2024 yılındayız 4K ve HDR içerik ne zaman gelecek acaba? Üyelik var ve bir işe yaramıyor. |
BluTV | ANA KONU (29. sayfa)

-
-
Eskiden aynı anda 2 cihazdan izleme yapmaya izin vermiyordu. Bu durumda bir değişiklik oldu mu aynı anda kaç cihazla izleme yapabilirim güncel olarak? Buna göre üyelik almayı düşünüyorum
-
Hepsiburada premium ile yıllık 360₺ geliyor avantajlı bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avantajlı görünüyor. Peki aynı anda farklı cihazlardan izleme desteği geldi mi bunu merak ediyorum hocam
ayrı ayrı profillerden 3 kişi izliyor
Android Box'larda çalışmama sorunu devam ediyor galiba. Önce, Android kutuya Google Play mağazasından indirdim. Çalışmadı. Vestel TV'de kendiliğinden yüklenmiş aplikasyonda çalışıyor.
-
Amazon Prime Video'da maksimum kalitede çözünürlük sadece belli cihazlarda mümkün. Samsung, LG televizyonlar, vb. Vestel'de yok mesela.
-
Penguen dizisine telif atmışlar hiçbir yerde düzgün altyazı yok. Üyeliğim olmasına rağmen görüntü kalitesi o kadar kötü ki katlanamıyorum izlerken ya. Nasıl 4k HDR olmaz anlamıyorum
-
Hepsiburada Premium sayesinde alınan üyelikler artık reklamlı olmuş. Ayrıca çevrimdışı izleme özelliği de gitmiş.
Bende yeni fark ettim. Hadi reklam verdin anladık, indirme niye iptal ettiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de. Reklamı az çok anlayabiliyorum ama indirme seçeneğinin gitmesi anlaşılabilir değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 sene önce yine bu konuya yazmıştım, sorun hala düzeltilmedi.
E-7001 hatası, canlı kanallar açık videolar açılmıyor tvde.
-
Tam hepsiburada üzerinden üyelik yenilemeyi düşünüyordum, bu mesaja denk geldim. Hiç bulaşmayım o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız o mesajdan sonra arada bir baktım. Çok kullanmıyorum Blutv'yi ama sadece Hepsiburada'nın Premium reklamını gördüm ben. Ya hafif bir reklam uyguluyorlar ya da ben uzun uzun kullanmadığım için görmedim. Çevrimdışı indirme olmaması bence daha büyük bir kayıp. Onu da sonradan kontrol etmedim. Belki tepkiyle geri gelmiş olabilir. Siz uygulamanın son halini bir kontrol edin bence ne olur ne olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sırf bu yüzden blu tv'ye üye olasım gelmiyor hbo max bir an önce gelsede kurtulsak
-
arkadaşlar android uygulamasında altyazılar çok küçük gözüküyor bunun bir çözümü var mıdır? ayrıca 1.5x hızla izlemek için illa pc'den mi izlememiz lazım?
-
Hepsiburada üyeliğinde sanırım 1080p kaldırmışlar. Sadece 720p çıkıyor bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz diyesi geliyor insanın. Pc de uygulamanız mı var ordan izleyelim. Bu nasıl korsanla mücadele. İnsanları zorla korsana itme resmen. Neyse yakında Max a dönüşecek zaten. O zaman herhalde işler değişir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X