Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.863
Cevap
121
Favori
963.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOSTEL isimli korku filmini takas etmek istiyorum. (istanbul Kadıköydeyim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

HOSTEL isimli korku filmini takas etmek istiyorum. (istanbul Kadıköydeyim)

Film yeterince gergin birde blu ray netliği olursa aman ALLAHIM!!!ALLAH izleyene sabır versin
  • İstanbul kozyatağı carrefourdaki megavizyonda birçok blueray film bulunmakta..fiyatlar 59ytl..Kredı kartına 8 takıt

Ben black hawk down aldım ntscu makınem sorunsuz calısdı..zaten Arkasında ABC yazmakta..Regıon free yani filmlerın hepsi..
  • ben de biraz önce amazondan sipariş verdim:

Shipping Method: Standard International Shipping
    Shipping Preference: Group my items into as few shipments as possible
    Subtotal of Items: $84.90
    Shipping & Handling: $9.47
    ------
    Total for this Order: $94.37

Shipping estimate for these items: August 24, 2007
    Delivery estimate: September 11, 2007 - September 24, 2007

1 "Black Hawk Down [Blu-ray]"
    Josh Hartnett; Blu-ray; $17.95

Sold by: Amazon.com

1 "Planet Earth - The Complete BBC Series [Blu-ray]"
    David Attenborough; Blu-ray; $66.95

Sold by: Amazon.com

yaklaşık 10 USD da shipping&handling aldılar.

süperrrrrrr
  • www.axelmusic.com s ayfasını deneyeniniz hiç oldu mu?

Orada da çok geniş bir film arşivi var ve fiyatlarda oldukça makul görünüyor..

selamlar
  • bende ps3 sitesine uye oldum ve 2-3 ay gecti ,ama casıno royal gelmedi henuz????
    sizin ne kadar oldu ?
  • amazondan siparişte nakliye+ürün 100 doları geçince sorun oluyor diye biliyorum... Bir de eve teslim ediyorlar değilmi gümrükte felan uğraşmıyoruz inşaallah 100 dolar altındaki siparişlerde???
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

İstanbul kozyatağı carrefourdaki megavizyonda birçok blueray film bulunmakta..fiyatlar 59ytl..Kredı kartına 8 takıt

Ben black hawk down aldım ntscu makınem sorunsuz calısdı..zaten Arkasında ABC yazmakta..Regıon free yani filmlerın hepsi..

Kozyatağı Carrefour da megavizyon yokki??? Maltepe Carrefour olmasın? Ve ne zaman gittiniz?

Saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavcioglu@atlas.net.

bende ps3 sitesine uye oldum ve 2-3 ay gecti ,ama casıno royal gelmedi henuz????
    sizin ne kadar oldu ?

arkadaşım o kampanya maalesef sona erdi.

yani senin blu ray gelmeyecek
  • bu arada takaslik region A (amerika) dejavu var takaslik. bilginize...
  • quote:

amazondan siparişte nakliye+ürün 100 doları geçince sorun oluyor diye biliyorum... Bir de eve teslim ediyorlar değilmi gümrükte felan uğraşmıyoruz inşaallah 100 dolar altındaki siparişlerde???

ben genelde 130-140 usd tutarında veriyorum.DHL eve teslim 3 -4 günlük olanı seçiyorum.Hem gümrükte uğraşma yok hemde kapına kadar garantili teslim.
    Bu arada 100 usd gibi tam bir sabit tutar yok yani aynı zamanda 100 eur da olduğu için birim 130 usd civarınada problem olmuyor.
  • Merhaba,

Bugün elime Ghost Rider (Extended Cut) (Blu-Ray) tr altyazısız bir film geçti.
    Bu filmi izledikten sonra elinizdeki bir filmle takas etmeyi düşünür müsünüz?
    Film şu anda sıfır sadece bir kez seyredip takas etmeyi düşünüyorum. Bana mail atabilirsiniz.
  • 300 Spartan cuma günü geldi amazondan, normal shipment ile 3 hafta sürdü...

Film mükemmel ama ne yalan söyleyeyim bluray performansını beğenmedim, koyu renk cisimler ve fonlarda bir karıncalanma var, sanki upgrade 1080p gibi...

Planet earthten sonra hoşuma gitmedi görüntü kalitesi

ama film süper...
  • bana da HD-DVD geldi,
    gayet iyi görüntü film yapısı sebebi ile puslu tabii çizgi roman havası ver ama teknik kusur yok hiç,
    hatta bi tarafı dvd diğer taraf HD-DVD combo format.
  • scubat; bu filmin fragmanını indirmiştim, orada da dediğin karıncalanma sorunu vardı... bence de görüntü kalitesi kötü bu filmin... ilginç...
  • valla benim beklentim yüksekti bu filmin görüntülerinden ama olmadı.

ama olsun film çok güzel, artı DVD mi BD mi almak dersen tabiki BD, o yüzden pişman değilim.

Dun de apocalypto, wild HOGs ve 5th elemend BD ismarladim yine amazon.dan...bakalım nasıllar...

quote:

scubat; bu filmin fragmanını indirmiştim, orada da dediğin karıncalanma sorunu vardı... bence de görüntü kalitesi kötü bu filmin... ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 28 Ağustos 2007; 10:55:59 >
  • bd nin film kalitesi olarak her geçen gün daha iyiye gittiği yabancı review sitelerinde de görülebiliyor.
    Anladığım kadarı ile hd dvd çıktıktan sonra ara uzamasın diye hazırlıklarını tamamlamadan bir çok filmi piaysaya sürdü. Ancak yeni bd filmlerin çoğu gerçekten çok iyi. Ancak filmlerden, şov disclerindeki parıl parıl ışıklı janjanlı görüntüyü beklemek çok yanlış olur.

Örneğin 5.element in ilk çıkışı fiyasko, remastered olanı harika imiş.
    Dostum senin 5.element İNŞALLAH remastered olanıdır.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsal01 -- 28 Ağustos 2007; 11:02:44 >
  • tabi remastered...

zaten USA da ilk versiyonu alanlara remastered olani bedavaya yollamışlar (amazon)

quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

bd nin film kalitesi olarak her geçen gün daha iyiye gittiği yabancı review sitelerinde de görülebiliyor.
    Anladığım kadarı ile hd dvd çıktıktan sonra ara uzamasın diye hazırlıklarını tamamlamadan bir çok filmi piaysaya sürdü. Ancak yeni bd filmlerin çoğu gerçekten çok iyi. Ancak filmlerden, şov disclerindeki parıl parıl ışıklı janjanlı görüntüyü beklemek çok yanlış olur.

Saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: scubat

tabi remastered...

zaten USA da ilk versiyonu alanlara remastered olani bedavaya yollamışlar (amazon)

quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

bd nin film kalitesi olarak her geçen gün daha iyiye gittiği yabancı review sitelerinde de görülebiliyor.

Saygılar,

• bugün dr'dan baktım tüm filmler ABC kodlu yani ps3'ü kaçak mı alsam diyenler hiç düşünmesin demek ki
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.