Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.863
Cevap
122
Favori
963.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu surfs up'ın fragmanını indirmiştim ps3'e. Aşırı derecede kumlanma vardı. Öyle bir sorun yok değil mi?(Görüntülerde yok gibi ama..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Bu surfs up'ın fragmanını indirmiştim ps3'e. Aşırı derecede kumlanma vardı. Öyle bir sorun yok değil mi?(Görüntülerde yok gibi ama..)

tamda ben sorucaktım
  • filmin bazı yerlerinde belgesel havası verildiği için kumlanma var nedeni ise o sahnelerin filmde penguenlerin arasında dolaşan kameramanın kamerasından görüntüler olması.
    Yönetmen bu görüntülerin farklı olmasını istemiş o yüzden kumlanma var ama genel planlar ve benim çektiğim yerler enfes ve OPEN SEASON BluRayinden de daha 3 boyutlu.
    quote:

Bu surfs up'ın fragmanını indirmiştim ps3'e. Aşırı derecede kumlanma vardı. Öyle bir sorun yok değil mi?(Görüntülerde yok gibi ama..)
  • bi ölü piksel var sanki..

quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

filmin bazı yerlerinde belgesel havası verildiği için kumlanma var nedeni ise o sahnelerin filmde penguenlerin arasında dolaşan kameramanın kamerasından görüntüler olması.
    Yönetmen bu görüntülerin farklı olmasını istemiş o yüzden kumlanma var ama genel planlar ve benim çektiğim yerler enfes ve OPEN SEASON BluRayinden de daha 3 boyutlu.
    quote:

• quote:

filmin bazı yerlerinde belgesel havası verildiği için kumlanma var nedeni ise o sahnelerin filmde penguenlerin arasında dolaşan kameramanın kamerasından görüntüler olması.
    quote:

Kesinlikle doğru kumlanma bazı sahnelerde istenerek verilmiş,
    belgesel havası olan bir animasyon, bence görüntüsü kadar tarzıda güzel.
  • Evet kameramda 3 adet var.

yeni kamerayı sipariş ettim hafta sonu elimde olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

bi ölü piksel var sanki..

quote:

quote:

• SANYO C40 tan sonra ne alıyosun ?

bide yeri değil ama sana sorum var sence epson emp-tw700 mi panny pt-ae100 mü ne dersin toplamda amaç ev sineması ve biraz da PC bağlantısı
  • KODAK V1253H

Model 12 pixel bir makine 720p video çekiyor. 9mp modu WideScreen çekiyor ve TV'ye 1920x1080 shrink edip yolluyor. Bu sayede Widescreen tv de yayılma olmadan izliyorsun.(opsiyonel HDTV doku vasıtasıyla)

Bu arada Panasonic ile Epson projektörleri kıyaslayamam kesinlikle Panasonicler renk dengesi ve işlemcileriyle çok önde belki biliyorsundur TW520-TW600 (2 adet) kullandım ancak pek memnun kalmadım ayrıca kalite kontrol problemlerinden dolayı sıkıntı yaşadım.

Başka bir bilgi projektörlerde kullanılan tüm LCD panelleri Epson üretmesine rağmen 720p projektörlerde Panasonic diğer tüm markaların toplamından daha fazla ürün satmış.

PT-AE700 ve PT-AE900 modellerinde lambalarla ilgili çok sorun yaşanmıştı birçoğu 500 saate gelmeden patladı ama PT-AX modellerinde bu sorundan fazla bahsedilmiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

SANYO C40 tan sonra ne alıyosun ?

bide yeri değil ama sana sorum var sence epson emp-tw700 mi panny pt-ae100 mü ne dersin toplamda amaç ev sineması ve biraz da PC bağlantısı
  • teşekkür dostum...
  • SPIDERMAN 3

Benim beğenmediğim renk cümbüşü

Kırmızı ve mavi patlama uzmanı SAM RAIMI'den.

• Arkadaşlar,
    Yeni haber sayılır mı bilmem ama amazon.com da BLU-RAY filmlerde inanılmaz hızlı bir artış var,
    eski kıyıda köşede kalmış bisürü film bile amazonda stokta hazır yani çıkacak filan değil.

SONY kendine güvenmeye, kazandığına inanmaya başladı galiba..
    Sanırım BLU-RAY işi götürecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

Gene tertemiz bir Bluray satılık.

Discovery Atlas: Italy Revealed

1080i ve Dolby Digital 5.1'dir.

Nefis panaromik, kuş bakışı kamera açılarıyla Italya'yı keşfedin, Sicilya'dan Alp'lere, Milano'ya ve tabi ki Venedik ve Roma..

40 YTL

Feneryolu/İstanbul

megrimden ben almıştm..1 kere izledim ve bende satıyorumm..

40 ytl

kadıköy/istanbul
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

Merhaba tekrar,

Koleksiyonumun en önemli parçasını satılığa sunuyorum.

Planet Earth Serisi

Üzerinde "Region 2" yazmasına rağmen "All Region"dur.

Ve en önemlisi; 1080i olan US versiyon değil (Discovery Channel dağıtımındaki) 1080p UK versiyondur (BBC dağıtımındaki).

1080i
    bluray.highdefdigest.com
    Planet Earth (US Version) Blu-ray Review | High Def Digest
    http://bluray.highdefdigest.com/983/planetearth_us.html

1080p
    bluray.highdefdigest.com
    Planet Earth: The Complete BBC Series Blu-ray Review | High Def Digest
    http://bluray.highdefdigest.com/668/planetearth.html

Amazon.com'dan alınmıştır.

Tertemiz, bir kere izlenip, kutusunda saklanmıştır.

120 YTL

Feneryolu/İstanbul

megrimden filmi ben almıştım şimdi bende satıyorum

120 ytl ye

kadıköy de elden teslim edilir
  • sevgili hıdefman surfs up filmini almayı düşünüyorum,blu ray baskısı teknik olarak doyurucumu(ses...görüntü)pcm kayıt varmı.1080mi..3d olayı ne oranda...daha detaylı bilgi verirmisin.şimdiden tşk.
  • Arkadaşlar bu arada örümcek adam 3bluray baskısını izledim,merak edenler almak isteyenler için kısaca incelemeye çalıştım umarım faydalı our...

SPIDER MAN 3-örümcek adam 3-2007
    Yönetmen : Sam Raimi
    EN BÜYÜK SAVAŞ İNSANIN İÇİNDE OLANDIR !

Özel hayatı ve Örümcek Adam kimliğinin getirdiği sorumluluklar arasında bir denge kurmaya çalışan Peter Parker, sonunda hayatını bir düzene oturtmayı başarmıştır. Fakat Örümcek Adam olmak kolay değildir; kendisini bekleyen tehlikelerden habersiz hayatını sürdürürken tüm varlığını tehdit edecek olan büyük tehlike adım adım yaklaşmaktadır.

Kendine olan güveni ve kibiri çok fazla artmaya başlayan Peter, davranışları ile onu seven herkesi gittikçe üzmeye başlar. Örümcek Adam''ın en tehlikeli düşmanlarından Venom ve Kum Adam saldırmak için tüm güçlerini toplamak üzere iken Peter''ın gereğinden fazla güvenli ve kibirli tavırları, onu ve sevdiklerini büyük bir tehlike altına atacaktır.film 10/6..........

Disk Seçenekleri Blu-Ray Disc
    Format Blu-Ray Disc
    Altyazı Türkçe, İngilizce ve Diğer Avrupa Dilleri
    Ses İngilizce 5.1(PCM5.1 ve DolbyTrueHD)
    Video Geniş Ekran 1.2:40-Hıgh defination 1920*1080p
    Yapım Yılı, Üretici 2007, Sony Pictures Home Entertainment

spider man 3 BLU RAY.....GÖRÜNTÜ
    Örümcek adam 3 filminin görüntü ölçeği 16/9 1.2:40..dvd de 720*576 anamorphic olan kayıt blu ray baskıda HD 1920*1080P olarak kaydedilmiş..ben filmi HD Plazmada-hdmi bağlantı ile yarı aydınlık ortamda izledim.dvdsi zaten bomba gibi blu ray resmen monitörünüzü coşturacak türden.24p gerçek sinema:).disk başından sonuna kadar hiç bir yerde falso vermiyor,hem karanlık hem aydınlık sahneler mükemmel..renkler plazma havuzunun içinde coştukça coşuyor,renk geçişleri çok çok iyi,doygun-tok ve zengin...daha önce dvdde crt ekranlarda görmediğimiz renkler tonlar blu ray ile HD ekranlarımızda.inanılmaz iyi.enerjik-canlı.kontrast ister açın ister kısın efektler hiç sırıtmıyor,ama ideal izleme kontrastından şaşmayın..
    DVD ve hd diskler(blu ray-hddvd)ve monitör için en önemli ton olan ayrıcada büyük risk siyahlar....gri tonlar çok çok başarılı,derinlik gayet iyi,kumlanma yok..grenlenme yok,dijital kalıntıdan eser yok..
    3boyut etkisi bazı sahnelerde(özellikle dövüş,kavga kaç kovala)ekrandan fırlayacak gibi,tarazlanma titreşim 0...kayıp 0...hem iç mekan hem dış çekimler çok iyi..karanlık ve puslu sahnelerde detay kaybı görmedim.ister plazma ister lcd isterse projeksiyon kullanın resmen 1.sınıf bir diskle karşı karşıyayız..10/10

spider man 3 BLU RAY.....SES
    Filmin dvd baskısında dolby digital 5.1 orijinal ingilizce(448kbps)mevcut..blu ray versiyonunda iki seçeneğimiz var ,5.1PCM ve Dolby TrueHD...ikisinide gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.(pcm biraz daha iyi-sayısal olarak)..aksiyon sahnelerinde hıgh defination kayıt dvdden sıyrılıyor(dvddeki sıkıştırılmış olan ses bandı burada sıkıştırılmamış stüdyo kaydı),hepsi çok sağlam..odamızdaki kolonlar gümbürr gümbür!!!!en önemlisi o kadar hareketli agresif sahnelerde hiçbir ses birbirini ezmiyor,hiçbir ses elementi kaybolmuyor,filmde hemen hemen bütün kanallar aktif,müzikler çok iyi,surround kanallar gayet dikkatli ve etkili,geçişler gayet yerinde filmde orta frekanslar ağırlıklı olsada 139dk sürede insan duyabilir ses frekansı 20-20000hz tamamı kullanılıyor.. subwoofer tok-sarsıcı.etkili olduğu zamanlar(ki hayli fazla)işini çok iyi yapıyor,akustik koşullar uygunsa hiçbir çatlama,uğuldama ve boğukluk yok,subwooofer diğer kanallarla çok iyi paslaşıyor,o kadar hareketin içinde her ayrıntı net...diyaloglar çok çok iyi,temiz anlaşılır ve etkili..miks 10/9..kayıt 10/10

ekstralar..
    Sesli yorumlar-çekim hataları-müzik videosu-yapım belgeselleri-söyleşilerfx çalışmaları-klipler...eklerde türkçe altyazı yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Queen Rock Montreal Live Aid blu ray im geldi. Neredeyse 30 yıllık kayıt olmasına rağmen bence çok güzel. Queen severler kaçırmasın.

Sayın Mokinto,
    Bu konserin bende hd dvd'si var, yalnız benimkinde bir sorun var, Center kanalından ses gelmiyor, sizinkinde böyle bir şey var mı? yani kayıt 4+1 falan yapılmasın ? yoksa iade veya değiştirmeyi düşünüyorum
    Selamlar
  • Arkadaşlar,

Tiglon ile çalışan bir arkadaştan aldım bilgiyi, Tiglon firması yüksek sayıda blu ray çıkarmaya hazırlanıyormuş, karayip korsanlarından tutunda 300 spartalıya kadar tr altyazılı. İnşallah doğru haberdir diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rg206

quote:

Queen Rock Montreal Live Aid blu ray im geldi. Neredeyse 30 yıllık kayıt olmasına rağmen bence çok güzel. Queen severler kaçırmasın.

Sayın Mokinto,
    Bu konserin bende hd dvd'si var, yalnız benimkinde bir sorun var, Center kanalından ses gelmiyor, sizinkinde böyle bir şey var mı? yani kayıt 4+1 falan yapılmasın ? yoksa iade veya değiştirmeyi düşünüyorum
    Selamlar

Arkadaşım Queen hd dvd de sorun yok orijinali bu şekilde kayıt edilmiş.
  • Bence aktarım güzel ancak bazı sahneler belgesel havası verildiği için HD gibi gözükmüyor ama geneli güzel.

Film olarak ise gayet vasat bir film olduğunu söyleyebilirim. Eğer 1080p'nin sınırlarını zorlayayım bir çizgi filmle diyorsanız OPEN SEASON biraz daha iyi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenai

quote:

Orjinalden alıntı: rg206

quote:

Sayın Mokinto,
    Selamlar

Arkadaşım Queen hd dvd de sorun yok orijinali bu şekilde kayıt edilmiş.

Yani 4+1'mi kaydı. Sizde de HD DVD'si mi var?
    selamlar
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.