Şimdi Ara

Bluray disk iso filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netten indirilen 40-50gblık bu 3d iso filmlerin 3dsi değişikmi oluyor normalde tvlerin oynatabileceği half sbs mkvlerde yanyana 2 görüntü oluyor netten gravity filmini indirdim 30gb iso olarak ve notebookta powerdvd 14 ile izledim çok süper bişey ama 3dyi açınca yanyana olmuyor o seçeneği seçtirmiyor sadece renk biraz mavileşiyor.Usb girişli bir bluray player alsam isoları hariciye atıp gerçek 3d olarak izlermiyim yoksa tvler sadece half sbs mi oynatabiliyor.Mesela bu cihazı alsam yeterlimi?

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=evsambdf5100&categoryId=157458&sku=EVSAMBDF5100&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla&gclid=COqm-8LY5MMCFYrLtAod5A8Axw

• İso dosyaları kayıpsız 3d'dir. Bluray diskin birebir kopyasıdır. Half-sbs filmler çözünürlüğü yarıya düşürülmüş kayıplı filmlerdir.

Bluray iso açabilen bir media player'a ihtiyacınız olacak. Linkteki cihaz 3d destekli ama harici diskten okuyabiliyor mu bilmiyorum.
  • Bluray iso formatını oynatabilen bir media player ile 3d tv bu dosyaları gayet güzel gösterir. Normal half sbs den farkı daha yüksek çözünürlük, bitrate farkı, ses dili ve altyazı seçenekleri, ses dosyasının dts vb daha kaliteli olmasıvs dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı beyler teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.