Şimdi Ara

Blur Takılma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu ilk yüklediğim andan beri; 3 kere tekrar kurmama, vitality crack+ v1.2 patch kullanmama, hatta ve hatta gidip orjinal oyun alıp format atıp sıfırdan kurmama rağmen oyunun başındaki activision ve bizarre animasyonlarının hemen ardından çıkan power simgesinin çıktığı ana ekranda 25-30 saniyelik bir takılma gerçekleşiyor. Oyun düzeldikten sonra bu sefer singleplayer multiplayer seçim ekranında hangisini seçersem seçiyim aynı sürede bir donma daha gerçekleşiyor ve burdan sonra yarışa başlarken araba seçim ekranına kadar (arabadan arabaya geçerken aynı süreli takılma oluyor) ne optionsta nede yine aynı menudeki başka bi seçenekte asla gram takılma olmuyor. Takılmaları atlatıp oyuna girip oyun başladığında gayet akıcı bir şekilde oynuyorumki biryere çarpıp araba yenilenene kadar. Tam yenilenme esnasındaki siyah ekranda tekrar bir takılma oluyor vede bu düzelmiyor, oyunu kapamak zorunda kalıyorum. Oyun sırasında bir yere çarpasamda gayet düzgün bi şekilde giderken takılmalar gerçekleşebiliyor. Kafamı karıştıran nokta, bu takılmaların hepsi minimum ayarlardada maximum ayarlardada hiç bir şekilde değişmiyor ve düzelmiyor. Ayrıca tam takıldığı anda (hem menu hem oyun için geçerli) windows tuşuyla masaüstüne dönüp oyunun devam ettiğini sesten anlayark oyuna döndüğümde (2-3 sn. sürüyor) oyun gayet normal devam ediyor. Core2duo 2.0 işlemcim, ati mobility radeon x1600 256 up to 1gb ekran kartım ve 2 gb ramim var. Sistemden olduğunu düşünmüyorum çünkü minimum ayardada hiç bir şey değişmiyor takılmalarda ama menu ve oyun inanılmaz derece akıcı. Yani sistemden olsa oyunu oynarkende sorunla karşılaşırdım diye düşünüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Nette aramadığım, bakmadığım site kalmadı ama çözemedim sorunu. Her öneriyi denedim ama yok. İnşallah bilen, yardım edebilecek biri vardır. Herkese kolay gelsin.

• Ekran kartın iyi değil büyük ihtimalle...
  • EKran kartim iyi olmasa maximum ayarda oyun kasma yapmazmi? Duzgunce okuyup oyle cevap yazmanizi diliyorum. Oyunu butun cozunurluklerde kasma olmadan oynayabiliyorum
  • Hepsini okudum zaten ama bence tek sorun o. Yeni çıkan patch'ler varsa kurmayı deneseniz ?
  • Oyunun patchinide çok aradım ama bulamadım. Kendi sitesinde flnda yok. Eğer paylaşabilecek biri varsa çok iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fps sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.