaplama v.s) iPhone'da kullanmış bir arkadaşımız var mı? Uyumluluk sorunu oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkasarci

Bu kulaklığı tüm fonksiyonları ile ( Tuşlarla müzik kontrolü çağrı cevaplama v.s) iPhone'da kullanmış bir arkadaşımız var mı? Uyumluluk sorunu oluyor mu?

iphone 3 gs te denedim,önceki sonraki parça tuşu çalışmadı,ses kısıp açma çalıştı...
  • bilgisayardan film seyredemedim bsh-25 ile çünkü ses geç geliyor 1 saniye civarı . yokmu bir çözümü yoksa iade edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

bilgisayardan film seyredemedim bsh-25 ile çünkü ses geç geliyor 1 saniye civarı . yokmu bir çözümü yoksa iade edeceğim.

Ben de bu kulaklıktan aldım ve bugün ilk kez deneme fırsatım oldu. Çekim gücü çok iyi, telefon yan odadayken duvarın arkasından, 5m'lik mesafeden sorunsuz çekiyor. Ses kalitesi de beklediğimin çok üstünde. Gayet net ve tok ses veriyor.Piyasadaki hemen hemen bütün markaların kulaklıklarını kullanan biri olarak fiyat/performans açısından daha iyi bulunamaz diye düşünüyorum. Tabi ben 40 TL'ye aldığım için bunu söylüyorum. 80 TL civarına değer mi bilemem.

Bir de, ben bilgisayardan müzik dinleyemedim bir türlü. Windows 7'de sorunlu çalışıyor sanırım. Forumlarda verilen pek çok yöntemi denedim ama sonuç aynı. Cihazı bilgisayara tanıttım ama bağlanmaya çalıştığımda hata veriyor. İşletim sistemim Windows 7 64 bit. Bu soruna yardımcı olabilecek biri var mı?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazy -- 5 Aralık 2010; 0:55:33 >
  • Arkadaşlar ben de bir bluetoth kulaklık almak istiyorum.Çaşıltıgım yerde gürültü var ve hem gürültü önleyici olarak hem de normal olarak kullanmak istiyorum. Yani sonuç olarak soracagım su ki BlueZen BSH-25 STEREO kulaklık tam kulagı kapatıyor mu ? kullanan arkadaşlar cvp verirse sevinirim.
  • ersy

evet kulağı tam kapatıyor, yumuşak derimsi bir malzemesi var.
    resimlerde gördüğünle ciahaz birebir aynı.
    fiyat iyiyse al derim.
  • Almakta kararsız kaldım : ) telefon ile uyumlu mu degıl mı dıye : ) (Kullandıgım telf Samsung Android I5700)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersy.

Almakta kararsız kaldım : ) telefon ile uyumlu mu degıl mı dıye : ) (Kullandıgım telf Samsung Android I5700)

telefonun uyumlu sorun çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.