Şimdi Ara

Blur Pc Coop Gamepad Sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blur u pc de splitscreen (co-op) oynamak istiyorum fakat 2 kişide klavyeden oynuyor ve bazen dönemeçlerde falan klavye takılıyor ve araba sağa sola dönmüyor. ben de bundan sıkıldım ve gamepad ayarına baktım ama ne denediysem gamepad çalışmadı. Xinput diye bi programda çalıştı fakat bu seferde klavye ve gamepad aynı kullanıcıda oldu. Klavyeyi 1 gamepad i 2. kullanıcı yapmak istiyorum. Bu sorunu çözen veya çözümünü bilen biri varsa lütfen yardım etsin...

• Sorun Çözüldü...
  • sorunu nasıl çözdün arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melez_Prens

Sorun Çözüldü...

sorunu nasıl çözdüysen bizede anlatabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Sorun Çözüldü...

sorunu nasıl çözdüysen bizede anlatabilir misin?

xinput ayarlarından pad 2yi aktif edin. 1i devre dışı bırakın
  • yani x360ce ye girip pad1 olan yeri pad2 mi yapıyoruz ? birde ben 4 kişi oynamak istiyorum o nasıl olacak ?
  • pad 1 i -1 pad 2yi 0 yap.

4 kişi de gamepadle oynayacaksa aşağıda gördüğün tuşları tek tek atayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 FPS sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorun Çözüldü...

Kardeşlerim benimde sıkıntım xinput yada x360 yükledim ben kolu görüyor ama 1. kol olarak oynanıyor delir oldum 2.kullanıcı yapamadım bir türlü ve split screende + tusuna basarak sadece pc oyuna sokabiliyorum kolu aktif edemedim bir türlü bir yardım edermisiniz ?
  • Oyunu açtınız pad1'de index=0 olacak Pad 2'de index=1 olacak. Şimdi çoğu arkadaşın yaşadığı sorun. Pad 1 kolu ile oynayabiliyorken pad 2 kolu ile ilerleyemiyorsunuz. Bunun çözümü şöyle. Pad 1'in bütün ayarlarını kopyalayıp pad 2'ye yapıştırıyorsunuz. Ancak İndexleri dediğim gibi kalacak. İsterseniz benim ayarlarımı aşağıdaki linkten indirip oyunun kurulu olduğu dizine atıp oyuna başlayabilirsiniz.

https://yadi.sk/d/_YaZpVSlhr3R9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soresger2121 -- 14 Temmuz 2015; 4:54:25 >
  • soresger2121 S kullanıcısına yanıt
    Eyv kardeş sayende halletik su isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben göremedim ya da anlayamadım dediğinizi 3 kol var 2si görüyor yardımcı olabilir msn? acil ve adım adım anlatırsan iyi olur
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    kardeş nasıl hallettin oynayanmıyoruz biz 3 kişi bir kolu görmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.