Aşağıda elimde olan bluray diskleri HD DVDlerle takas etmek istiyorum:
A Few Good Men - Tom Cruise Jack Nicholson Demi Moore All the King's Men - Sean Penn Jude Law Kate Winslet Warriors of Heaven and Earth Perfect Stranger - Halle Berry Bruce Willis
Blurayler jelatininde açılmamıştır. HD dvd filmleri olanlarla 2HD DVD=1 bluray şeklinde takas yapabilirim. Lütfen elinizdeki HD DVDleri belirtin.
dostum bende bourne ıdenıty bourne supremacy rıddıck fast and furıus tokyo drıft ve kıng kong olmak uzere turkce altyazısız 5 tane hd dvd ım var sendekı 2 tanesı ıle takas etmek ısterım
sendekıler turkce altyazılımı ve tabıkı SENDE ISTERSEN yerım bakırkoyde cok selamlar haber beklıyorum
eros33 takas deılde nakıt ne dusnursun?
quote:
Orjinalden alıntı: maybel
eros33 takas deılde nakıt ne dusnursun?
dostum 4 tanesını dvd ıle beraber verıyorlar bılıyorsun kıng kong u ıse 40ytl ye almıstım toplamda 5 ıne 50ytl verırsen benım ıcın kafı olur madem kullanıcısın ısımız gorulsun
A Few Good Man ve Perfect Stranger karsiliginda
Sky Captain & The World of Tomorrow Transformers Superman Returns The Dukes of Hazard Polar Express Rumor Has It
4unu veririm
Arkadaşlar filmler hepsi türkçe altyazılı bandrollü ve jelatinindedir yani açılmamıştır. takas teklif edenlere pm geçiyorum.
Orijinal olmayan medya satışı veya takası, sabit disklere kaydedilmiş olan medyaların satışı veya takası yasaktır. İlgili mesajlar silinmiştir. Lütfen özen gösterelim.
arkadaşlar bende de, ep 30 ile aldığım, 3adet HDDVD mevcut, 1..bourne supremacy 2..riddick 3..tokyo dirif bunların üçünü birden bir adet bluray yada 2-3 adet yeni dvd ile değişirim....
bir adette 2diskli tr altyazılı transformers hddvd var,bunuda ıron man-constantıne-darknıght-jumper-ı am legend blurayler ile takas ederim...
Tamamdır dmrbrn pm attım 3ünü 1 bluray karşılığı takas edebiliriz
Elimde Men In Black blu-ray var. I am legend blu-ray ile takas etmek istiyorum.
Duyurulur.
Ya arkadaşlar pm atıyorum kimse cevap yazmıyor, ne iş anlamadım, hadi hayırlısı :)
pm atmıştım-bir daha attım sevgili ahilgaz..
Arkadaşlar bana pmler ulaşmıyor nedense, lütfen e-postama mesaj atın ailgaz at marmara.edu.tr
Arkadaşlar durumu anladım cep telefonumu girmemiş olduğum için pmler bana gelmiyormuş sorunu çözdüm ltfen tekrar irtibata geçin yukardaki posta adresimi de kullanabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: ginovili
A Few Good Man ve Perfect Stranger karsiliginda
Sky Captain & The World of Tomorrow Transformers Superman Returns The Dukes of Hazard Polar Express Rumor Has It