Şimdi Ara

BLURAY PLAYER ALMAK!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
7.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben samsung h6500 aldım 300 liraya mediamarkt dan şuana kadar çok memnunum açmadığı herangi bir format görmedim kesinlikle öneririm bulabilseydim lg 730 alıcaktım ama ne yazıkki yok piyasadaki çok yükselmeden sizi tatmin edecek bir cihaz yalnız kutu içinden hdmı kablo çıkmıyor ayıptır ya bu samsungun ayıpı ayrıca yaklaşık 2 ay araştırdım piyasada deli gibi sony aradım ama yok sony bluray player üretimini sanırım çekmiş bulabilseydim bd7200 modelini almak istiyordum gerçi s4100 e de tavdım ama hiçbirini bulamadım bikere sony düşünen arkadaşlara tavsiyem vazgeçsinler sony piyasada yok sony center a gittim artık tv bile getirmiyor sony dediler bunu teknosadada gördüm piyasa şuan lg ve samsung arasında gidip geliyo lg nin bd450 modeli var iyi ama wifi eksik önemli o bence tabi tercih meselesi her şeyi açar o cihaz yalnız 250 lira olan o cihaza ben 50 lira daha verin samsung h6500 alın derim onda wifi da var ve smart tv aynı zamanda çokda kullanışlı..

• tv la660s film izlemeyi seviyorum.pc den hd indirp harici diske kaydedip izliyorum.tv nin açamadığı format şu anda yok gibi.görüntü kalitesi iyi değil gibi geldi bana.görüntü kalitesi için blurayplayer almak gerekli mi.
  • arkadaşlar benimde bluray player alma niyetim var ama benim filmlerim orjinal değil bd diske çekip oynatabileceğim bir bluray player varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

tv la660s film izlemeyi seviyorum.pc den hd indirp harici diske kaydedip izliyorum.tv nin açamadığı format şu anda yok gibi.görüntü kalitesi iyi değil gibi geldi bana.görüntü kalitesi için blurayplayer almak gerekli mi.

Ben koleksiyon yapmak için blu ray player aldim. Bir de internetteki ripler mutlaka kırpılmış oluyor,full indirecek olsanız zaten kota falan uğraşmak istemedim. Media player olarak ben de televizyon kullanıyorum ama böyle en azından televizyonun işlemciyi yormaz hem de blu ray playerlar media player olarak da daha iyi deniyor. Bakalım göreceğiz kullanıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meminerd

arkadaşlar ben samsung h6500 aldım 300 liraya mediamarkt dan şuana kadar çok memnunum açmadığı herangi bir format görmedim kesinlikle öneririm bulabilseydim lg 730 alıcaktım ama ne yazıkki yok piyasadaki çok yükselmeden sizi tatmin edecek bir cihaz yalnız kutu içinden hdmı kablo çıkmıyor ayıptır ya bu samsungun ayıpı ayrıca yaklaşık 2 ay araştırdım piyasada deli gibi sony aradım ama yok sony bluray player üretimini sanırım çekmiş bulabilseydim bd7200 modelini almak istiyordum gerçi s4100 e de tavdım ama hiçbirini bulamadım bikere sony düşünen arkadaşlara tavsiyem vazgeçsinler sony piyasada yok sony center a gittim artık tv bile getirmiyor sony dediler bunu teknosadada gördüm piyasa şuan lg ve samsung arasında gidip geliyo lg nin bd450 modeli var iyi ama wifi eksik önemli o bence tabi tercih meselesi her şeyi açar o cihaz yalnız 250 lira olan o cihaza ben 50 lira daha verin samsung h6500 alın derim onda wifi da var ve smart tv aynı zamanda çokda kullanışlı..

Ben de sizin gibi uzun süre araştırıp samsung H6500 aldım. İnşallah memnun kalırım bakalım.

• Hafi banada player aldirin arkadaslar :)

1: korsan dvd leri acacak dts sesli filmleri de acacak guncellme sonrasi dahil.. su cinivia midir nedir korsani onlemek icin ne korsan dvd leri okuyorlar nede dts sesli dvd leri...

2: digital and analog ses 24bit goruntu 12bit olacak

3: dts hd ma destekliyecek hdmi dan bitsream yapacak yani...

4: butce max 300 tl

• Hocam pioneer bdp 140 ve 150 konusunda bir arkadaş pioneer bdp 150 blurey player satiyor tam sizlik makul bir fiyatta anlasilir

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba; koymuş olduğum şartlar neticesinde sıfır cihaz istiyorum sağolun
  • Yok hocam ben satmiyorum o konuda gormustum haber vereyim dedim

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben size bir şey demiyorum zaten hatta bir şeyde demiyorum sadece şu basit maddeleri yapabilen bir cihaz arıyorum ama bulamadım bir türlü
  • Lg BP450 iyi gibi ancak bu Cinavia olayını nasıl yapacaz elimde bir çok korsan dvd var disc den mi devreye giriyor usb den de devreye giriyor mu? kk baktığımda bitsream var dts hd ma bitsream olarak atayabiliyor ancak dac konusunda firma bir şey yazmamış genelde paylaşılmıyorsa 16bit ses 10bit görüntü oluyor snr değerleride 60 larda oluyor sırf şu takıntılarım yüzünden bir player alamadım gitti sırf bunlar yüzünden halen mp kullanıyorum ama dts hd ma deneyimi yaşamak isterdim onda da fark oluyor diyende var dts e göre fark yok diyende ama bir blu-ray playerim olmasını isterdim...
  • bogacaslan kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki ülkemizde çok fazla çeşit yok zaten satılmadığı için markalarda getirmiyor fiyat performans olarak bu en iyilerinden biri sanırım inşallah memnun kalırsınız
  • Yok mu bana cihaz önerisi şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Yok mu bana cihaz önerisi şimdi?

şahsen samsung h6500 ü öneririm korsan dvd denemedim ancak çok eski vcd leri denedim çatır çatır izletti bugün dener tekrar yazarım ses ve görüntü kalitesini çok beğeniyorum ancak 12mi 24mü bilmiyorum bakınca yazarım onuda bence senin bütün ihtiyacını rahatlıkla görecek bir cihaz hatta eğer wifi smart tv özelliği senin için önemsizse h5100 var piyasada 160 lira olması lazım dahada ucuz olabilir oda bu tür dosyaları sorunsuz çalıştırıyor diye biliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Yok mu bana cihaz önerisi şimdi?

şahsen samsung h6500 ü öneririm korsan dvd denemedim ancak çok eski vcd leri denedim çatır çatır izletti bugün dener tekrar yazarım ses ve görüntü kalitesini çok beğeniyorum ancak 12mi 24mü bilmiyorum bakınca yazarım onuda bence senin bütün ihtiyacını rahatlıkla görecek bir cihaz hatta eğer wifi smart tv özelliği senin için önemsizse h5100 var piyasada 160 lira olması lazım dahada ucuz olabilir oda bu tür dosyaları sorunsuz çalıştırıyor diye biliyorum

Teşekkürler öcenlikle Şimdi baktım kk sına aradığım tüm özellikler var ancak dac yazmıyor eskiden firmalar paylaşırdı artık paylaşmıyorlar nedense ve paylaşmadıkları da genelde 16bit ses 10/12bit görüntü çıkıyor bunu hissedebiliyorum şahsen torg gücünden... onun dışında hemen her şey var fazlasıda da var... ancak siz mesela güncelleme yaptınız mı cihaza? korsan dvd dts li denemeniz lazım bu nalet Cinavia çıkardılar oynatıyor bi 5-10dk sonra pat ses gidiyor görüntü devam... ekrana Cinavia uyarısı geliyor sesi kesiyor ondan sonra mümkün değil hiç bir dvd den ses alamıyorsun dd sanırım devreye girmiyor du... bu güncelleme sonrası Cinavia olayı başa bela oldu bu tarz cihazlarıda aynı akıllı telefonlar gibi güncellemezsen olmuyor boşuna değil o güncellemeler yani güncellemek lazım...

1: dac dan taviz verebilirim yoksa hiç bir cihaz alamıyacağım var aslına ama benim bütçemin çok üstünde pro playerler var onları saymıyorum...
    2: gücelleme sonrası dts korsan dvd açıyormu? emin olmam gerekiyor!!!
    3: dts hd ma hdmı dan bitsream yapıyor o tamam
    4: usb den mkv dts var bunda sorun yok bibi peki altyazı sorunu varmı? 1tb hdd okuyormu? yada altyazı font büyütme renk değiştirme varmı? bunlara bir bakarsanız sevinirim

Bunları bir açığa çıkarabilirsem alınır gibi duruyor

• Alt yazi font buyutme ve renk degistirme sanirim yok yalniz altyazida hicbir problem yok turkce karakterleride destekliyor guncelleme ilk kurulumda yaptim dediginiz seyle hic karsilasmadim yalniz hic korsan denemedim 1 tb i rahatlikla destekliyor eksik yonu olarak suan gordugum tek sey altyazi fontu ve renk degisikligi oldu oda bence pekde onemli degil yazi yeterince buyuk birde arkadaki cikislar az onde bir tek usb var iki olsa iyiydi arkada sadece hdmi ethernet aux cikisi var 5.1 i destekliyor ama suana kadar alabilecegim o fiyata en iyi bluray player kanim degismedi bence rahatlikla alinabilir bi cihaz

• quote:

Alt yazi font buyutme ve renk degistirme sanirim yok yalniz altyazida hicbir problem yok turkce karakterleride destekliyor guncelleme ilk kurulumda yaptim dediginiz seyle hic karsilasmadim yalniz hic korsan denemedim 1 tb i rahatlikla destekliyor eksik yonu olarak suan gordugum tek sey altyazi fontu ve renk degisikligi oldu oda bence pekde onemli degil yazi yeterince buyuk birde arkadaki cikislar az onde bir tek usb var iki olsa iyiydi arkada sadece hdmi ethernet aux cikisi var 5.1 i destekliyor ama suana kadar alabilecegim o fiyata en iyi bluray player kanim degismedi bence rahatlikla alinabilir bi cihaz

Altyazı renk ve boyutu benim için önemli olmaması kötü olmuş hdmı dışında başka çıkışa zaten ihtiyacım olmayacak 1 usb de yeterli ancak hem altyazı hemde korsan dvd dts li emin olamadığım için biraz daha araştırayım belki ihtiyaçlarımı karşılayan bir player bulurum...

teşekkürler

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Suan kontrol ettim dodurulmus bi vcd denedim ve on numara calistirdi bunuda soylemis olayim

• meminerd M kullanıcısına yanıt
    Bu gun lg bd325 e baktim resmen traş yanimda kopy dts li dvd ler goturdum hic birini acmadi ama sizin onerdiginiz de vcd okuyorsa kopy dvd de okur gibime geliyor ama mesele kopy dts li dvd yi sorunsuzca okuyabilmesi... biraz daha arastiralim bakalim

• meminerd M kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde BD olayının neden geri kaldığının çok iyi bir yansıması var gerçekten ne çeşit var ve genelde pahalı cihazlar vs... filmleri zaten pahalı gerçi orjin dvd lerde halen pahalı neden cihaz aldım bende bilmiyorum ama benim gibi sinema manyağı ve geniş mkv dvd arşivi olan birisine mp tek başına yetmiyor aslında yetiyordu da kendimi kandırıyorum şu an bir de elime blu-ray film geçerse izlemek keyifli olacağını düşündüğüm için aldım öncelik orjin blu-ray filmler olacak yani... 3d ve smart la işim zaten olmaz artık bakalım kopy dvd leri mkv leri vs nasıl olacak ben yine biraz araştırmalarıma göre negatif düşünüyorum ancak pozitif sonuç alırsam süpriz olacak... sonuçta 154tl ye blu-ray player aldım eldeki mp cihazını da bu fiyatlara aldığımı hatırlıyorum onun için gözüme dokunmadı yani...

SAMSUNG BD-F5100

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.