Şimdi Ara

güç problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. benim bilgisayarımda 2 sorun var, ben çözemedim umarım çözebilen cıkar.

1. ram lerim pc3200 ve ben 166mhz de kullanmak zorunda kalıyorum. cunku 200mhz de mutlaka bir süre sonra resetleniyor. pcmarkla
    test cektim ama resetlemedi, fakat oyuna girdikten bir süre sonra (world of warcraft) resetliyor, yada belirli bir süre calıştıktan sonra resetleniyor.mesela disk birleştirmeye bıraktım gecen gün cakılmış :( tam olarak anlayamadım aşırı bir ısınma yok. dimm voltaj olarak da 2.5-2.7 civarı cekiyor.
    2. asıl sorun bilgisayarımın acılmaması. şimdi yaptıklarımı detaylıca anlatayım. daha önce de bu sorunla karşılaştıgımdan dolayı dün başka bir güç kaynagıyla bilgisayarımı actım. ve tüm parcaları cıkarttım. bu durumda bilgisayar cogunlukla acıldı fakat yine aynı sorun devam ediyor.genelde kapattıktan hemen sonra acmak istedigimde acamıyorum. bir süre bekledikten sonra acılıyor cogunda. bazen de sadece boot ekranı geliyor. ramleri saydıktan sonra öyle kalıyor. anakart üzerindeki reset/power/led kablolarını cıkartıp tekrar taktım ama sorun düzelmedi. bios pilini birkaç kez cıkarttım taktım ama düzelmedi :) kafasına göre acılıp kapanıyor yani .

umarım yardımcı olabilen cıkar. teşekkürler. sistemim imzadaki gibidir.

• birinci sorunun anakartla alakalı olmalı. destkleyip desteklememi ile ilgili olarak yani. anakart modelini tam oalrak yazar mısın?
    ikinci problemin hakkında burdan birşey söylemek yanlış olur. cok kapsamlı bir problem gibi duruyor. hatta ilk problemle alakalı bile olabilir.
    bence sistemini ayrıntılı oalrak yazmalısın buraya.
  • anakartım EPOX EP-8KDA3I s754. ben anakartla ilgili bir problemden yada psu dan şüpheleniyorum ama çözemedim.
    anakartımını linki
    EPOX EP-8KDA3I
  • aynı sorun bendede oldu 2.si yani
    bilgisayarı formatladık bi oyun oynayıp kapadık sonra hertürlü kablo çıkarma takma işlemini denedik fakat pc bi türlü güç alamadı bi ara anaartın üzerinde küçük yeşil bi led yanıyodu bi süre sonra oda söndü lütfen bir yardımedin saolun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    2 ay önce açıldı
    +12V SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.