Şimdi Ara

Philips SPA5300 2+1 Hoparlör Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips SPA5300 modelini aldım. Başta her şey gibiydi ama son 3 gündür herhangi bir dizi veya filmi izlerken birden ses gidiyor. Ya windowsun sağ alt köşedeki ses simgesine dokunup sesi bir iki gıdım arttırınca geri geliyor ya da izlediğim playerda sesi arttırınca geri geliyor. Herhangi bir videoyu açtığımda ses hemen gelmiyor yani 3-4 saniye sonra ses geliyor.

Bağlantılarına baktım hepsi gayet düzgün. Hoparlörü takmadan önce format attım bilgisayara şu anda windows 8.1 yüklü. Ses kartım creative ve son yazılım güncellemesini de yaptım. Video izlediğim player VLC ve GOM playerlar. Herhangi bir codec kurmadım. Ha bir de winampdan müzik dinlemek istediğimde de ses hemen değil 2-3 saniye sonra geliyor.

Ayrıca hiçbir şey izlemesem veya dinlemesem bile boş da bıraktığımda bilgisayarı hoparlörden ses geliyor. Yazarak nasıl anlatırım bilemiyorum ama bum, bum gibisinden tek bir ses geliyor. İşin içinde çıkamadım ben şimdi Eski hoparlörüm 5+1 philips ve çalışıyordu hiç böyle bir şey yapmamıştı.

Bu hoparlörden bilgisayara bağlanana bir tek kablo var ve yeşil rengte. Ben de ses kartının aynı rengteki yuvasına takıyorum kabloyu sanırım burada da bir hata yok. Yardımcı olabilir misiniz??

• uyku moduna geçiyor aynı sorun bendede mevcut çözüm bulamadım öyle kullanıyorum.
  • eakoray E kullanıcısına yanıt
    Kardeş böyle olmaz ama bu, ben mail attım adamlara sorun ses kartının driverlarındadır dediler. Sonrada oturduğum yere yakın servislerin listesini vermişler ve buralardan birine gidin demişler. Böyle saçma sapan şey mi olur ya? Ben bunların müşteri hizmetlerine musallat olayımda görsünler bakalım. Bu cihaz bozuk belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖEY

Kardeş böyle olmaz ama bu, ben mail attım adamlara sorun ses kartının driverlarındadır dediler. Sonrada oturduğum yere yakın servislerin listesini vermişler ve buralardan birine gidin demişler. Böyle saçma sapan şey mi olur ya? Ben bunların müşteri hizmetlerine musallat olayımda görsünler bakalım. Bu cihaz bozuk belli.

Hocam bu hoparlörü almayı düşünüyordum ama sen böyle diyince şüpheye düştüm sen bu sorunu halledebildinmi acaba
  • Zykon kullanıcısına yanıt
    2 gün evvel aynı ses sisteminden satın aldım, kendiliğinden uyku moduna girme sorunu benimkinde de var, sanırım bu olay düşük ses seviyelerinde oluyor. cihaz çok güzel ses veriyor ama bu şekilde devamlı uyku moduna girmesi sinir bozuyor. çöpe atasım
  • mustafa candaş kullanıcısına yanıt
    30 Ekimde aldım, daha toplasanız 1.5 ay kullanamadım. Şu anda 15günden fazladır serviste. Ne para mı geri iade ediyorlar ne de değişim yapıyorlar bana tek söyledikleri cihaz düzgün senin pcin bozuk. Ben de 5+1 de var ve sorunsuz çalışıyor diyince bu sefer yazılımdandır ya da voltaj farkı vardır gibi saçma sapan zorlama şeyler söylüyorlar. Lanet olsun ki işlerim çok yoğun uğraşamıyorum ama en yakın zamanda philips pişman edeceğim!
  • Merhaba arkadaşlar sonunda para iadesi yaptırttım Philips servisine!! Resmen bozuk atarak paramı geri verdiler!! Ama onlarla daha işim bitmedi, en yakın zamanda uzun bir şikayet yazısı hazırlayıp Philips genel merkezine göndereceğim. Hem Türkiye merkezlerine hem de genel merkezlerine. Size tavsiyem sakın bu model hoparlör almayın Philips'ten. Hatta onlardan hiçbir şey almayın!! Ve bu hoparlörden kullanıpta sorun yaşanlar üşenmeyin hakkınızı arayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar aynı sorun benimde başıma geldi, yeni aldığım projeksiyon cihazına bağladım, film izlerken konuşmaların ortasında kolonlar kapanıyordu, jakı çıkarıp el sürünce tekrar açılıyordu. sonrasında projeksiyonun ses ayar kısımlarına geldim oradaki ayarlarla oynadım ses kontrolü kısmı otomatikti onu açık konumuna getirdim balans ayarı 0 dı onu +2 yaptım düzeldi . anladığım kadarıyla ses sinyali ayarlarıyla ilgili bir durum. kesintisiz sinyal vermesini sağlamak gerekiyor. mevcut ses kartı ayarları her cihazda farklı olduğundan bunu kendinizin bulup kurcalaması gerekiyor. son denemelerimde kesin olarak şu sonuca vardım, cihazınızın sorround seçeneği aktifse bu uyku modu sorunu ortaya çıkıyor, cihazınızı diğer seçeneklere getirirseniz veya sorround özelliğini kapatırsanız problem çözülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinanakyuz -- 21 Nisan 2014; 13:25:40 >
  • arkadaşlar bu setten bendede var bilgisayarda kullanıyorum.sorun şöyle cözülüyor.hoparlör kumandası kısık olacak bilgisayar ses acma yüksek olacak
  • Selam. dün satın aldığım SPA5300 ses sisteminde aynı sorunu ben de yaşıyorum. Televizyona bağladım ses 4 dk. içinde kesiliyor. Sinyal gitmiyor uyku moduna geçiyor sanırım. Bu konuda ne yapılabilir? Çözüm bulabildiniz mi? Tv ile yapılabilecek her ayarı denedim. Malesef olmuyor.
  • Denemediğim ayar kalmamıştı ama maalesef sorunu çözemedim ve çareyi para iadesi almakta buldum şimdi rahatım bir daha asla bu markadan ses sistemi almam, müşteri hizmetleri de çok kötü, merkez servis yetkilisi izmir bornovadaki yetkili bölge servisinden bana dert yanıyor düşünün artık ne durumdalar bence geri iade edin kurtulun başka çaresi yok

• Aynısı bendede oldu ve arkadaşın dedigi gibi cihazin kumandasindaki sesi yarıya indirip tv den sesi yukseltip kullanmaya başladım ve suanda sorun pek olmadı daha doğrusu önceki gibi sık olmadı

• ÖEY kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar aynı ürünü 2 gün önce aldım sorun aynı 5 dakikadan sonra ses gidiyo ama sesi kablolu kumandadan açıp kapatırsanız sıkıntı yok yani şöyle ses çakışması gibi bir şey herhalde kumandada ses yüksekse hopörlördeki ses yüksek olması gerekiyor yani duyulan ses ben sorunu bu şekilde haletim bunun dışında ses gerçekten mükemmel.
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN SPA5300 SES SİSTEMİNİ ALDIM HERKESİN SORUNUNDAN BENDEDE VAR AMA DEDİKLERİNİZİN HİÇBİRİ BU SORUNU ÇÖZMEME YARAMADI 4DK SONRA SES KESİLİYOR VE FİŞTEN ÇIKARIP BİR SÜRE BEKLETTİKTEN SONRA TEKRAR TAKINCA SES GELİYOR AMA NAFİLE 4DK SONRA YİNE GİDİYOR SES BUNUN NEDENİ NEDİR YANLIŞ YAPTIĞIM BAĞLANTIDA YOK GARANTİSİ VAR ÜRÜNÜN İADE Mİ ETMELİYİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • Tabiki de iade et yukarıda söylenenleri ben kabul etmiyorum zaten böyle dandik bir cihaz olamaz bir daha asla bu firmadan ürün almam

• aynen öyle kardeşim iade ettim yenisini verdiler fakat yenisinde böyle bi sorun olmadı bazı ürünleri hatalı bu modelin dikkat edin deneyip alın mağazada arkadaşlar şu an yenisinde öyle bir sorun yaşamadım 2 aydır kullanıyorum.
  • sorun yazılım kaynaklı Windows 10 böyle bi sorun yok realtek ses driverini yükleyin
  • cttt C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Philips SPA5300 satan varmı yada mms430 460 alacagım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.