Şimdi Ara

BM BOSCHMANN PCH 6882EX ANFİ SUB ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler ben fazla anlamıyorum bu anfiyi aldım kicker 30 cm veya jbl gt4 kaldırırmı araba transporter gecen gün bi tane patlak küçük bir sub bağladım yeşil ışık kırmızı yanıp sonmeye başladı arabanın iç aydınlatma lambalara azaldı buna capasitor gereklimi yoksa ben mni yanlış bağladım bide boshmann 350w oval var sesi 35 den yukarı cıkınca koku geliyo yanık kokusu fazla acarsam yanarmı acaba komple sub ve comp. takımı ve capasitor gerekirse markaları oneririr misiniz lütfen yardım şimdiden herkese teşk ama bn nete fazla takılamıyom benim msn yi eklerseniz cevap yazarsanız ben size anlamadıklarımı sorarım lütfen abiler garibe yardım ha teyp navitech dt-8800 bdt msn telefondan 24 saat acık

pitspazm35@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35yasin35 -- 28 Mayıs 2009; 18:32:57 >

• jbl gt4 ü idare ettirecek kadar çalıştırır, aracın ışıklarının gitmesi akünün zayıf olabileceği anlamına geliyor. 6882EX dediğin amfi capasitör gerektirecek kadar güçlü bir amfi değil. oval hoparlörleri de çok zorlama yakabilirsin..
  • 4 OHMS CONT.POWER OUTPUT(12V) : 75 W x 4ch
    2 OHMS CONT.POWER OUTPUT(12V) : 130 W x 4ch
    4 OHMS BRIDGED CONT.OUTPUT(12V) : 180W x 2ch

bu bilgiler doğrultusunda 2 kanalı köprüleyip subwoofer a girdiğinizde 4 ohmluk subwoofera 180 watt güç aktaracaktır. buda GT4 için fazlasıyla yeterli bi güçtür. geriye kalan iki kanalıda 2 adet oval hoparlör besleyebilir ve hoparlör başına 75 watt lık bi güç düşer. buda altan kardeşimizin dediği gibi oval hoparlörlere zarar verebileceg bi güçtür. bu durumda ovallere giden kanlların gain ayarını biraz kısmanızda yarar var. anfinin kırmızı ışığının yanıp sönmesi yeterli beslemeyi alamadığından olabilir. kalın kablo kullanın ve mümkünse bide araç çalışırken deneyin. akünüzün durumu iyi olmayabilir.
  • kicker kaldırrmı 30 cm
    size zahmet yorumlarınız için çok teşekkürler
  • comp serisini rahatlıkla kaldırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

comp serisini rahatlıkla kaldırır.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.