Şimdi Ara

##### BMW 1.16i almaya karar verdim ama!.. ##### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

Orjinalden alıntı: azapoglu

quote:

bence aralığı bekle

bmw mercedes gibi firmalar 2008 yılında iken 2007 den ellerinde kalan araca pek tahammul edemezler

tahammül edemiyorlar demek bende aralığı beklemeye tahammül edemem artık aksilik çıkmazsa tabi.42bine 316i var be .)

kardeşim sen bu kadar heyecanlı olduktan sonra ve beklentin böyle üst düzeylerde ise ..hayal kırıklığı ve fazla verilecek eurolar kaçınılmaz

senin gözün dönmüş .. biraz sakinleş be

yok yok gözüm döndü değilde biran önce gerekli artık aylardır bekliyorum aslında.aldım bi tane binemeden sattım onu beklentimizde uçuk değil aslında ya standart şeyler olsa yeterli M paket olmaz mesela o biraz fuzuli.ilerde onu kendimde hallederim...gibi...

ya çok büyütmüyorum gözümde ama bu ilk arabam ve çok iyi arabalara binmiş kullanmış tecrübe etmiş biri değilim inan BMW nin bu en alt kademesi bile beni fazlası ile tatmin edecektir.standart donanımına ek bi kaç şey eklerim buna o kadar.bi kaç yıl yeter bana.ben compact araba istiyorum istesek d sınıfı bi arabada pek ala alabiliriz ama istemiyorum.ufak olsun benimki istiyorum.bu arabada tasarım olarak çok beğendiğim bi araba idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azapoglu -- 20 Ekim 2007; 15:52:36 >

• benimkini kiralayayım sana bin 15-20 gün

hevesini al sonra sana yeni çıkan a4 lerden alırız

bunuda babamın oğlu gelse yapmam ona göre bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 20 Ekim 2007; 16:07:50 >
  • quote:

benimkini kiralayayım sana bin 15-20 gün

Allah cc razı olsun hocam benim durumlar çok karışık işler yoğunlaşacak araba istedikten sonra var araba :) 3.20 falan varda...olmuyor işte öyle şu durumda.A4 alana kadar yine BMWden başka bişey alırım ya.A4 yine eşşek kadar arabadır ya küçük olacak küçük benimki...
  • quote:

quote:

Allah cc razı olsun hocam benim durumlar çok karışık işler yoğunlaşacak araba istedikten sonra var araba :) 3.20 falan varda...olmuyor işte öyle şu durumda.A4 alana kadar yine BMWden başka bişey alırım ya.A4 yine eşşek kadar arabadır ya küçük olacak küçük benimki...

hay aksi ne yapsak acaba

küçülsünde cebime girsin ben içinde sıkı fıkı olma arabası istiyorum diyor da başka birşey demiyor

eh al gitsin bari bir tane bmw 1.16i

xenon olsun deri olsun ışık paketi sunroof olsun hi-fi olsun bari aldıgında

verdim gitti hayrını gör

• quote:

quote:

quote:

hay aksi ne yapsak acaba

küçülsünde cebime girsin ben içinde sıkı fıkı olma arabası istiyorum diyor da başka birşey demiyor

eh al gitsin bari bir tane bmw 1.16i

xenon olsun deri olsun ışık paketi sunroof olsun hi-fi olsun bari aldıgında

verdim gitti hayrını gör

bende onu soracaktım bu hi-fi nedir bilmiyorum ben? o saydıkların olur M direksiyon olur.çok fonksiyonlu direksiyon demiş ya standart dğeil mi bu üzerinde ses kontolu vs olan.içinde sıkı fıkı olma arabası demek istanbulda ben büyük arabayı rahat kullanamam artı sevmiyorum yahu ben bunu araya birini sokup baya indirimli alırım gibi geliyorda hayırlısı.siyah alacağım galiba beyazdada aklım kalıyor ama...

• ne siyahı ne beyazı yaw

o arabaya gidecek renk çivit mavi gibi birşey
  • quote:

ne siyahı ne beyazı yaw

seninki ne renk? siyah beyazdan başka ren almam ayrıca memnun musun hocam söylesene küçük olmasından başka şikayetin var mı?çok sağol bu arada çok yardımcı oldun.
  • bu arada sen tokat niksarlımısınn
    orada bizim arkadaş var yaw
    trabzonda şimdi kiriş
  • quote:

quote:

ne siyahı ne beyazı yaw

seninki ne renk? siyah beyazdan başka ren almam ayrıca memnun musun hocam söylesene küçük olmasından başka şikayetin var mı?çok sağol bu arada çok yardımcı oldun.

benimki beyaz alp beyazı

ben uzun yola gideceğimde biniyorum

uzun yolda iyi .. araba iyi yollar kötü ama ..birde benimki sport modeli yolu biraz fazla hissediyorsun ..kaymak gibi asfalt gerekiyor bu arabadan zevk almak için

• quote:

bu arada sen tokat niksarlımısınn
    trabzonda şimdi kiriş

evet niksarlıyım bloga mı girdin benim :) ya ben senin profilini neden göremiyorum anlamadım kimseninkini göremiyorum gerçi.ya niksarı pek bilmem aslında erbaalı sayılırım :) arkdaşın neciymiş?ya sen uzun yolda kullanıyorsan sadece alacaksın tabi 3-5 seri bişey rahat rahat gideceksin ailede varsa sevmezsin tabi 1.26i yi birde sport dediğin tek kapı mı?

hi-fi neydi onuda söyler misin?
  • quote:

quote:

trabzonda şimdi kiriş

evet niksarlıyım bloga mı girdin benim :) ya ben senin profilini neden göremiyorum anlamadım kimseninkini göremiyorum gerçi.ya niksarı pek bilmem aslında erbaalı sayılırım :) arkdaşın neciymiş?ya sen uzun yolda kullanıyorsan sadece alacaksın tabi 3-5 seri bişey rahat rahat gideceksin ailede varsa sevmezsin tabi 1.26i yi birde sport dediğin tek kapı mı?

erbaadan da şahri var ..

doktor arkadaşlar

sport dediğim biraz daha yere yakın süspansiyonu biraz daha sert ama yola daha çok yapışıyor
    aile varda küçük çekirdek aile-ydi .. artık aile küçük değil .. bu kış geçsinde bakalım

sana gider ama 1.16i

• quote:

quote:

quote:

trabzonda şimdi kiriş

erbaadan da şahri var ..

doktor arkadaşlar

sport dediğim biraz daha yere yakın süspansiyonu biraz daha sert ama yola daha çok yapışıyor
    aile varda küçük çekirdek aile-ydi .. artık aile küçük değil .. bu kış geçsinde bakalım

sana gider ama 1.16i

doktor erbaada mı peki? adı şehri galiba yanlış yazdınız sanıyorum.soy adınıda bilirsem belki... :)siz nerede doktorsunuz ve branş ne acaba?

bende biraz konfordan feragat edip spor süspansiyon yaptıracağım gibi.biraz sert oluyor galiba ama inanın ben onu fark etmem bile :) kıçım ondan iyi araba görmedi daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azapoglu -- 20 Ekim 2007; 16:55:37 >

• Ben aldım 116
    perşembe günü borusandan cıkıcak araç
    36 bin euroya aldım
    3 kapılı ,m direksiyon,tiproniç vites,kırmızı renkli,cok fonksiyonlu direksiyon,spor jant,kol dayama,park sensörü v.b.
    mini cooper s ile bu arasında kalmıstım
    ama bugün kararı 116 da verdim perşembe günü sorun olmaz ise borusandan cıkıcak aracım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Sasailiç_

100-200 bin kmde yağ yakan motoru biten bmw dense Mercedes arkadaş
    2000 model Mercedes 2004 model bmw den iyidir emin ol

bunu dün yazan sendin şimdi BMW aldım diyorsun.ne iş?

gerçekten aldın ise hayırlı olsun...
  • dogru demişim :D
    aldım kardeş saol yalan dğil yani
    perşembe resimleri yolarım
    araç hakkında bilgi istersen yardımcı olurum
  • quote:

Ben aldım 116
    36 bin euroya aldım
    3 kapılı ,m direksiyon,tiproniç vites,kırmızı renkli,cok fonksiyonlu direksiyon,spor jant,kol dayama,park sensörü v.b.
    ama bugün kararı 116 da verdim perşembe günü sorun olmaz ise borusandan cıkıcak aracım

ehliyet al önce...
    tabi yaş tutuyosa...
  • pardon tanısıyormuyuz
    fazla atmadan konus
    inanmıyorsan sana kalsın

quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

Ben aldım 116
    36 bin euroya aldım

ehliyet al önce...
    tabi yaş tutuyosa...
  • quote:

dogru demişim :D

kardeş o zaman neden kızdırdın beni dün o kadar ya mercedeste mercedes diye .)
    neyse yardımlarını rica edeceğim tabi.indirim mesela nasıl?var mı?fotoğraflarınıda koyarsın buraya .) özellikle iç mekan,bagaj vs rica edeyim.ve bu türkiye paketi diye bişey var o neymiş?artı bir paket daha var paket 7 diye geçiyor onda ne var?standartı ne yani bu nanenin son sorumda bu .)
  • paket yok kardeş
    donanım paketi yok
    sana kalmıs birsey istediğin donanımı tek tek koyabiliyorsun
    ben borusanda olan araçı aldım
    yarın krediyi cekicem noterden halolucak işlerimi haledip
    özel plakada 1 gün sürse persembe cıkar büyük ihtmal

1.6 motor 116 hp

resim persembe cekip yolarım

aldıgım paketin foto kopyasını koyarım buraya

quote:

quote:

dogru demişim :D

kardeş o zaman neden kızdırdın beni dün o kadar ya mercedeste mercedes diye .)
    neyse yardımlarını rica edeceğim tabi.indirim mesela nasıl?var mı?fotoğraflarınıda koyarsın buraya .) özellikle iç mekan,bagaj vs rica edeyim.ve bu türkiye paketi diye bişey var o neymiş?artı bir paket daha var paket 7 diye geçiyor onda ne var?standartı ne yani bu nanenin son sorumda bu .)

• quote:

pardon tanısıyormuyuz
    fazla atmadan konus
    inanmıyorsan sana kalsın

şu 30 mesajının yarısını nerdeyse mercedes mercedes diye attın durdun bütün konulara.nasıl inanmamı bekliyosun ki

herneyse.arkadaşın konusunu kirletmiyim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.