Şimdi Ara

bmw 1.16i Sunroof İkaz Lambası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2009 model e87 1.16i aracım var . Her gün rutin olarak işe gidip gelirken sunroof'un arkasını kaldırıyorum o şekilde kullanıyorum.
    Bugün kumandadan sunroofu kapatmaya çalıştığımda sunroofum kapanmadı.
    Ardından aracın içine bindim. Manuel olarak tuşa bastım kapandı.Bu seferde ileri ve geri fonksiyonu çalışmıyordu yani sunroofum şuanda tam açık pozisyona gelmiyor.
    Yol bilgisayarındaki ikaz işaretine kullanım kitapçığından baktım.
    " Elektrikli açılır cam tavanın sıkışmaya karşı koruması arızalı " diye bi açıklaması var.

Bunun çözümü nedir ? Bana neye mal olur ?

Hata ikaz simgesi Linkteki gibi.

https://store.donanimhaber.com/e0/b3/90/e0b39026e11287de291d3fe20c3ef1ff.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramcho06 -- 11 Haziran 2015; 1:31:20 >

• Güncel..
  • arkadaşlar sorunu çözdüm.

Forumda bir başka konuda AlkanExclusive adlı kullanıcının söylediği şekilde yaparak hallettim.

"aracı çalıştırın,

vites P konumunda, ayak frende kalsın..

hani sunroofun arkasını kaldırmak için sunroof düğmesine dikey olarak basıyoruz ya; o şekilde basın ve parmağınızı çekmeden basılı tutun.. kadranlarda sarı bir ışık yanacak.. sunroof tamamen açılıp sonra tamamen kapanacak.. şimdi elinizi düğmeden çekip araçtan inip sunroofun duruşunu kontrol edin.. Eğer tam kapanmışsa sorun yok..

bu işlem kalibrasyon işlemidir.. eğer sunroof'unuz da teknik bir problem Yoksa düzgün şekilde kapanacaktır.. eğer kapanmazsa donanımsal bir hata olabilir..

donanımsal hataların en bilindik örneği de sunroof tırnaklarının kırılmasıdır.. ancak böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.."

Başka arkadaşların işini görmesi açısından paylaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT CLİO 4 ESC LAMBASI
    9 yıl önce açıldı
    Golf 7 plaka lambası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.