|
BluTV'nin yerli komedi dizisi Acans'tan fragman yayınlandı, yayın tarihi açıklandı
-
-
Hahahaha guldurmedi
-
Bunu izleyecegiiz gidin "office" izleyin daha iyi.
-
FRAGMAN gelmese iyiymiş hayatımdan 1 dk daha boşa gitti
-
Onca adam oturuyor,nasıl daha kötüsünü yaparız diyor, ilginç -
Editör yanlışlıkla komedi dizisi yazmış herhalde -
Küfür TV desek daha doğru olur , en azından çocuğu olanların almasını tavsiye etmiyorum.
-
Hiç biri enes batur kadar tehlikeli olmaz bırak paralı yerde rahat edelim. Tv lerdeki sansürlerden sıra bu platformlara tam gelmeden izleyelim. -
Çok komik. Yüreğim dayanmaz bu kadar komediye. -
Kıyasladığın diziye bak -
quote:
Orijinalden alıntı: Rachsuchtig
Kıyasladığın diziye bakNe diyeyim, kore , holywood ve her türlü sitcomu cakan Türk dizilerine ??
Özgün mü olun, diyeyim :)
-
bein de bi komedi var tatil acentasında geçen direkt onun reklam ajansı versiyonu olmuş fragmana göre
-
Dijital platformlar geldi güzel işler izleriz dedik, TV'den beter oldu.
-
Yok yok yeni nesil beceremiyor bu işi
-
blutv de izlediğim en kötü içerik budur. ilk bölümü zor bitirdim, Aile Şirketi dizisi gibi yapmaya çalışmışlar ama olmamış. O dizide The Office kokusu gerçekten var ama bu dizi kötüydü, ilerleyen bölümlerde güzelleşiyor mu bilmiyorum tabii ama ilk bölümler önemlidir ve olmamış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Digitalblutv de izlediğim en kötü içerik budur. ilk bölümü zor bitirdim, Aile Şirketi dizisi gibi yapmaya çalışmışlar ama olmamış. O dizide The Office kokusu gerçekten var ama bu dizi kötüydü, ilerleyen bölümlerde güzelleşiyor mu bilmiyorum tabii ama ilk bölümler önemlidir ve olmamış
Hocam aile şirketinde Emrah Kaman var :) yalnız bu adam harcanıyor.
-
aynen hocam Emrah Kaman tek başına yeter ama tüm kadro çok iyi iş yapıyorlar umarım devamlı olur güzel dizi :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Digitalaynen hocam Emrah Kaman tek başına yeter ama tüm kadro çok iyi iş yapıyorlar umarım devamlı olur güzel dizi :)
Eve eğlenceli tam zaman geçirmelik bir şey. beIN connect ücretsiz üyeler bile izleyebiliyor. Daha doğrusu ben 2 sezonu böyle izledim :)
https://www.beinconnect.com.tr/bein-originals/aile-sirketi/1-sezon-v1965
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hiç biri enes batur kadar tehlikeli olmaz bırak paralı yerde rahat edelim. Tv lerdeki sansürlerden sıra bu platformlara tam gelmeden izleyelim.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X