Şimdi Ara

BluTV | ANA KONU (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
32
Favori
48.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben bu ülkede dijitalin gelişeceğine zerre ihtimal vermiyorum.

5 seneye her şey mobil ve tv üzerinden dönecek. Geliştiriciler mobile ve tv uygulamalarına ağırlık veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 16 Ocak 2025; 23:10:10 >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    laptoptan izliyoruz. evde tv yok. ne saçma işler cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB premium ile 2 aylık üyelik geldi. Telefon uygulamasında türkçe dublaj ile seyrettiğim Dune, laptopta ingilizce olarak çıkıyor. Bu sorunu çözmek için android emulator mü kurmak lazım, yoksa başka bir yolu var mı?

• ilyada İ kullanıcısına yanıt

dune 1-2 ve dizidi de türkçe dublaj oluyor bi sorun göremedim

• kacanga kullanıcısına yanıt

Çok ilginç, sorun yok dediğiniz için firefox ile baktım ses ve altyazı seçeneği düğmesi gözüktü. Ben edge kullanıyorum ve bu düğme çıkmıyor nedense? Sağolun sorun çözülmüş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 21 Ocak 2025; 22:23:21 >
  • Reklamlı BluTV hesabımda 1 yıllık profil kullanımını 99 TL'ye verebilirim. İlgilenenler mesaj atabilir

BluTV | ANA KONU
  • Yıl oldu 2025

halen maksimum 720p kalitede izletiyorlar hatta bazıları adım gibi eminim 480p kalitede çamur gibi

Game of Thrones’u Allah’tan Amazon Prime’dan izledim de adam gibi kalite gördüm.

Bir de buna senelik 1200 TL para istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 1 Şubat 2025; 20:14:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

yakında max e dönüşünce minimum 1080p olur. yeni içerikler 4k HDR(DV) olur. HBO nun eski içeriklerinden bazıları da 4k ya yükseltilmiş olarak eklenir.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.