Şimdi Ara

bt kulaklık stereo ses ve mikrofon problemi win11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honor choice x5 pro kulaklığımda hem stereo ses alıp hem kulaklık mikrofonu üzerinden ses aktarmak istediğimde kulaklık bildiğiniz çin malı dandik hoparlörler gibi ses vermeye başlıyor kesinlikle stereo bir ses değil ses kasamıyorum. Mikrofonu notebooktaki dahili mikrofona aktarıp devam edersem ancak çözebiliyorum ama onda da sesin uzaktan geliyor notebook fan sesi karşıya gidiyor gibi problemleri oluyor. Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim kablolu kulaklıkta böyle bir sıkıntı olmazken o kadar para verdiğim kulaklıkta bu sıkıntıyı yaşamak beni üzdü açıkçası.

• bluetooth versiyonun nedir? aygıt yöneticisinden görebilirsin.

• LMP 0 – Bluetooth 1.0b
    • LMP 1 – Bluetooth 1.1
    • LMP 2 – Bluetooth 1.2
    • LMP 3 – Bluetooth 2.0 + EDR (Endpoint Detection and Response)
    • LMP 4 – Bluetooth 2.1 + EDR
    • LMP 5 – Bluetooth 3.0 + HS (High-Speed)
    • LMP 6 – Bluetooth 4.0
    • LMP 7 – Bluetooth 4.1
    • LMP 8 – Bluetooth 4.2
    • LMP 9 – Bluetooth 5.0
    • LMP 10 – Bluetooth 5.1
    • LMP 11 – Bluetooth 5.2

bende de eardbuds x var ve bluetooth 4.0 + win10 ile pek iyi arkadaş değiller. genelde sorunlu bağlanıyor, mono bağlantı gibi. windows üzerinden bluetooth'u kapat aç yapıyorum düzeliyor. illa ikinci kez bağlanmak gerekiyor. üretici yazılım sürümü: HCI 6.9022 / LMP 6.26978. ben bluetooth adaptörüm sorunlu diye düşünüyordum. senin mesajını görünce ilgimi çekti. muhtemelen aynı sorunlara sahipsin.

• The souls migration kullanıcısına yanıt

kulaklığın bt 5.3 pcnin 5.2 olması lazım. Üstelik win11 var. Kulaklıktan hem kaliteli stereo ses alıp hem kulaklığın mikrofonunu kullanamiyorum sıkıntı bu mikrofonu açsam ses mono ve berbat kalitede oluyor stereo ses olsa kulaklık mic çalışmıyor. İki ucu şeyli değnek kısaca. Telefonda hiç böyle sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 18 Şubat 2024; 13:58:21 >
  • Hocam

Kulakici kulakliklar pek performansli degil.

Ureticiler pek pc ye ilgi vermiyorlar.

Kulak cevreleyen kulakliklar ile devam ediceksin maalesef

Veya varsa sayılı model vardir.
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt

Bence windowsun rezilliğinden kaynaklı bir durum gibi bu. Telefonda hiç böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Kulaklıkta 6 mikrofon var gürültü engelleme için çalışan. 100 liralık kablolunun yaptığı şeyi 1000 liralık kablosuz yapamıyorsa burada sıkıntı işletim sistemi kaynaklı gibi. Windows 11de zaten kabloluyu bile taksan bu ne diye soruyor sana kulaklık takıyorsun mikrofon mu kulaklık mı ne olarak algılayım diye soruyor kısaca. Yapay zeka devrinde bu saçmalık bence.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Olabilir.

Mantiken bende kulakici arastiriyorum hikaye oyunlari için.
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

mobil platformda olduğu gibi windows için de bir app yapabilirler. bence kulaklık üreticisini veya bluetooth adaptör üreticisini daha çok ilgilendiriyor. bende sx-991 de var. elimdeki adaptör ile o da aynı şeyleri yapıyor. o yüzden bence bu bluetooth adaptörü kabahatli buluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

mobil platformda olduğu gibi windows için de bir app yapabilirler. bence kulaklık üreticisini veya bluetooth adaptör üreticisini daha çok ilgilendiriyor. bende sx-991 de var. elimdeki adaptör ile o da aynı şeyleri yapıyor. o yüzden bence bu bluetooth adaptörü kabahatli buluyorum.

Bluetooth adaptör dediğin wifi kartı mı intel ax201 var yani pek eski değil o da 5.2 btye sahip. Kulaklık üretici pcye uygulama çıkarmamış belki ondan kaynaklı olabilir. Eski budslarımda bu sıkıntıyı yaşamamıştım ama genel anlamda pek test edememiştim de windowsun bir saçmalığı var gibi driver mantığı ile çalıştığından özel bir driver çıkmadığı sürece hem kaliteli kulaklık hem kaliteli mikrofon olarak kullanmak imkansız gibi bir şey. Kablosuz mantığını sistemine oturtamamış bir windows 11 var. Anakarta 3.5mm ile bağlantı yaptığın 100 liralık kulaklık hem mikrofon hem stereo ses sıkıntısız veriyor bt 5.2 ile bağlandığın kablosuz kulaklık bunu yapamıyorsa ben burada windowsu suçlarım. Samsung yine pcye de uygulama çıkarıyor o yönden takdire şayan, honorun bırak pc uygulamasını mobil uygulaması ai space bile cacık yani çok sağlıklı bir program değil. Malı çok kaliteli ama yazılım çöp olunca sonuç yine çöp oluyor kısaca. Satıp flipbuds pro deneyeceğim sanırım. O daha sağlıklı olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 20 Şubat 2024; 0:37:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.