|
BluTV için kafa karıştıran pazar payı iddiası
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Blutv streaming de çok kötü gün önce denemek için Saygı dizisinin ilk bölümünü izlemek istedim, kaç kere takıldı kaç dere uygulamayı ve TV'yi kapatıp açtım hatırlamıyorum. Netflix de böyle bir şey olmuyor. Blutv ise telaşlanma sorunun ne olduğunu bulup çözeceğiz diye hata mesajı veriyor. Sen bulup çözene kadar ben diziden soğuyorum arkadaş...
-
Blutv alan kişiler çoğu sıfır bir adana tayfası kesin
-
Beleş üyelik deneyenlerdir onlar :D
-
2020 Üçüncü çeyrek verilerine göre diyor. Üçüncü çeyrekten sonra Prime epey zıplamıştır. BluTV 10 Lirayı geçmese iptal etmezdim ama izlemeye değecek bir içerik sunmuyor Netflix Amazon daha kaliteli yapımlara sahip. Blu'nun artısı yerli yapımlarıydı ama onlarda cacık çıkmaya başladı Behzat Ç-Saygı gibi dizileri bile mahvettiler. Sıfır Bir- Behzat Ç - Saygı gibi diziler için üye olan çok var ama kalitesini arttırmazsa gidişat kötüleşir.
-
Kaynak JustWatch olmasa inanmazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TV LG 2012 model
ve bir tek netflix i sonuna desteklediği için
sonuna kadar netflix diyoruz :D
-
netflix'in bir hesabını 4 kişi kullanıyor onu de hesaplasınlar
-
Blutv yerli yapımlarından dolayı destek çıkmak lazım. En son saygı dizisi mesela yayınlandı. Behzat ç gibi efsaneyi tekrar geri getirdiler. Netflix bile hakan muhafıx gibi saçma diziler çekti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Behzat Ç'nin yeni sezonu çıktığında milyon kişi üye oldu. Sonra bir daha ödeme yapılmadı. Eğer o hesaplar da sayılıyorsa sonuçlar normal.
-
netflix de aile üyeliği olduğundan bu sonuç olmuş olabilir. hatta bizim gibi az kullananlar 2 kişilik hd hesabı 4 kişi paylaşıyor :)
-
netflix candır. 4 kişi kullanabiliyosun. blutvye kimse tek başına üye olmaz. -
Prime dizileri gerçekten de kaliteli. Umarım diğer video izleme platformları da ucuzlar. Devir internet ve kablo tv devri. -
Koyunlar orijinalleri yerine çakma ve pembe dizileri sevdiğinden olsa gerek. Ayrıca Netflix'den daha az ücret de almıyorlar. Bir de GOT ve West World'u almamak yapılan en büyük aptalık Netflix için..
-
Olm herkesi kendin gibi fakir sanma. Sen üye olmuyorsun diye kimsenin üye olmadığını mı sanıyorsun.
Ben ve tüm arkadaşlarım üye. Herkes tek başına üye.
Hayatına bir aydınlanma geldi mi? -
Hbo hiç bir yapımını netflix'e vermez. Ne kadar para verirse versin. Türkiyede yok ama Amerikada direk rakibi.
-
Netflix'e Türkçe içerik sunmadığı zamanlardan beridir aboneyim. Ama Amazon geldiğinden bu yana papucu dama atıldı. Amazon dizileri çok çok daha iyi. Netflix hala filmlerde daha iyi. Amazon'un sürekli Hint filmleri eklemesi nasıl bir mantık hala anlamış değilim. Galiba oradaki pazara oynuyorlar.
-
bence bunlar yüklenen proğram sayısını sayıyor. bende mesela yükledim ama üye değilim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
bence bunlar yüklenen proğram sayısını sayıyor. bende mesela yükledim ama üye değilim.yüklenen program sayısı olsa netflix diğerlerini 3'e 4'e katlar. bir ton içerik dolu
-
proğram dediğim içerik değil uygulamanın kendisi
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Behzat Ç'nin yeni sezonu çıktığında milyon kişi üye oldu. Sonra bir daha ödeme yapılmadı. Eğer o hesaplar da sayılıyorsa sonuçlar normal.
|
Blutv alan kişiler çoğu sıfır bir adana tayfası kesin
|
Prime dizileri gerçekten de kaliteli. Umarım diğer video izleme platformları da ucuzlar. Devir internet ve kablo tv devri.
|
Benzer içerikler
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- youtube mp3 dönüştürücü
- instagram algoritma sıfırlama
- base apk
- uygulama indirmeden karekod okutma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X