Telefondan müzik dinlemek için stereo bluetooth almak istiyorum. bu modelde 20 saat kesintisiz müzik var. kullanan var mı acaba. başka yerdede satılmıyor sadece hızlıalda var.
ben kullanıyorum,harika bi cihaz ,cok güzel stereo ses kalitesi var,ayrıca gercekten 20 saat müzik dinleyebiliyorsun,telefonlada görüşme yapabiliyorsun gelen ses de giden sesde net,ayrıca hepsiburada.com da da satılıyor.
hp dan bende 2 saat önce sipariş verdim .iyi yorumunu okuyunca rahatladım :)
kulaklık resimlerde kaba gibi duruyo acaba kullanan arkadaşlardan biri resim paylaşabilir mi? bide kullanım açısından rahat mıdır kulağa taktığınızda rahatsız ediyor mu?kulağına takıp çarşıda gezilebilecek bi ürün mü yani göze batan bi estetiği var mıdır?
fotoğrafını koyamam ama iki haftadır kullandığım bir cihaz.istersen birkaç düşüncemi paylaşabilirim.
daha önce samsung SBH 500 kullanmıştım.forumlardan takip ettiğim kadar genel bir hatası nedeniyle 5 ay anca kullanabildim.sebebi kulaklıkları birleştiren plastiğin kırılmasıydı.bu cihazın plastik kalitesi ondan daha kötü duruyor.ama yumuşak plastikten yapılmış olabileceği kadar esnek...ilk dokunduğumda ucuz cihaz iznemi vermişti .tamam fiyat olarak pahalı sayılmazda ,samsung hemen hemen aynı fiyata çok kaliteli duruyordu
SBH 500 ü biliyorsan o cihazla aynı boyutlarda... kesinlikle kaba ! daha kötüsü bence şekilsiz.parlak siyah bir plastiğin ortasında kocaman gümüşrenkli artı şeklinde düğme...sol taraftaki işlevsiz!
ama ses kalitesi ,mikrofon kalitesi iyi.telefon ve pc ile uyumu iyi.pil süresi iyi, kullanımı çok rahat bir kulaklık.
ben dışarıda dolaşıyorum, ama seni bilmem :)
hb fiyatı 60 küsüre düşmüş,bu fiyata alınabilir bir cihaz.
tamam anladım bana göre değil demek ki ben hem şık görünsün hem de sesi kalteli bişi arıyorum ama tabi onlarında fiyatı yüksek biraz teşekkür ederim açıklaman için saol
ya bu HB deki muzik dineyebilme ozelligi TIKI nedir? bunu atinca kulakliklarin yarisini filtreliyo?! zaten bluetooth var iste muzik hepsiyle dneden dinlenmiyo ki iyi kotu ??? ne alsam bilemedim ben de ?? samsung omnia veya JEt ile kullanacagim ..
Merhaba baya okudum bu forumu. ya ben uzun zamandır nasıl farketmemişim hayret.neyse bundfan sonra tüm bilgilere burdan ulaşabilirim sanırım. birçok ürünle ilgili her türlü soru cevap var. gerçekten harika bir yermiş. Şimdi bende ilk konumla başlayayım:) bende kulaklık aldım geçen hafta. başlığı görünce (hiti yüksek bir başlık) bende yazmak istedim. bende bu BSH-25 Bluezeni alacaktım ama BSH-35 sportifi aldım. çok şık, tasarımıda güzel. Tavsiye ederim. Fiyat olarak BSH-25 ten pahalı ama değiyor açıkcası. kaba falan değil. ip incecik. bu kadar incesi olamaz. Linki
bende kulaklık aldım geçen hafta. başlığı görünce (hiti yüksek bir başlık) bende yazmak istedim. bende bu BSH-25 Bluezeni alacaktım ama BSH-35 sportifi aldım. çok şık, tasarımıda güzel. Tavsiye ederim. Fiyat olarak BSH-25 ten pahalı ama değiyor açıkcası. kaba falan değil. ip incecik. bu kadar incesi olamaz. Linki
bu "muzik dinleme ozelligi" nedir Hepsiburadadaki ben hala ona taktim
Mikrofon var:) yoksa nasıl telefonla konuşcan.Skype de ve MSN dede kullandım . güzel.
dogru ya :P bu cepe filan asilanlardan degil mi? kulaga oturanlardan degil? cep olmassa nolcak?
quote:
Orijinalden alıntı: ararat81
bende kulaklık aldım geçen hafta. başlığı görünce (hiti yüksek bir başlık) bende yazmak istedim. bende bu BSH-25 Bluezeni alacaktım ama BSH-35 sportifi aldım. çok şık, tasarımıda güzel. Tavsiye ederim. Fiyat olarak BSH-25 ten pahalı ama değiyor açıkcası. kaba falan değil. ip incecik. bu kadar incesi olamaz. Linki
arkadaşım bu bsh-35in hb deki resimleri gerçek resim gibi değil sanki.rica etsem sen kendi kulaklığını bir kaç resimini paylaşbilirmisin?internette aradım ama bulamadım.bu kulaklığı merak ettim gerçekten eğer hoş bişeyse almayı düşünüyorum.
Resim bugün çekerim akşam.nerden yükleyebilirim. tam aktif kullanamıyorum bu forumu.
www.ressim.net
Fotoğrafları tek tek ekleyeceksin. En altta hepsinin olduğu direct linkleri kopyalayıp buraya yapıştırdığında tamamdır..