Bildirim
bmv 7.35il
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
benzin konusunda herhengi bir problemin yoksa al derim; aslinda 730 olsaydi his dusunme al derdim, 3000cc kullanilabilir belki ama 3500 cok bence, kac hp bu arada? yakitini bir arastir bence oyle al, donanim acisindan kotu olacagini sanmiyorum zira 7 serisi ne kadar eski olursa olsun donanim acisindan dolu ve konforlu diye bilirim, ama 88 modelini ne gordum, ne de bindim; icindeki tum donanimlari her ayrintisiyla yazabilirsen daha ayrintili yorum yapabilirm ama genel olarak fiyati da cok iyi gorunuyor; bu devirde 12 milyara bu konfor imkansiz gibi... yine de tum donanimlardan bahsedersen daha net yorum yapabilirm. -
araca tüp takılmış 100 km de 20 ytl yakıyormuş sahibi olmadığından dışından baktım çok bakımlıydı içi açık renk deri koltuk klima yol bilgisayarı elektrikli ısıtmalı koltuk ve aynalar duyduklarımçok bakımlı duruyor görünüşüne göre o para çöpe atılır gene verilir tedirginliğimiz parça konusu12000 ytl verim 20000 ytl harcarsak bir işe yaramaz belki tecrübesi olan olmuştur bu araç hakkında birde araç otomatik
quote:
Orjinalden alıntı: coutoup
benzin konusunda herhengi bir problemin yoksa al derim; aslinda 730 olsaydi his dusunme al derdim, 3000cc kullanilabilir belki ama 3500 cok bence, kac hp bu arada? yakitini bir arastir bence oyle al, donanim acisindan kotu olacagini sanmiyorum zira 7 serisi ne kadar eski olursa olsun donanim acisindan dolu ve konforlu diye bilirim, ama 88 modelini ne gordum, ne de bindim; icindeki tum donanimlari her ayrintisiyla yazabilirsen daha ayrintili yorum yapabilirm ama genel olarak fiyati da cok iyi gorunuyor; bu devirde 12 milyara bu konfor imkansiz gibi... yine de tum donanimlardan bahsedersen daha net yorum yapabilirm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suyika -- 14 Ekim 2006; 21:45:20 >
-
valla bence önce sanayilerdeki bmw ustalarına sor burdakiler gene başlar karavana sallamaya onlar sana en sağlıklı bilgiyi verir ama dikkat et usta dedim -
yokmu bu arabadan anlıyan -
hocam bmw 7,35 su gibi benzin yer 88 ini görmedim ama bayağı konforludur diğe düşünüyorum km kaçta acaba bu çok önemli bmw lerde tüplü bineceksen hiç bulaşma bence bende 98 7,25 td var o bile su gibi mazot yakıyor ama değiyotr -
Bence de sen iyi bilen bi usta ya danış.Bi arızası filan çıksa 88 model araba parçasının kolay bulunacağını zannetmiyorum bulunsa bile pahalıya patlar.Asatarı Yüzünden Pahalıya Gelmesin -
2. el parçaları kokutacak kadar pahalı değil eger alırsan yakıttan memnun kalırsan banada haber ver opel vectra lardan az yakıyor demek ki!!
quote:
Orjinalden alıntı: suyika
araca tüp takılmış 100 km de 20 ytl yakıyormuş sahibi olmadığından dışından baktım çok bakımlıydı içi açık renk deri koltuk klima yol bilgisayarı elektrikli ısıtmalı koltuk ve aynalar duyduklarımçok bakımlı duruyor görünüşüne göre o para çöpe atılır gene verilir tedirginliğimiz parça konusu12000 ytl verim 20000 ytl harcarsak bir işe yaramaz belki tecrübesi olan olmuştur bu araç hakkında birde araç otomatik
quote:
Orjinalden alıntı: coutoup
benzin konusunda herhengi bir problemin yoksa al derim; aslinda 730 olsaydi his dusunme al derdim, 3000cc kullanilabilir belki ama 3500 cok bence, kac hp bu arada? yakitini bir arastir bence oyle al, donanim acisindan kotu olacagini sanmiyorum zira 7 serisi ne kadar eski olursa olsun donanim acisindan dolu ve konforlu diye bilirim, ama 88 modelini ne gordum, ne de bindim; icindeki tum donanimlari her ayrintisiyla yazabilirsen daha ayrintili yorum yapabilirm ama genel olarak fiyati da cok iyi gorunuyor; bu devirde 12 milyara bu konfor imkansiz gibi... yine de tum donanimlardan bahsedersen daha net yorum yapabilirm.
-
Bu araç çok yakıyordur.Uzak durmak lazım bence..... -
tuplu kullanabılıyosan bence senın ıcın makul olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X