Şimdi Ara

BluTV | ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
32
Favori
48.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blutv şahsi hesabım satılık yıllık 350gün kaldı 50tl alan olursa kendi email adresi eklenip hesap komple teslim edilcek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • straat41 S kullanıcısına yanıt

Hesap değil de kod olsaydı ben alırdım.

Hesabı sen istediğin an geri alabiliyorsun. Mail adresi vs sende oluyor. Mail adresi değiştirilse bile daha sonra istediğin an geri alabiliyorsunuz

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Elimde kendime ait 2 hesap var(öyle çalıntı veya ortak hesap değil) işime yaramadığı için bu fiyata verdim kodda vardı onlar bitti o yüzden 50tl yazdım. Dediğin gibi değil email adresi değişince eski emaille bir alakası kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straat41 -- 8 Temmuz 2022; 14:45:34 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

İstediğin gibi ayarlarsın sadece email var hesapta

Face Google Apple giriş yok

Kod yanmasın diye aktif ettim dediğin gibi email değişince alma gibi bir durum yok

BluTV | ANA KONU

• Cihazınız mobil servisleri desteklemediği için blu tv uygulamasını kullanamazsınız diyor çaresi varmıdır.

Netfliks youtube amazon falan çalışırken bunun böyle demesi saçma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 11 Temmuz 2022; 22:17:48 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    O yüzden kredi kartları üzerinden, alışveriş site üyelikleri üzerinden bedava kod dağıtıp duruyorlar demekki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ercanzzy E kullanıcısına yanıt
    BluTV nasıl 6TL oluyor? Ortak kullanımı yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 29 Temmuz 2022; 18:56:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blutv ikinci abonelik yılında olan bir kullanıcıyım.

yılbaşı kampanyasıyla ilk 1 yıllık aboneliğim başladı. bu kampanyaya müteakip s sport kampanyasını patlattı blutv. bütün futbolseverlerin tabi ki atladı bu kampanyaya. herkes yıllık abonelik alarak iştirak etti ancak abonelere bildirilmeyen birşey vardı. "s sport" aboneliği ne zaman bitecek?

haziran ayında şaakk diye sonlandı s sport yayınları. f1 başladı başalayacak derken tüm sporceverler şok oldu. herhangi birne haber vermeyi bırak blutv basın açıklaması dahi yapmamıştı.

biz filmseverler için bir kayıp yoktu. hala blutv kütüphanesi iş görürdü. discovery'nin hisse alması ve kütüphaneyi arttırması işimize gelmişti.

ilk yıl böyle tamamlandı. ikinci yıl abonelik yenilenirken hbo max'ın türkiye'ye geleceği duyrulduç ancak pek ihtimal vermedim. nitekim hbo max rötar yaptı. aydın doğan'ın torunlarının yönettiği belki de yönetim acizliği gösterdiği bu platform turkiye'nin en butik platformu olacakken kan kaybediyor. habersiz arşiv silinmesi yanında yeni ürün eksikliği , orjinalliğini kaybettiriyor.

seneye kesinlikle abonelik yenilemeyeceğim. pandemi sonraıs dijital platformlara da bir dur demenin vakti geldi. platformlar kadar birkaç aboneliği bulunan insanlar da küçülmeye gidecek.

üstelik amazon prime / hepsiburada blutv karşılaşması da pek tüketici lehine değil.

• neden görüntülü kalitesini arttırmıyorlar sizce?

bu o kadar zor bişey mi?

• hepsiburada premium ile kupon kodu ile üye oldum 1 aylık.

yalnız iPad veya iPhone bulut v uygulamasından ödeme bilgilerime baktığımda şöyle yazıyor.

tanımlı kredi kartım yok halbuki. sizce sistem hatası mı?

BluTV | ANA KONU
  • Blutv biraz pahalı sanki

• Aylik blutv kodları vardır 6 tlden verilecek

• ibo426800 İ kullanıcısına yanıt
    4 tl daha verir hepsiburada premium üyesi olur senin çakma kodlarını ne yapacak

• Beinconnect'ten sonra görüntü kalitesi en kötü platform yazık günah şu bitrate'i yükseltin

3 kuruş server yatırımı yapın ne olur yani daha üst görüntü kalitesi için daha pahalı abonelik falan satın mesele para değil

• 1 yıllık üyeliğim vardı artı olarak hepsiburada premium üyesiyim ama bu sabah hepsi iptal olmuş görünüyor. İzleme yaptırmıyor. Hepsiburada kodu giriyorum gene aktif olmuyor.

Sistem patladı galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

1 yıllık kupon kodu ile abonelik olan hesaba hepsiburada kodu ile 2. kez mi kod tanımlamıştın hocam

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Evet üzerine hepsiburada kodu eklemiştim 1 ay uzamıştı hesabım . Şimdi hepsi gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

hocam ondan olmuş olabilir . sistemleri dandik biraz . normal üyelik bitince tanımlasaydın keşke ya da 2. bi hesap açıp tanımlasaydın. daha önce de şöyle bi sorun duymuştum. kupon kodu ile üyelik bittikten atıyorum 3 ay sonra tekrar kod tanımlayınca eski bitim tarihinden başlatıyormuş.12 aylık kod tanımladıysan 9 ay sonra bitiyomuş. o yüzden dandik dedim sistemleri. 2 kod tanımlayınca saçmalamış sanıırım baktım benim hesapta sorun yok

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.