Şimdi Ara

Logitech S150 USB Hoparlör Yüksek Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldığım Logitech S150 USB hoparlörden istemediğim kadar yüksek ses çıkıyor. Ses seviyesini saatin yanından 1'e getiriyorum yine de fazla. İşin ilginci, hoparlör üzerindeki ses artırma azaltma tuşları da Windows ile senkronik. Yani hoparlörün üzerinden ses seviyesini ayarladığımda Windows'unki de ayarlanıyor. Ne yapacağım bilemiyorum. Denetim Masasındaki sesle ilgili tüm öğeleri denedim, hepsini en düşüğe getirdim, ama nafile.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• devam ediyor mu sorun halâ ?
  • Maalesef... Çözüm bulamadım henüz.
  • Malesef aynı problem bendede var. Yokmudur çözümü bilen bi arkadaş? Logitech V10 kullanıyorum.
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Genelde bu tür sorunla ses kartı sürücüsünün düzgün yüklenmemesinden kaynaklanır. Sürücünüzü güncelleyin, muhtemelen düzelir.
  • Hocam ses driverında sorun olduğunu sanmıyorum sony vaio laptop var win 7 yüklü herhangi bi driver yüklemedim aldığım haliyle duruyor ama bilgisayarın kendi hoparlörlerinde veya kulaklıkta herhangi bi sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alla alla ilginc winampdan yada ne kullanıyorsanız ordan kısmayı denediniz mi?
  • Hocam bi oyuna giriyorum mesela en kısık seste bile fazla ses veriyor. Youtube'a giriyorum hem ses seviyesini 1 e getiriyorum hemde siteden kısıyorum anca kısılıyo. Hoparlörün en yüksek sesi ve en düşük sesi arasında ki fark çok az kalıyo bu nedenden.
  • master volume den WAVE ses seviyesini kısmayı denedin mi peki? XP de alt sağdak, hoparlör ikonuna çift tıklayınca açılan ayarlar menüsünde. bende geçen bilgisayardan ses çıkmıyor diye kafayı yiyordum baktım Wave ayarı kısıkmış. Açtım bangır bangır oldu. Eğer buda işe yaramazsa logitech'in sayfasına girip ürününü arat ve bak bakalım herhangi bir driver varmı? USB den bağlandığı için belki ekstra bir driver gerekiyordur.
  • Tekrar söylüyorum sürücü sorunu. Sürücüsünü kaldırın. Sonra ccleaner gibi bir programla kayıt defterindeki artıkları temizleyin. Sürücüyü kurun. Bende de aynı sorun vardı.
  • Aynı sorunu Logitech forumlarında da tartışmışlar, ama çözüm yok maalesef.

Arkadaşlar,
    Boşuna denemeyin sürücü vs. kaldırmayı. Her türlü denedim, olmadıd maalesef. Şu anda, dünya üzerinde bu sorunun çözümü yok. Ben sesi klavye üzerindeki ses açma kapama tuşlarıyla kontrol ediyorum. Normalde hep kapalı konumda. Müzik vs. dinleyeceğimde klavyeden bir kez artırıyorum, Player'dan da en kısık seviyeye getiriyorum. Çözümü her zaman kapalı tutmakta, sadece işim olunca sesi 1'e çıkarmakta buldum maalesef...

Açıkçası, sırf adaptörsüz diye bunu aldım, ama Logitech yüzümü kara çıkardı maalesef...
  • Yazlıkta küçük bir odam ve ortamda birçok kablo olduğu için adaptörsüz s150 yi tercih ettim ama bu yüksek ses sorunu çok sıkıntılıydı.
    Sesi 1'e bile çıkarsam, hoparlörden çok fazla ses çıkarıyordu. Buna kendi çapımda bir çözüm buldum.
    Ses düzey karıştırıcısından Sistem seslerini size uygun makul bir seviyeye çekin. Ama Hoparlör sesi %100'de kalsın. Böylece yüksek ses sorununu halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Yazlıkta küçük bir odam ve ortamda birçok kablo olduğu için adaptörsüz s150 yi tercih ettim ama bu yüksek ses sorunu çok sıkıntılıydı.
    Sesi 1'e bile çıkarsam, hoparlörden çok fazla ses çıkarıyordu. Buna kendi çapımda bir çözüm buldum.
    Ses düzey karıştırıcısından Sistem seslerini size uygun makul bir seviyeye çekin. Ama Hoparlör sesi %100'de kalsın. Böylece yüksek ses sorununu halledebilirsiniz.

Bunu hiç düşünmemiştim gerçekten. Teşekkürler jakoben.
  • Ben kendimce buldum çözümü:

Oynadığım oyunu simge durumunda küçülttükten sonra alt çubuktaki sese tıklayıp karıştırıcıya tıkladıktan sonra önce hoparlör sesini 100'e getirip sonra sistem sesi ve oyun sesini 0-50 arasında ayarlıyorum. Klavyedeki ses + ve - tuşları da çalışıyor ayrıca. Basit oldu...
     Logitech S150 USB Hoparlör Yüksek Ses Sorunu

• arkladaşlar aynı sıkıntı bendede vardı ben oyun oynamam müzik dinlerim ve win 8.1 kullanıyorum diğer işletim sistemlerindede olur diye düşünüyorum saatin yanındaki ses simgesine tıklayın açılan ses açma kısmının altında karıştırıcı yazısını tıklayın aşağıya eklediğim resimdeki adımları tek tek uygulayın 6. adımda gördüğünüz üzere tüm sesleri birbirine bağlıyor ve sesi kıstığınızda aynı anfilerdeki ses açma düğmesinin yaptığı gibi
    oldu yani süper saat gibi çalışıyor Logitech S150 USB Hoparlör Yüksek Ses Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanki -- 16 Mayıs 2015; 21:27:01 >

• Gıcık ama basit bir çözümü var. Sorun oluştuğu zaman USB kalbosunu çıkarıp geri takın. Driver ı yenıden kurup sorunu düzeltecektir.
  • Merhabalar biraz hort olucak kusura bakmayın ama...
    Ben de yeni S150 aldım yukarıda anlatılanlar gibi windowsun sesi 1 deyken bile aşırı geliyor ses.

Bu yüzden iade edip S120 almayu düşünüyorum. Onda bu sorunu yaşamam değil mi çünkü döndürmeli ses ayarı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.