Şimdi Ara

bluray oynatmak için ps3 alınırmı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş arkadaşlar fiyat konusunda bilgi vermişler,dedikleri civarda satılıyor,ben kopya alıyorum 7,5tl ye öteki türlü can dayanmıyor malum
    ben bahsettiğim sebeplerden dolayı ayrıca bir blueray player aldım,
    şunuda belirteyim,artık birçoğu mkv oynatıyor bu playerların ama bir çoğundada çeşitli problemler yaşanıyor bu da ayrı tabiki,
    ben ilkin philips in 150 tl lık modelini almıştım,gayet güzeldi ancak sonradan farkettim ki o cihazında optik çıkışı yokmuş,geri verdim
    ve samsung un bir modelini aldım (daha pahalıya:)) ondan da 1080p lik mkv leri oynatırken takılmalar oluyor malesef,
    forumlarda bayağı araştırdım bir çok markada dediğim gibi mkv oynatmada çeşitli sorunlar yaşandığını gördüm, eğer hem mkv hem de blueray
    player olsun diyorsanız iyice araştırmanızı tavsiye ederim,kullanlarada sormak lazım ayrıca

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

kardeş arkadaşlar fiyat konusunda bilgi vermişler,dedikleri civarda satılıyor,ben kopya alıyorum 7,5tl ye öteki türlü can dayanmıyor malum

Hocam kopya derken orjinal filmin kopyası mı yoksa internetten indirilen kopyalar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

quote:

kardeş arkadaşlar fiyat konusunda bilgi vermişler,dedikleri civarda satılıyor,ben kopya alıyorum 7,5tl ye öteki türlü can dayanmıyor malum

Hocam kopya derken orjinal filmin kopyası mı yoksa internetten indirilen kopyalar mı?

valla kardeş satan öyle diyor, bende orjınalının kopyası diye alıyorum
    değilsede bilemiyorum günahı satanın boynuna
    kopya derken ,orjınali gibi kutulu ve baskılı.

saygılarımla

• hocam,al popcorn rahatla.google'da araştırırsan bulursun
  • quote:

quote:

quote:

saygılarımla

Peki hocam demin yukarıda bahsettiğin sorunlar bunda da oluyor değil mi? Sesin kesilmesi ve kopya uyarısının çıkması?

Bir de bunlarda çeşitli altyazılar ve ekstra sahneler vs. herşey var mı, tam orjinal bluray gibi mi yani?

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygılarımla

Peki hocam demin yukarıda bahsettiğin sorunlar bunda da oluyor değil mi? Sesin kesilmesi ve kopya uyarısının çıkması?

Bir de bunlarda çeşitli altyazılar ve ekstra sahneler vs. herşey var mı, tam orjinal bluray gibi mi yani?

kardeş kopya blueraylarda ses kesilmesi gibi yada uyarı yazısı çıkma gibi bir durum yok :)
    alt yazı tabiki var,ekstra sahneler hepsinde yok malesef,bazılarında çıkıyor.
    Şöyle örnek vereyim HIZLI VE ÖFKELİ de ekstra menüler ve türkçe dublaj vardı mesela

saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılarımla

kardeş kopya blueraylarda ses kesilmesi gibi yada uyarı yazısı çıkma gibi bir durum yok :)
    alt yazı tabiki var,ekstra sahneler hepsinde yok malesef,bazılarında çıkıyor.
    Şöyle örnek vereyim HIZLI VE ÖFKELİ de ekstra menüler ve türkçe dublaj vardı mesela

saygılarımla

Çok teşekkür ederim hocam cevaplar için

Saygılarımla

• PS3 Bluray Filmleri İzletiyormuydu Ya ? DvD Ve CD Takmıştım Okumamıştı Bende Sadece Oyundur Sandım
  • Ben hem oyun hem film için kullanırım, mükemmel netlikte izlemenin keyfi çok iyi. Menüler olsun, kumanda kontrolleri olsun çok başarılı ps3.
  • Orijinal bluray film alıp izlerim hem de oyunumu oynarım dersen Ps3, netten film indirip izlerim dersen wd Live, popcorn gibi cihazlar daha mantıklı
  • Orjinal veye kopya bluray disc alıp izleyeceksen tabiki alınır ama internetden indirip harddisk'e atıp izleyeceksen kesinlikle bir media player almanı tavsiye ederim ben kullanıyorum oldukça memnunum

Benim kullandığım media player:http://wdc.com/tr/products/products.aspx?id=320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler999 -- 20 Kasım 2011; 22:11:11 >
  • Sanmıyorum, hiç mantıklı değil diye düşünüyorum.
    Sadece blu-ray film izlemek için ps3 almak boşuna zarar.

Varsa bilgisayarın blu-ray optik sürücü al, eğer yoksa yeni bilgisayar al.

Hem torrent olayınıda yaparsın.
  • Sadece film için istiyorsan al bir media player ve harici hdd,yüzlerce yüksek çözünürlüklü film ve mkv formatı ile film keyfi yaparsın.Masrafı 350 lirayı geçmez.
    Ama oyun oynamak istiyorsan ve bluray filmleri indirmeyip disk olarak alacaksan Ps3 öneririm.1.amacın filmse büyük masraf çıkar.
    Tavsiyem aklında oyun oynamak yoksa Media player alman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 20 Kasım 2011; 23:59:12 >
  • ben kopya blueray film izliyordum ps3 de filmleri sadece bir yerden bulabilmistim tanesini 15 tl ye aliyordum ve siparisle geliyordu masrafli olunca 5-6 filmden sonra gittim philips hmp3000 mkv player aldim cok iyi makine! hdd ye attiriyom mkv filmleri artik tanesi 3 tl ye gelio blueray saticisina aralarindaki farki sordugumda bana ikiside ayni kalitede dedi cunku blueray icin converter kullandiklarini soyledi su an bu mesaj ps3 den yazdim yazmak tam bir cile! makineyi gecen sene ikinci el aldim 3.41 idi bende 3.55 cfw kurdum daha hicbir sorun cikarmadi
  • Alacağın PS3;

PAL (TR den alınan blurayları açması için)
    SLIM (HDMI üzerinden daha fazla ses kodeğini destekliyor)

Olmalı bunlarında dışındaki konular tamamen teferruat ama kesinlikle bu 2sine dikkatet
    Yani HDD kapasitesini (320gb, 250gb, 160gb, 120gb...) vs. kafana fazla takma çok sıkılırsan 80tlye kralından bir 500gb takarsın olur biter
  • ben ps3 u 3d led tvye bagladım ve cok memnunum mukemmel vakit geciriyorum baktıgımda 3 boyutlu playerler 500 liradan baslıyodu bi sitede hiç boşa vakit harcamadım. 15 liraya hatta gide gele tanısıklık vesilesiyle 10 liraya alıyorum bluray 3d filmlerive kolleksiyon yapmaya basladım :)
  • Kesinlikle alınır :) Bravia TV'n varsa TV nin kumandası ile filmi durdurup başlatabilirsin. Tam Blu-ray player gibi olur. Olmadı PS3 için satılan kumandalardan da alabilirsin.

Tabii tüm işleri gamepad den de yapabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.