Şimdi Ara

BLURAY PLAYER ALMAK!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
2
Favori
7.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meminerd M kullanıcısına yanıt
    Cihazdan çok memnun kaldim... cihaz kucuk kibar ve şık... goruntu ve ses kalitesi çok iyi dts hd ma seslerde harikalar yaratti evimde... ve isin en onemli kismi ne kadar copy dvd var ise sorunsuzca oynatiyor bu cok iyi oldu ustune hemen dts albumlerim vardi onlari da denedim onlarida sorunsuzca caliyor... isin en tereddüte kaldigim kisminda hic sorun olmamasi super oldu... mkv lerde de sorun yok gayet yeterli diyebilirim daha ne olsun mp fiyatina blu_ray cihazi sahip oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung bu konuda joker gibi herşeyi çatır çatır açıyor maşşalllah
  • meminerd M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bizim gibi bu işlere meraklılar için player şart bir yerde eski dvd lerime tekrar kavuştum diyebilirim artik baba aksiyon filmlerin blu-ray larini temin etmeyi düşünüyorum... beraberin de yeni bir uğraş daha gelmiş oldu.

• Merhaba @yuxeses,
    Ürününüz hayırlı olsun. Bende belirttiğiniz BD-F5100 ürünü fiyat açısından olumlu buldum. Yukarda mkv peri rahat oynattığını belirtmişsiniz, acaba taktığınız harddisk kaç gb veya tb, ürüne kadar desteklediğini biliyormusunuz. Bir de yukarda h6500 altyazılında font değişmediğini belirtmiş. F5100 de aynı şekilde mi?

Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyeanil

Merhaba @yuxeses,
    Ürününüz hayırlı olsun. Bende belirttiğiniz BD-F5100 ürünü fiyat açısından olumlu buldum. Yukarda mkv peri rahat oynattığını belirtmişsiniz, acaba taktığınız harddisk kaç gb veya tb, ürüne kadar desteklediğini biliyormusunuz. Bir de yukarda h6500 altyazılında font değişmediğini belirtmiş. F5100 de aynı şekilde mi?

Tesekkurler

Evet fiyatına göre çok güzel ürün ben çok beğendim şöyleki; cihaz hızlı açılıyor hızlı işlem yapıyor ve çok az elektirik harcıyor... oldukça şık bir tasarıma sahip ve hafif ayrıca görüntü ve ses kalitesi oldukça iyi bu fiyatlara ve daha üstünde mp ler var biliyorsunuz... 155tl ye hb den aldım ben... benim gibi elinde çokca disc i olan adamlara yada blu-ray keyfi yaşamak istiyenlere göre bir ürün kopya tüm discleri de oynatıyor büyük avantaj bana göre... cihazı güncellemeye çalıştım güncel sürümde geldi ileride gelirmi bilemem ancak sanırım güncellemem cinivia mıdır nedir baş belası yüzünden neyse valla hdd takmıyorum ben flash belleğe kopyalayıp öyle izliyorum... ancak 1tb rahat rahat açar sorun olacağını sanmıyorum... altyazı pontu değiştirilebiliniyor ancak renk seçimi yok haberiniz olsun... 3d yok dlna var mp işelevi bence tatminkar iş görür yani... cihaz her yönü ile tam bir f/p ürünü diyebiliriz tavsiye ederim

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, bende hesap kesim tarihi geçmesini bekliyorum 22 sinde alcam. İnşallah bulurum

Tekrar teşekkür iyi akşamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selamlar

imzam da gördüğünüz BD Pany 320 ile hala yola devam ediyorum,bu arada diğer BD cihazım Tosh ise yandı geçenler de ve attım
    geçen hafta Almanya dan yeni bir BD daha aldım henüz elime geçmedi o da Sony den 5500 serisi oldu toplam da € 132 gibi tuttu+gümrüğe
    takılırsa bu tutara %18 daha binecektir!

BD nin fiyatı kemiksiz olarak € 100 kağıt idi (VAT %19 düştükten sonra tabiki!)

++

Ancak bu BD ler hiç bir zaman MP lerin gördüğü her bir işi görmezler!! duruma göre de MP olmazsa-olmaz bir cihaz oldu artık!
    ancak bunlar üç-kuruşluk cihazlar olduğu için herkes alabilir hatta kesin almalıdır yaw beğenmedinmi salla gitsin,alıcısı her zaman çıkıyor
    ben 7 tane şutladım bugüne kadar!

BD-media işiniz varsa zaten bu da olmazsa-olmaz cihaz dır o zaman! ayruıca BD lerin resim kaliteleri de çok iyi veya çok çok iyidir
    MP desteği ise video-audio olarak kısıtlı sayılırlar! kimisinin işine gelir ki benim işime de %80/90 gibi geliyor! kimisinin işine ise %100
    geliyorsa o zaman MP cihazı almasına da gerek yoktur,BD çok daha doğru tercih olacaktır+DVD ve BD-media ları da okutursunuz

Ben uzun yıllar dır BD kullanıyorum ama MP den yana işim iyi gitmedi açıkçası,hepsine şut çektim yaw

BD iyi hoş tur hatta süper dir v.s ama "Region" durumu söz konusudur! bizimkiler bildiğiniz gibi B(2) dir! hadi bunu da geçtim ama şu nalet
    "CINAVIA" olayı işi bok ediyor eski den paso çakma-BD izlerdim,ama hata edip de FW yükleyince şak diye Cinavia lı oldum yaw

bunu aşmak zor değil ama çok kısıtlı markalara bu destek veriliyor(illegal tabiki!!) örneğin Pany/Sony ve bazı markalar da bu var ama ücretlidir!

Cinavia yı aşmak şart yaw,ben onun için elimdeki 2012 model Pany yi satmıyorum çünkü buna uygun CFW vardır (ama £ 60 kağıt bayılıyorsunuz)
    hem Region-Free oluveriyor hem de Cinavia kalkıyor! Pany ler de artı olarak sanırım 3/4 özellik de bazı değişiklikler de oluyor veya CFW li
    bir cihazı alıyorsunuz ama bunlar oldukça pahalı!

Pany de gözümü karartıp alayım diyorum ama elim bir türlü gitmiyor ya da CFW dosyasını/DVD sini almam gerekiyor ki onun fiyatı da £ 60 kağıt dır
    Pany den şunun için vazgeçtim;MP desteğin de herifler WMV formatını açamıyor Lisanslama sorunu sebebiyle! hala o destek yok! olsaydı kesin Pany alırdım yine
    BD leri süper ve Oppo ve benzer cihazlar ile kapıştırıyorlar yaw,kendim de orta seviye bir cihazını kullanıyorum çok iyi alet
    Pany bu konuda her zaman çok iyi,şimödi herifler UHD-BD yi de çıkardılar bile Japonya da ama fiyatı absürt Yen 400bin gibi

Kore lilere gelirsem,bunların BD leri Lisans filan sallamadıkları için her bir şeyi açar!! ancak ilginç olan durum şu ki yabancı ve bazı yerli Samy BD ciler
    "AVI" leri açmıyopr diye şikayetler okumuştum!! yaw AVI açamayan cihazmı var bu dünya da ama var olduğu bir gerçek adam açmıyor diyor

Ben de LGE nin BD si vardı 2011 de almıştım açmadığı nane yoktu yaw,sonra damada verdim ama tembihledim sakın FW yükleme diye
    şimdi Cinavia olmadığı için çakma BD lere devam ediyor!

++

Hala varsa(dışarıda çok var böyle kişiler) "DVD hastaları" çakma veya org. olarak tek tavsiyem Tosh HD-DVD EP30 modeli OPOO moppo bile hikaye yanında!!
    çünkü ben de Oppo DVDPlayer da var süs olarak durur senelerdir 50/100 kapıda sanırım hala bulunabiliyor,tek tavsiyem budur! DVD hastalarına
    ama başka hiç bir iş yapmaz,sadece DVD takar izlersiniz o kadar! veya ekiden kalan efsane HD-DVD leri izlersiniz ki resim kalitesi bu teknolojinin "BluRay" den
    çok daha iyidir+HW kalitesi ise BD ler ile mukayese bile kabul etmez!!

ama geçmişte "Hollywood" BD yi seçince(Sony bastı parayı tabiki) Tosh buluşu ve çok daha iyi olan HD-DVD teknolojisi de böylece gebermişti!

++

• albani kullanıcısına yanıt
    Üstad acil yardım ya yeni bir hevesle gittim samsung BD-F5100 aldım önceden başıma gelecekleri bildiğim için tedirgin aldım beklentilerimi paylaştım daha önce neyse sonuç itibari ile bunu aldım memnunda kaldım cihazdan burada tavsiyede de bulundum ama cihaza nazar değdirdim galiba tam dedim oh ne güzel copy dvd leri cd leri çatır çatır oynatıyor mp işlevi idare eder vs derken dedim bir film daha atayım ne güzel başladı 15dk falan sonra pat ekrana uyarı şu cinavia naleti hass dedim yakalandık... şimdi anlamadığım cihaz bana son sürümde geldi cihaz nete falan da bağlı değil ee o kadar copy dvd cd mkv falan izledim nasıl olduda yakaladı beni anlamadım mecbur filme philips mp den devam ettim ama aklım bunda kaldı varmıdır bir çözümü yardımcı olursan sevinirim

ayrıca ben işde o tam dvd hastaları dediklerin adamlardan biriyim kendimce arşivim var yaklaşık 2000 ne yakın dvd arşivi... ben bunları zamanın da orjinden kendim riplerdim kayıp olmadan ve dvd lerde de koruma vardı ama çok basit riplerken kırıyorduk açmayan cihaz yoktu yıllarca sony dvd player kullandım 24bit ses 12bit görüntü... rafımda coverli kaplı o kadar filmlere bu hdd mkv olayları çıkınca bayadır bir atıl kalmıştı hatta hdd ye atıp falan izlemeyi düşündüm olmuyor olsada dvd player performansı tadı olmuyor onun için tekrardan özlediğim filmeri izlerim diyerekten ee bu saatten sonra da dvd player alınmaz olmuşken blu-ray player olsun diyerekten bu cihazı aldım ancak erken yakalandık...

bu arada film the walk tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Üstad acil yardım ya yeni bir hevesle gittim samsung BD-F5100 aldım önceden başıma gelecekleri bildiğim için tedirgin aldım beklentilerimi paylaştım daha önce neyse sonuç itibari ile bunu aldım memnunda kaldım cihazdan burada tavsiyede de bulundum ama cihaza nazar değdirdim galiba tam dedim oh ne güzel copy dvd leri cd leri çatır çatır oynatıyor mp işlevi idare eder vs derken dedim bir film daha atayım ne güzel başladı 15dk falan sonra pat ekrana uyarı şu cinavia naleti hass dedim yakalandık... şimdi anlamadığım cihaz bana son sürümde geldi cihaz nete falan da bağlı değil ee o kadar copy dvd cd mkv falan izledim nasıl olduda yakaladı beni anlamadım mecbur filme philips mp den devam ettim ama aklım bunda kaldı varmıdır bir çözümü yardımcı olursan sevinirim

ayrıca ben işde o tam dvd hastaları dediklerin adamlardan biriyim kendimce arşivim var yaklaşık 2000 ne yakın dvd arşivi... ben bunları zamanın da orjinden kendim riplerdim kayıp olmadan ve dvd lerde de koruma vardı ama çok basit riplerken kırıyorduk açmayan cihaz yoktu yıllarca sony dvd player kullandım 24bit ses 12bit görüntü... rafımda coverli kaplı o kadar filmlere bu hdd mkv olayları çıkınca bayadır bir atıl kalmıştı hatta hdd ye atıp falan izlemeyi düşündüm olmuyor olsada dvd player performansı tadı olmuyor onun için tekrardan özlediğim filmeri izlerim diyerekten ee bu saatten sonra da dvd player alınmaz olmuşken blu-ray player olsun diyerekten bu cihazı aldım ancak erken yakalandık...

bu arada film the walk tavsiye ederim

1-öncelikle 2011/12 den sonra üretilen neredeyse tüm hatta tamamı BD ler Cinavia korumalı geliyor kafa dan! bundan kaçış yok,sadece yerel Çin pazarın da
    bazı BD ler de bu koruma yoktur

2-Senin cihaz veya bende ki örneğin 2012 model Pany 320 de ilk SW de bu koruma yoktu ve FW ile geldi veya alet nete bağlanırsa o kendisi indirip ön-belleğe
    yükler,senin haberin bile olmaz bir süre orada bekler ve bakar ki senden tık yok o zaman kendisi yükler,senin hala haberin olmaz! ülen ben bunu indirmedim
    ve yüklemedim dersin iyi de ne bok oldu da bu nasıl yüklendi diye kendi kendine konuşursun

3-Cinavia aslın da bir BD-media koruması içindir! DVD ye pek karışmıyor veya karışmaz! zaten heriflerin derdi de "BD-media" ile DVD ye artık bakmıyorlar!
    örneğin benim Pany BD de her türlü çakma-DVD ler oynuyor!! arada oynatıyorum,zaten ben de her zaman çakma-DVD olmuştur yaw aynı şekil de benim geçenler de
    yanan Tosh BD cihazı da çakma-DVD leri hep oynatıyordu!!

Bu olay biraz da üreticinin DVD ler olan tutumuna bağlıdır diye düşünüyorum!! bir diğer aklıma gelen ise(bu başıma geldi bir gün) bir Film vardı elimde BD,bir gün taktım
    Pany ye ama film bir türlü başlamadı,ana menüsü geldi onu geçtim sonra BD nin menüsü geldi Play seçtim tıkladım kumandaya ama film açılmıyordu ülen ne iştir derken
    bir uyarı geldi cihazı "internete bağlayınız" diye halbuki ben her zaman Ethernet ile cihazı bağlı tutuyordum! cihaz arkasından kablosunu çıkarıp taktım gene çalışmadı!
    sonra BD-diski çıkardım,cihazı off yaptım yeniden açtım bu sefer düzelmişti ve film de başlamıştı sanırım aynı olayı 2/3 org.BD de yine yapmıştı!

Senin cihaz zaten Cinavia lıdır kardeşim,çok eski seriler de bu yok veya FW ile geliyor v.s ama bu koruma DVD ler içinde olabilir orasını bilmiyorum,benim iki cihaz da
    DVD leri sorunsuz oynatıyordu Cinavia olmasına rağmen,veya son olarak bazı DVD ler demi devreye giriyor orasını yine bilmiyorum! peki sen de bir sürü DVD varsa çakma
    denedinmi çoğunu veya belki bazı DVD ler de yapıyorsa o zaman başka bir filim vardır ama bunu aşman elindeki diğer cihazlar ile mümkün olduğuna göre bence takılma

"DVD hastaları" özellikle en çok USA/Canada vardır!! çünkü kaynak aşırı bol ve ucuz! görüntüler de oldukça iyi hatta bazı tipler var orada,adam bir dünya paraya satılan
    DVD-Player almış geçmişte ve bunu da CRT ile izliyor,yani adam işi biliyor en son nesil CRT ler süperdi yaw özellikle Tosh/Sony/Phil/Sharp ve Pany CRT lerin
    32/36lık olanları ile DVD keyfi yok başka bir cihaz da! hele de player da çok sağlam ise ve component bağlantı da yapıldıysa!

yani adı belki "hastalık" ama bu adamlar sıkı ve işi bilen adamlardır ya da zaten PJ kullanıyordur,bunların TFT-LCD ile hiç işleri olmaz!

şimdi sen aynen DVD ye devam et! sen de PJ de olduğu için tadı daha güzel olacaktır! aqma PDP de yin de güzeldir bu arada
    ama tavsiyem 2.elden bul bir tane Tosh HD-DVD EP-30(ve sanırım bunun bir üst modeli de HD1 idi sanırım bu da OK dir)onunla izle DVD leri

yada istersen sana benim senelerdir kullanmadığım süs gibi duran OPPO DVdPlayerı vereyim,parası da önemli değil,bari birisi kullansın,özellikle senin gibi birisi olursa
    DVD hastası alsın kullansın,para da istemem,zaten para da etmez,aslında eder ama ben bunu düşünmedim hiç

Ama sana şunu söyliyeyim Tosh HD-DVD daha iyi gösteriyor DVD leri ya bu teknoloji süperdi ama Sony ye ben basıyorum küfürü işi bu bozdu
    Hollywood da!! heriflere bastı parayı Tosh u sildiler yaw

Tosh EP30 cihazı görürsen ne demek anlarsın,şimdiki dandik ve oyuncak gibi BD leri görünce küfür edeceksin tabiki

Bende ki cihaz>>> Oppo DV-980H modeli dir>>>https://www.oppodigital.com/dv980h/dv980h_support.aspx

CAN++

Merhaba;

Üstad önceklike sizin gibi tecrübeli,bildiklerini paylaşmasını seven ve dobra birisinden böye bir teklif almak beni çok memnun etti teşekkürler sağolun...

Evet sinema aşığı dvd hastası bir adamım ve arşivciyim... 1921-2015 yaklaşık 3000 film ve önemli bir kısmı dvd... arşivcilik hobisinde mütavazi olamıyacağım dibine kadar bilirim zamanında çok faydamız da oldu halende oluyor bir çok kişiyide hem teknik hemde arşivcilik konusunda yardımcı oldum ve öğrettim... halende bu şekilde devam ediyorum bir şeyi paylaşmak güzeldir... zamanında inanın bir film için bile çok uğraşmışlığım vardır öyle al koy rafa değil hepsinde tek tek emeği olan birisiyim ne güzel günlerdi dvd ler ile uğraşmak izlemek inanın hdd mkv işleri evet pratik ve daha ucuza geliyor vs ama inanın dvd den aldığım hazı keyfi alamıyorum... ama zaman değişti bizde ayak uydurduk mecburen... bu öyle bir keyifdir ki siz anlarsınız bilirsiniz beni tekrar bir player almaya sevk etti dedim bu saatten sonra dvd player alınmaz belki arada bir blu-ray film atarım özlediğim dvd filmerim var onları izlerim falan diyerekten gittim bunu aldım... işin garip yanı beni usb den mkv izlerken yakaladı ama dvd lerde şimdilik sorun yok gibi gözüküyor... ben cihazlarıma çok temiz titiz bakarım özen gösteririm sizden böyle bir cihaz gelecek ise bana aynı şekilde onur duyarak evimde yerini alacaktır saygılarımı sunarım

• kardeş ver adresini bana göndereyim Oppo yu sana para filan istemiyorum al kullan DVD ci olduğun için

PM alışım normal de kapalıdır ama dün açmıştım,gönder adresini bana,sanırım ben bunu 2009 veya 10 da almıştım,USA dan getiren birisinden aldım Ankara dan
    cihazı eline alınca çok ciddi kalite olduğunu göreceksin! takar bununla izlersin DVD leri,ama her zaman yazdığım üzere Tosh HD-DVD daha iyi bir cihaz dır
    hani onu da gönder dersen,bak onu göndermem,o ben de kalıcıdır ama arada 2.el den 50 kağıda filan bulunabiliyor gözüne çarparsa al at,bak bakalım
    nasılmış görüntüler!

Böylece diğer BD cihazı da daha az yıpranmış olur optic-head!! DVD takmayın BD lere hele de çok fazla izleme yapıyorsanız!

yaw bu DVD nin dışarı da bazı ülkeler de hala acaip hastaları var,daha önce de yazmıştım adam sırf bunun için o eski efsane CRT lerin en büyük ebatlılarını kullanıyor
    veya PJ den izliyor++

pm ok valla beni mahçup ettiniz çok teşekkürler

salonda pj avr blu-ray mp dt falan derken yer kalmadı bunu plazma tv de kullanmayı düşünüyorum bazen mkv leri plazma da izliyorum çok güzel görüntü kalitesi var "sinema modun da izlerim filmleri pj dahil" yıllarca sony 1080p upscalig dvd player kullandım 24bit ses 12bit görüntü çok güzelleştiriyor du dvd leri... eminim bu da aynı kalitede dir hatta daha iyi bile olabilir dvd lerimin tekrar can bulacağından çok memnun olacağım

saygılar

• cihazı öğlen verdim kargoya+

resim kalitesi olarak çok iyi,zaten bu cihazlar da kötü resim olmaz yaw,Oppo yıllarca DVDP sattı ve hepsi de çok iyidir
    ama Tosh HD-DVD DVD ler de daha iyi+
    Merhaba;

Teşekkürler ancak cevap kısmına nicimi editleseniz daha iyi olurdu bende usta ne yaptı diyordum konuya girdim öyle gördüm plazma tv de güzel sonuç alacağımı düşünüyorum tv nin bana göre görüntü kalitesi hem tv olarak hemde sinema olarak çevremde ki bir çok lcd tv den daha iyi diyebilirim... bende yıllarca sony ns7xx kullandım canavar gibi cihazdı görüntüyü çok iyi toparlıyordu yıllar sonra tekrar bir dvd playerimin olması hemde iyi cihaz beni sevindirdi doğrusu...

NOT:rica etsem sizden pm den kargo firması ve takip no göderebilirmisiniz teslimat da sorun oluyor bazen

• sony bdp-6500 cihazım da usb filmler de ses açma kısma tuşu çalışmıyor kumandada mı sorun var,yoksa meret usb de kullanım dışı mı? Albani hocam senin cihaz da gelir yakın da test edersen sevinirim..
  • Cihaz elime dün ulaştı albani üstad acayip kutulamış cihazı buradan çine yollasa bir şey olmazmış yani cihaz gayet iyi durumda diyebilirim cihazı hemen taktım plazma tv ye gerçekten o beklediğim dvd upscaling olayını iyi yapıyor... sonra test kıyaslama için yeni aldığım samsung blu-ray cihazı ile kıyaslama yaptım bir fark göremedim demek ki ya oppo samsung kadar iyi yada samsung oppo kadar iyi ikisinden de aynı ve beğendiğim sonucu görmek beni sevindirdi... yıllarca tüplü tv de dvd izlemiş birisi olarak elbette o görüntü kalitesi olmuyor ancak panel tv ler için olabilecek bir dvd için en iyi sonucu aldım diyebilirim... hele ki sony dvd playerim ile kıyaslama yaparsam hiç geri kalır yanı yok hatta arşivime son zamanlar da ekleidiğim kısmen yeni diyebileceğimiz dvd lerde gerçekten başarılı bir cihaz... ayrıca cihazın kalietesi gerek malzemeden gerekse görüntü performası ve çalışmasından belli oluyor adamlar taş gibi cihaz yapmışlar... misal samsung a bir disc takınca o ilk başta okuma sesi geliyor player kullananlar bilir bunda hiç ses yok... zaten cihazın ağırlığı ve büyüklüğü neredeyse samsung un iki katı kadar.... şimdiki cihazlar da tasarım ve bir çok marifet var ancak kalite iyice düştü... sonuç olarak iyi oldu çok da iyi güzel oldu

• Arkadaşlar merhaba.Samsung blu ray h serisi kullanlar seyirturk uygulamasını yükleyip denesinler.Memnun kalacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Cihaz elime dün ulaştı albani üstad acayip kutulamış cihazı buradan çine yollasa bir şey olmazmış yani cihaz gayet iyi durumda diyebilirim cihazı hemen taktım plazma tv ye gerçekten o beklediğim dvd upscaling olayını iyi yapıyor... sonra test kıyaslama için yeni aldığım samsung blu-ray cihazı ile kıyaslama yaptım bir fark göremedim demek ki ya oppo samsung kadar iyi yada samsung oppo kadar iyi ikisinden de aynı ve beğendiğim sonucu görmek beni sevindirdi... yıllarca tüplü tv de dvd izlemiş birisi olarak elbette o görüntü kalitesi olmuyor ancak panel tv ler için olabilecek bir dvd için en iyi sonucu aldım diyebilirim... hele ki sony dvd playerim ile kıyaslama yaparsam hiç geri kalır yanı yok hatta arşivime son zamanlar da ekleidiğim kısmen yeni diyebileceğimiz dvd lerde gerçekten başarılı bir cihaz... ayrıca cihazın kalietesi gerek malzemeden gerekse görüntü performası ve çalışmasından belli oluyor adamlar taş gibi cihaz yapmışlar... misal samsung a bir disc takınca o ilk başta okuma sesi geliyor player kullananlar bilir bunda hiç ses yok... zaten cihazın ağırlığı ve büyüklüğü neredeyse samsung un iki katı kadar.... şimdiki cihazlar da tasarım ve bir çok marifet var ancak kalite iyice düştü... sonuç olarak iyi oldu çok da iyi güzel oldu

güle-güle kullan o zaman+

şimdiki cihazlar çok dandik yaw malzeme kalitesi olarak

sen bir de Toshiba HD-DVD EP-30 cihazı görsen şaşarsın malzeme kalitesine ve Oppo dan da daha iyi ben resim kalitesini de ayrıca Oppo dan daha iyi bulmuştum!
    saba tavsiyem 50/100 kağıda bulabilirsen bir tane de bundan al,ben geçen sene bir arkadaşa 100 kağıda bulup aldırmıştım

yaw şimdiki cihazlar yaramaz kardeşim,sanırım bizler "psikolojik" olarak herhalde iyi filan diyoruz veya abartıp süper diyoruz

zaten şimdiki cihazlar "MediaPlayer" gibi kullanılıyor! çoğu insan BD hiç kullanmıyor bile!

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

sony bdp-6500 cihazım da usb filmler de ses açma kısma tuşu çalışmıyor kumandada mı sorun var,yoksa meret usb de kullanım dışı mı? Albani hocam senin cihaz da gelir yakın da test edersen sevinirim..

usb de ses açma nedir oınu anlamadım ben?? ya da kumanda daki ses tuşları aktifmi olmuyor? usb takıp izlemede?

veya bd izleyince de mi tuşlar çalışmıyor?

yaw bu serilerin bana göre hemen hepsi yaklaşık aynı hatta tamamen aynı! bu Sony çok uyanıktır bu işlerde 1 seriden 5 tane seri çıkarır
    sonra da bir kaç özellik ilave eder ve çıkarır v.s sonra da yabancı test siteleri ona göre "ticari bir yönlendirme" yaparlar,kısaca çakallık işleri dir bunlar!

benim gördüğüm son yıllar da adam gibi bd üreten bir tek Pany dir cihazları her anlamda kalite,oyuncak ve dandik plastik mazemeleri vs gibi de
    değildir ve çok güzel ve çok fazla sayıda global pazarda bd satıyor bunlar üstelik pahalıdır da!

ben sonun da paraya kıyıp bir tane de Pany bd alacağım bu gidişle yaw

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.