Arkadaşlar yeni bir sahibinden dolandırıcısı Furkan vakasını da ben yaşadım anlatayım ben düştüm siz düşmeyin.
Normalde elden teslim almayı tercih ederim ve ya hiç olmadı Param Güvende ile alırım. Birkaç defa kargo takip kodunu görüp satın aldığım ve aynı şekilde ürün sattığım da oldu hiç sorun yaşamadım. Fakat bu aralar pek vaktim yoktu kafam da yoğundu çok. Neyse Rog Ally almak istiyordum birkaç ilana yazdım en uygun olmayan ama uygun olanlardan bir tanesine mesaj attım, Caner S isimli Bartın'dan bir satıcı geri döndü. Sahibinden üzerinde telefon yoktu, başka numara verdi oradan konuştuk hem telefonda hem WhatsApp üzerinden. Param güvende sistemini hiç teklif etmedi, şehir dışı olduğu için de ben de elden teslim alırım demedim. Genelde ürünün çalıştığına dair video vs isterim, faturanın kopyasını isterim, ama dedim ya kafa yoğun pek kurcalamadım.
İlk konuştuğumda müsait değildim ertesi gün tekrar konuştuk kargoya vereceğim size video ve kargo fişini atarım dedi. Gün içinde Yurtiçi Kargoya ait ambar tesellüm fişi geldi, ben de tamam dedim parayı gönderdim. Sonra akşama doğru iş güç hafifleyince "neymiş takip kodu bakayım" dedim ama normalde ambar tesellüm fişi üstünde gönderi kodu oluyormuş sonradan fark ettim, ki zaten ben gönderi kodunu mutlaka isterim. Elemanla konuşurken WhatsApp'tan aramıştı dur geri arayayım dedim normal telefondan, ama o da ne "hat geçici olarak iletişime kapanmış"!! Acayip şüphelendim tabi baktım adam dekont gönderdikten sonra tek kelime yazmamış. Aradım, mesaj attım ses yok.
Son durumda maalesef ne banka bir şey yapabiliyor ne de sahibinden. Siz siz olun kafanız yoğunken alışveriş yapmayın, bu çakallara düşmeyin. Allah'ından bulsun demeyeceğim, Allah'ı olsa yapmaz zaten, yakında savcılığa gidip şikayet edeceğim.