Şimdi Ara

PS3 oynarken yaşadığım kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bazı oyunlarda (red dead redemption,last of us) bu sorunu yaşıyorum da nette ve burada yaptığım araştırmalardan çok birşey anlayamadım tv den mi oyundan mı kaynaklı olduğuna dair.lg 660s 42 inch tv var.ps3te veya tv de yapabileceğim herhangi bir ayarlama var mıdır bunun için?

• ps3 zaten oyunlarda kasıyor gta 5 de çok daha var kasmalar ps4 geçiş yapmanızı önerırım
  • Red Dead Redemption sorunlu bir oyun ps3'te fakat Last Of Us'da kasma sorunu olmaması lazım.
  • ps4 şimdilik hayal:)gow serisi,fight night champion bunlarda misal hiç sıkıntı yok,ama bu oyunlarda yüksek bi okuma sesi geliyo cdnin ordan:)kasma yaptığı çok bariz
  • Red dead de kasması normal ancak last of us da kasma olması biraz garip geldi bana. Genelde sony nin kendi oyunları daha stabil oluyor çünkü...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki makinemde veya tvde değişitirilebilecek herhangi bir ayar var mıdır bunlarla alakalı?
  • Makinede yok ama lag oluyorsa tv yi oyun moduna almaktan başka çare de yok. O da çözüm olmayabilir sadece input lagı düşürürsün. Dediğim gibi hafif kasmalar normal hatta farcry 3 oynarken ara videolarda 15 fps ye kadar düşen buna benzer oyunlarda var. Makine bu kadarını kaldırıyor maalesef...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: manikdepresyo

Herkese iyi günler,
    Ben bazı oyunlarda (red dead redemption,last of us) bu sorunu yaşıyorum da nette ve burada yaptığım araştırmalardan çok birşey anlayamadım tv den mi oyundan mı kaynaklı olduğuna dair.lg 660s 42 inch tv var.ps3te veya tv de yapabileceğim herhangi bir ayarlama var mıdır bunun için?

The Last Of Us haricinde takılma yaşamanız normaldir. Diğer arkadaşların dediği gibi The Last Of Us'da takılmalar yaşanması biraz garip. TV'nizde sorun olduğunu sanmıyorum. PS3 çok ısınıyor, bunun ile birlikte performans düşüşü yaşıyor olabilir.
  • HDD sorun olabilir. Aynı sorun bende de vardı. HDD değşiminden sonra makine yağ gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim fat kasa ps3'te (jb'li external hdd'li) nfs rivals' da başıma geldi. Oyun bir anda dondu kaldı, ps3'ü kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.