Şimdi Ara

Kulaklık hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben IDT AUDİO HD ses kartı kullanıyorum. Kulaklığımı taktığım zaman varsayılan iletişim aygıtı olarak, hapörlörü varsayılan aygıt olarak tanımlıyor.Ve kulaklığı hiçbir şekilde varsayılan aygıt yapamıyorum.Bu yüzden Teamspeak 3, skype, mumble gibi programlarla birlikte müzilk dinlerken, film izlerken, oyun oynarken teamspeak seslerini kulaklığa müzik seslerini de hoparlorden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner117 -- 1 Temmuz 2012; 0:38:03 >

• yardım bekliyorum hala...
  • driveri tekrar kurmayı denediniz mi eğer sorun hala çözülmüyorsa windowsun kendi atadığı sürücüyle kullanmayı da deneyin. sorun çözülmüyorsa bios update yapın yok hala olmadı ise sorun donanımsal olabilir. bu benim kendi fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdolmaz

driveri tekrar kurmayı denediniz mi eğer sorun hala çözülmüyorsa windowsun kendi atadığı sürücüyle kullanmayı da deneyin. sorun çözülmüyorsa bios update yapın yok hala olmadı ise sorun donanımsal olabilir. bu benim kendi fikrim

Driver kaldırıp tekrar kurmak çözüm olabilir.

Eğer kulaklığı taktığınızda hoparlörde ses geliyorsa Jack bozulmuştur..
  • üzerinden çok zaman geçmiş ama 1 saat uğraş sonucunda çözdüm buraya yazıyım da bir yararı dokunsun
    o ayarlar kısmında bağımsız kulaklığın etkin iletişim kısmınıda kaldır olmazsa skype vb. programın ses ayarlarından ses çıkışına yine kulaklık/hoparlör yap ben de bağımsız kulaklık seçiliydi değiştirince düzeldi ama kurcalamadığım yer kalmadı
  • Bendedee aynı sorun var uzun zamandır canımı sıkıyor bu iş. Eğer bu sorunu çözdüysen daha açık yazarmısın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlock60

üzerinden çok zaman geçmiş ama 1 saat uğraş sonucunda çözdüm buraya yazıyım da bir yararı dokunsun
    o ayarlar kısmında bağımsız kulaklığın etkin iletişim kısmınıda kaldır olmazsa skype vb. programın ses ayarlarından ses çıkışına yine kulaklık/hoparlör yap ben de bağımsız kulaklık seçiliydi değiştirince düzeldi ama kurcalamadığım yer kalmadı

hocam şuan aynı sorun bende de var,dediklerinizi denedim ama malesef olmadı :/ daha ayrıntılı anlatır mısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dahili hoparlör sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Kulaklık hoparlör sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PC ye kulaklığı takıyorum ses ayarlarında gözüküyor

Fakat hiçbir şekilde varsayılan aygıt yapamıyorum çözümünü bilen varsa yazabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.