|
Bildirim
Hepsiburada premium üzerinden verildiği sürece kullanmaya devam edecez. Ama ayrıca satın alınması istenirse o zaman işi biraz zor. Bunu bende biliyorum işin kötü tarafı HBO max ta biliyor en azından kısa süreli durum dediğim gibi olacak. Ama çok sayıda içerik getirirlerse o zaman durum değişebilir.
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Okuduğum kadarıyla 4k desteği yok. Artık piyasada tüm TV'ler 4k, hala full hd'de diretmeleri saçma. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıllık abonelik 838,80 lira olmuş. 3 gün öncesine kadar 598,80 liraydı. Warner Bros.'a satış ayağına 240 lira zammı sessizce geçirmişler. |
Korsanda bile Dolby-Vision var; BluTV`de HDR yok... uyeyim ama kullandigim yok.. OLED TV nin hakkini veremeyen gorsele saniyemi vermem |
|
Benim için de sorun bu, para verip almayı geçtim bedava gelse açıp izlemem bu şekilde. Korsandan daha düşük kaliteli paralı üyelik mi olur? TV'ler uçuyor kaçıyor HDR2000'ler havada uçuşuyor bu arkadaşlar hala SDR 720-1080p. |
https://www.imdb.com/title/tt2049116/ Gomorra: La serie bu dizi blutv de halen yer alıyor mu ? varsa 1 aylık üyelik alacağım. |