Şimdi Ara

silinmeyen dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim windows xp sistemi üzerinde dosya silme problemim var. mesela emule dan dosya cektim film indirdim diyelim - ki bu sadece filmlerde oluyor - bu dosyayı cd ye yazdıktan sonra silemiyorum. bunun sebebinin cd yazma programından kaynaklandıgını düşünüdüm, güvenli kipte actım sistemi ama yine de dosyayı silemedim dosya başka program tarafından kullanılıyor diyor. dosyanın adını değiştiremiyorum ama dosyayı taşıyınca hata vermiyor başka program kullanıyor demiyor. chkdsk le tarattım herhangi bir problem yok harddiskte.
    ayrıca temp klasörlerini de temizledim. nedir arkadaşlar ne olabilir problem ?

• benımde sılemedıgım bı kac dosya var nasıl sılcem bılmıyorum.
  • silme prog. denediniz mi
    system mechanic 5 gibi
  • activ olan dosyalarını ctrl+alt del tuşuna bas ve aktiv olan dosyaları kapat
  • system mechanic denemedim ama bildigin .avi dosyası yani 700 mb lık dosya. system mec in sildigi gereksiz dosyalar gibi degil ki?
    bu arada başka oturumlarla da denedim zaten güvenli kipte admin olarak oturum acmıştım öyle de denedim yine olmadı. dosya gitmiyor
  • beyler en basit yolu ms-dos yöntemi *.dosyauzantısı hepsi uçar
  • baslangic disketin varsa en iyisi sen onunla bir ac makinayi... sonra da dos komutlari ile veya norton commander veya total commander gibi programlar ile gorsel olarak secip cok rahat silebilirisin. eger burdada hata verirse dosya bozulmustur. ve dosta bir scandisk yap. ok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkansoft -- 28 Ekim 2005, 13:45:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende aresten ındırdıgımde oluyordu...

ben guvenli kipte açıp bilgisayarı siliyordum...
  • dosyanın adını registerden arat bul sil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.