Şimdi Ara

Blur Dil Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu repack torrent olarak indirdim ve yükledim ama oyun rusça açıldı. Bilgisayarında bu oyun bulunan biri zahmet olmazsa oyun içinden dil değiştirme var mı yok mu bakabilir mi? Ya da biri ingilizce dil dosyasını upload edebilir mi? Ben regedit ayarlarından baktım ordan ingilizce yaptım ama olmadı. Şimdiden teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. Foruma baktım ama en mantıklı yeri burası olarak gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: JacqaL

Arkadaşlar oyunu repack torrent olarak indirdim ve yükledim ama oyun rusça açıldı. Bilgisayarında bu oyun bulunan biri zahmet olmazsa oyun içinden dil değiştirme var mı yok mu bakabilir mi? Ya da biri ingilizce dil dosyasını upload edebilir mi? Ben regedit ayarlarından baktım ordan ingilizce yaptım ama olmadı. Şimdiden teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. Foruma baktım ama en mantıklı yeri burası olarak gördüm.

Ben oyunu çok önceden ripli olarak indirmiştim. Galiba kaos ripiydi. Herneyse baktım dil dosyalarını bulamadım. Ama oyunun kurulu olduğu klasörde bir metin dosyası var ve içerisinde dili değiştirmek için bu dosyanın ismini french.txt gibi değiştirin diyor. İlginçtir ki dosyanın adını yazan dillerle değiştirince oyunun dili de değişiyor. Belki senin indirdiğin oyunda da böyledir. Bi bakmayı dene. Oyunun içinde dille ilgili herhangi bir ayar yok ayrıca. Varsa da ben göremedim.

Bende oyunu kuzen geldikçe oynuyorum. Berarber split-screen'de kapışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 1905 -- 14 Ağustos 2012; 8:18:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

Arkadaşlar oyunu repack torrent olarak indirdim ve yükledim ama oyun rusça açıldı. Bilgisayarında bu oyun bulunan biri zahmet olmazsa oyun içinden dil değiştirme var mı yok mu bakabilir mi? Ya da biri ingilizce dil dosyasını upload edebilir mi? Ben regedit ayarlarından baktım ordan ingilizce yaptım ama olmadı. Şimdiden teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtıysam affola. Foruma baktım ama en mantıklı yeri burası olarak gördüm.

Ben oyunu çok önceden ripli olarak indirmiştim. Galiba kaos ripiydi. Herneyse baktım dil dosyalarını bulamadım. Ama oyunun kurulu olduğu klasörde bir metin dosyası var ve içerisinde dili değiştirmek için bu dosyanın ismini french.txt gibi değiştirin diyor. İlginçtir ki dosyanın adını yazan dillerle değiştirince oyunun dili de değişiyor. Belki senin indirdiğin oyunda da böyledir. Bi bakmayı dene. Oyunun içinde dille ilgili herhangi bir ayar yok ayrıca. Varsa da ben göremedim.

Bende oyunu kuzen geldikçe oynuyorum. Berarber split-screen'de kapışıyoruz

Ustam baktım oyun dosyalarında öyle birşey bulamadım. Zahmet olmazsa o txt dosyasını upload edebilir misin?

• Metin dosyasının içeriğinde sadece bilgi var. Upload etmeye gerek yok yani birde bunu dene.

Dosya adı: english.txt
    İçerik:
    To change language, rename this file to either:

english.txt
    french.txt
    italian.txt
    german.txt
    spanish.txt
  • quote:

Metin dosyasının içeriğinde sadece bilgi var. Upload etmeye gerek yok yani birde bunu dene.

İçerik:

english.txt
    french.txt
    italian.txt
    german.txt
    spanish.txt

Olmadı hocam. Yardımların için teşekkürler. Başka bir versiyon indirmeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Metin dosyasının içeriğinde sadece bilgi var. Upload etmeye gerek yok yani birde bunu dene.

İçerik:

english.txt
    french.txt
    italian.txt
    german.txt
    spanish.txt

Olmadı hocam. Yardımların için teşekkürler. Başka bir versiyon indirmeye başladım.

Önemli değil hocam. Bir dahaki sefere oyunu indirirken hangi dillerde olduğuna iyi bakın

• quote:

quote:

quote:

İçerik:

english.txt
    french.txt
    italian.txt
    german.txt
    spanish.txt

Önemli değil hocam. Bir dahaki sefere oyunu indirirken hangi dillerde olduğuna iyi bakın

Evet hocam dikkat etmemiştim hangi dil olduğuna. İndirdim ve sorunsuz oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Takılma Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.