Şimdi Ara

Flash Diskin İçindeki Dosyalar Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 32 gb hp marka flash diskim var, ve içinde çok önemli verilerim var internette bu konuyla ilgili hemen hemen her şeyi yaptım ama sorunum çözülmedi, Win 7 32 bit kullanıcısıyım. Bilgisayarım'a tıkladığımda diskin tamamı dolu, diskin içine giriyorum klasörler gözüküyor ama içindeki veriler ortada yok, bi klasörün içindeki -rar dosyaları gözüküyor sadece, esetle taradım virüs yok. yaptığım işlemler şunlar:

-klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster, korunan sistem dosyalarını gizle tikini kaldırdım olmadı
    -winrardan, internet taracısından ve klasör açıp araştırdan denedim olmadı
    -cmd den attrib -h -r -s /s /d i:\*.* komutunu denedim olmadı

Ardından bilgisayara format attım ve tekrar flash diski denedim, yaptıklarımı tekrar denedim ama nafile.

Herkese şimdiden teşekkürler

• kardes klasör seceneklerine tiklayip orda gizli klasorleri goster yaparmisin bi oyle denesen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gezginler.net/indir/total-commander.html şu programla açmayı denedinmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

kardes klasör seceneklerine tiklayip orda gizli klasorleri goster yaparmisin bi oyle denesen

o işlemi yaptığımı zaten belirttim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: trname

http://www.gezginler.net/indir/total-commander.html şu programla açmayı denedinmi ??

ona benzer free commander isimli bi programlada denedim bu programlada denedim ama maalesef :/ yinede teşekkürler
  • ozaman trname arkadasin dedigini yap o yarar li olcakttir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmanca kullanıcısına yanıt
    Başka bir harici bellek tak. Gizli dosyaları göster. İçinde ''$recycle.bin'' bir klasör var. Bunu kopyala ve içi görünmeyen flash diskine yapıştır. Sorunun düzelecektir yüksek bir ihtimal.
    Sonuçtan haberdar edersen sevinirim. İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verikurtar kullanıcısına yanıt
    başka bi flash disk taktım ama içinde $recycle.bin isimli dosya bulamadım thumbnails isimli bi dosya vardı onu attım ama yinede düzelmedi
  • kill amvo virus şeklinde google'dan aratıp indirirseniz, büyük ihtimal sorununuzu çözer.
    usb takılıyken programı çalıştırın ve bekleyin.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler ama yine düzelmedi, zaten programın yaptığı gizli sistem dosyalarını göstermek
  • ben hep onu kullanırım ilginç
    ayrıca aslında o betiğin amacı klasörleri .exe uzantısı şeklinde gösteren bir virüsün temizlenmesini sağlamak. gerçek dosyalar silinmiş gibi gözüktüğü için onlarıda görünür yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmanca

Merhaba arkadaşlar 32 gb hp marka flash diskim var, ve içinde çok önemli verilerim var internette bu konuyla ilgili hemen hemen her şeyi yaptım ama sorunum çözülmedi, Win 7 32 bit kullanıcısıyım. Bilgisayarım'a tıkladığımda diskin tamamı dolu, diskin içine giriyorum klasörler gözüküyor ama içindeki veriler ortada yok, bi klasörün içindeki -rar dosyaları gözüküyor sadece, esetle taradım virüs yok. yaptığım işlemler şunlar:

-klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster, korunan sistem dosyalarını gizle tikini kaldırdım olmadı
    -winrardan, internet taracısından ve klasör açıp araştırdan denedim olmadı
    -cmd den attrib -h -r -s /s /d i:\*.* komutunu denedim olmadı

Ardından bilgisayara format attım ve tekrar flash diski denedim, yaptıklarımı tekrar denedim ama nafile.

Herkese şimdiden teşekkürler

peki başka bir pc de açmayı denedinmi?

• ready boost uygulanıp...
    yedek ram olarak ayarlanmış olabilir....
  • trname T kullanıcısına yanıt
    format attıktan sonra kendi pc'emde denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

ready boost uygulanıp...
    yedek ram olarak ayarlanmış olabilir....

bu nedemek ? yani düzelmeyecek mi?
    Ben hep böyle durumlarda o işlemi uyguluyorum düzeliyor :O Peki iyi bir anti-virüs ile tarattınız mı acaba? Virüsten dolayı görünmüyor olabilir.
  • vtnsvr kullanıcısına yanıt
    ready boost la ilgisi yok bence
    arkadaşının vs. başka bi pc de dene , denemekten zarar gelmez
  • verikurtar kullanıcısına yanıt
    bikaç flash disk daha bulurum öyle denerim biçimledirip veri geri yüklemeyi düşündüm ama riske atamam gerçekten çok önemli şeyler var, zaten hep böyle durumlarda işler ters gider,
    Eset'le tarattım ama hiçbi şey yok ilk defa bu kadar çözülemez bi durum içindeyim ne yaptıysam olmuyo :/
  • trname T kullanıcısına yanıt
    şöyle bi baktım ready boosta yok öyle bi durum olmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.