Merhabalar, aracı 3 gün önce teslim aldım, araç siyah 1.16 sportline. Kiralama 2 yıllık, hiçbir sorun yok gibi duruyor. Aracı daha yeni aldığımdan ve rodaja az da olsa dikkat ettğimden tam olarak yorum yapmam mümkün değil ama eski 1.16 ile arasında dağlar kadar fark var. En önemli fark 1.6 twinturbo motor ve 8 ileri şanzıman. Gerçekten kusursuz bir ikili. Tsi-Dsg ikilisinden aşağı kalır yanı yok. Şanzıman Dsg kadar seri olmasa da çok sarsıntısız ve çabuk vites değiştiriyor. Motor ve aktarma tam anlamıyla kusursuz. Performans kuşkum vardı ama sanırım bu yeterli. Kokpitteki mazeme kalitesi bmw seviyesinin altında ama teknolojik. Özellikle eco-pro, comfort, sport ve sport plus sürüş modları çok zevkli. Sport modda direksiyon, süspansiyon, şanzıman tepkileri tamamen değişiyor. Sport plus moda alıp şanzımanı da S moduna aldığınızda araç tam performans odaklı çalışıyor. Daha yeni aldıgımdan, arada spor modda kullandığımdan ve çok trafiğe girdiğimden yakıt tüketimi 9.5 lt/100km gösteriyor ama çok daha düşük değerler yakalanabiliceğinden eminim.
bende 2008 bmw otomatik 1.16i var benzınde 10 litre yakıyor şehir içi..gecen hafta prins marka lpg taktırdım gazı doldurduktan sonra herhangı bı uyarı verecekmı dıye rallı yaptım (ankara-ıstanbul gıselerınden sonra herhangi bir uayarı da vermedi) yaklasık 100 km 160-200km gıttım donuşu normal hızlarda(100-120-140 hızlarında yaklasık 100km) sonrası şehir içi 80 km gitti (gaz azaldıgında da yıne double kick yaptım(tam gaz) yıne herhangı bır elektronık uyarı vermedi) yanı totlade 280 km yaptım ve 60 tl ye...60/280= 215 kuruş bana kalırsa çok güzel bi fiyat... bu arada bmw 1.16i için hantal diyen arkadslara şunu söylerim 205 torka sahip bi araçla benım aracı kapıstırdık yokuş yukarı bmw nın 150 torku diğer arabayı gecmeyi basardı...öyle hantal mantal dıyenlere kanmayın gayet seri araba
1 serisine o kadar para vermeyin. c serisi yada s60 alın.
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
konu hort olmuş
vay be..özel kullanım için şirket üzerinden araba al kdv ödeme.Aylık kirayı gidere sayıp vergiden kaçır.
Hak hukukla ilginiz olmasa gerek..
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
quote:
konu hort olmuş
ben hortlatmadım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
quote:
konu hort olmuş
ben hortlatmadım
adam aracı almış daha doğrusu kiralamış ama sen leasing türü imkan sunmayan modelleri önermişşin
tabikide 1 serisne o para verilmez hiç yoktan(ki bu en iyisi) c30 alırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme