Şimdi Ara

##### BMW 1.16i almaya karar verdim ama!.. ##### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sor bakalım merak edipte soramadıklarını

http://www.kosifler.com.tr/bmw/konfigurator/packages.asp?car=0UF11

premium dedikleride 3 aşağı 5 yukarı şöyle

116i standart olarak bulunan aksesuarlar: Türkiye Paketi, Elektrikli Camlar, Velur Halı Paspaslar, Reflektör/ilkyardım Çantası, Katlanır Arka Kolt.baslıkları, Advantage (paket 7), Otomatik Kapı Kilit Fonk., Karter Koruması, Akustik Kemer Uyarısı, İngilizce Ön Panel.
    aracına birde paket 8 ekletirsen daha şık olur..benim ki tam olarak paket 5 -8 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 20 Ekim 2007; 13:01:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

sor bakalım merak edipte soramadıklarını

sonunda ya

donanım özelliklerinin detaylı bir listesini bulamadım.artı buna opsiyonel olarak alırken taktırabileceğim şeylerin listesini ve fiyatlarını bulamadım.bunlar lazım.istanbulda değişim şu sıralar hem tatil hem iş dolayısı ile.orda olsam gideceğim galeriye tam detaylı bi bilgi alacağım ama yok.

İdrive bu standart mı?çok kullanılan bişey mi?memnun olmadığınız kronik olduğunu düşündüğünüz bir rahatsızlığı var mı?

• quote:

http://www.kosifler.com.tr/bmw/konfigurator/packages.asp?car=0UF11

aradığım buydu ya çok sağolun ben nasıl görmemişim bunu ya!

diğer soruma cevap alabilirim ama :)

• quote:

Orjinalden alıntı: azapoglu

quote:

sonunda ya

donanım özelliklerinin detaylı bir listesini bulamadım.artı buna opsiyonel olarak alırken taktırabileceğim şeylerin listesini ve fiyatlarını bulamadım.bunlar lazım.istanbulda değişim şu sıralar hem tatil hem iş dolayısı ile.orda olsam gideceğim galeriye tam detaylı bi bilgi alacağım ama yok.

İdrive bu standart mı?çok kullanılan bişey mi?memnun olmadığınız kronik olduğunu düşündüğünüz bir rahatsızlığı var mı?

idrive sürücünün bizzati elle dokundugu gözle gördüğü veya kontrol ettiği bir donanım değil ..teknolojik bir kavram

bmw de 1.16i ve diğerlerinde standart

ciddi anlamda sorunuda bağımlılık yapması vazgeçememe durumu

• quote:

quote:

quote:

sonunda ya

idrive sürücünün bizzati elle dokundugu gözle gördüğü veya kontrol ettiği bir donanım değil ..teknolojik bir kavram

bmw de 1.16i ve diğerlerinde standart

ciddi anlamda sorunuda bağımlılık yapması vazgeçememe durumu

tamam teknolojisi buu biliyordum fakat koldayamanın önünde vitesin arkasında kalan yuvarlak anahtar bu İdrive ayarları ile alakalı değil miydi?ya bu konfigatör iyi hoş ama 3 kapılıya göre 5 kapılıyı ben mi bulamıyorum yine çok farklılık olduğunu sanmıyorum belkide bu yüzden sadece birini koymuş olabilirler.

M paket var ama detayı yok bu paketin bunu gidince öğreneceğiz galiba.

• himm o yuvarlak şey

himm

o zamazingoyu kol dayamanın önünde görmen için 100 bin euron olacak güzel kardeşim

o yuvarlağı 60 milyara vermezler

sürüş modu ayarlayan zımbırtı o

bmw 1 serisi için biraz fazla kaçıyor
  • anlaşıldı o para var ama onun için verilmez.ama o zamazingoyu hemen her fotoğrafa koymuş adi herifler.süper bişey ama
  • quote:

anlaşıldı o para var ama onun için verilmez.ama o zamazingoyu hemen her fotoğrafa koymuş adi herifler.süper bişey ama

siteye bomboş bir araba reklamı koymasını beklemezdik dimi bmw
  • quote:

quote:

anlaşıldı o para var ama onun için verilmez.ama o zamazingoyu hemen her fotoğrafa koymuş adi herifler.süper bişey ama

evet şöyle bi paket yaptım kendime göre 46.504 euro fakat bu M paket BMW M serisi ile ilgili bişey galiba ama detayı yok.

• orjinal M paket olmasada

www.pentaoto.com

hamann yakışıyor
  • quote:

orjinal M paket olmasada

www.pentaoto.com

hamann yakışıyor

mesele anlaşıldı ben orjinal M paketide bulmaya çalışayım.penta oto demek hergün önünden geçtiğim harika arabalar olan galeri.hamann yakışmış evet BMW orjinal jantları yeğlerim ama .)
  • quote:

quote:

quote:

evet şöyle bi paket yaptım kendime göre 46.504 euro fakat bu M paket BMW M serisi ile ilgili bişey galiba ama detayı yok.

46500 euroya bmw 1.16i alınmaz aklını başına devşir..para oluk gibi aksada alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 20 Ekim 2007; 13:52:13 >

• quote:

46500 euroya bmw 1.16i alınmaz aklını başına devşir..para oluk gibi aksada alınmaz

valla benim düşündüğümün çok üstüne çıktı fiyat.ben bazı şeyleri standart diye düşünüyordum ama adamlar herşeyi opsiyonel yapmış!

BMW nin başka serilerine kayıyor o fiyat fakat ben küçük araba istiyorum ama sporda istemiyorum bu tam istediğim araba aslında ama bazı donanımlardan vazgeçebilirim belki.diğer serilerin standart donanımı belki bunu opsiyonelleri ile doldurulmuş halidir.araba almak ne zor işmiş ya!

para oluğumda yok ya olsada dediğiniz gibi verilmez ki o para ona yazık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azapoglu -- 20 Ekim 2007; 13:56:18 >

• 46500 euroya verilmez

yıl sonunu bekle aralıkta ara antalya kosifleri araya adam filan koy bul birilerini ..

bu işler birazda böyle yürüyor

ucuz yollu 25-26 ya premium paket alırsın

biraz sabretmen gerekir sadece

ayrıca satıcı sorumlusuna biraz rüşvet vermekte hiç bir sakınca yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 20 Ekim 2007; 14:05:41 >
  • quote:

46500 euroya verilmez

yıl sonunu bekle aralıkta ara antalya kosifleri araya adam filan koy bul birilerini ..

bu işler birazda böyle yürüyor

ucuz yollu 25-26 ya premium paket alırsın

biraz sabretmen gerekir sadece

ayrıca satıcı sorumlusuna biraz rüşvet vermekte hiç bir sakınca yok

ya araya sokacak adam buluruz sorun değil.rüşvet fikri kulağa hoş geliyor ama rüşvetin her türlüsüne karşıyım vermem kimseye beklemek konusuna gelince çok bekleyeceğimi sanmıyorum ama duruma göre değişir.benim araya sokacağım adam aralığı beklemedende alır o fiyata o arabayı.çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hocam.ne doktoruyuz bu arada?istanbulda mı ayrıca?

• ee üü kem küm
    rüşvet dediğim yüz görümlüğü gibi birşey..maksat gönüller hoş olsun annadınmı :)))
    megane2 yi alırken 300 ytl yüz görümlüğü verdim orada çalışan bir arkadaşa
    1700 fiyatta düştü
  • quote:

ee üü kem küm
    rüşvet dediğim yüz görümlüğü gibi birşey..maksat gönüller hoş olsun annadınmı :)))
    megane2 yi alırken 300 ytl yüz görümlüğü verdim orada çalışan bir arkadaşa
    1700 fiyatta düştü

ben yüzgörümlüğüde vermem ama türkiyedede rüşvet vermeden işler yürümüyor di mi?
  • bence aralığı bekle

bmw mercedes gibi firmalar 2008 yılında iken 2007 den ellerinde kalan araca pek tahammul edemezler
  • quote:

bence aralığı bekle

bmw mercedes gibi firmalar 2008 yılında iken 2007 den ellerinde kalan araca pek tahammul edemezler

tahammül edemiyorlar demek bende aralığı beklemeye tahammül edemem artık aksilik çıkmazsa tabi.42bine 316i var be .)
  • quote:

quote:

bence aralığı bekle

tahammül edemiyorlar demek bende aralığı beklemeye tahammül edemem artık aksilik çıkmazsa tabi.42bine 316i var be .)

kardeşim sen bu kadar heyecanlı olduktan sonra ve beklentin böyle üst düzeylerde ise işin zor ..hayal kırıklığı ve fazla verilecek eurolar kaçınılmaz..bence sen bmw 1.16i alma hayal kırıklığı yaşarsın ..o kadar ahım şahım bir araba değil gözünde büyüttüğün kadar

senin gözün dönmüş be .. biraz sakinleş be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 20 Ekim 2007; 15:33:21 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.