< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 7 Aralık 2019; 23:14:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 7 Aralık 2019; 23:14:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba conta yemiş, ustayım diyen adam bunu anlamıyorsa lütfen bu işi bıraksın. Anlattıklarınızdan başka hiç bir sonuç çıkmaz, bu araba conta yemiş. Ustada kafayı yemiş.
|
Benim aracım dizel ve yağ soğutucusu var.
Geçen sene aynısı başıma geldi, hangi ustaya gittiysem conta, motoru açmamız lazim yok efendim 3-4bin belki artabilir vs.vs. diye diye kafa utulediler. Foruma da konu açtım, herkes conta yakmissin kardeşim dedi. Gittim aldım aracıma uygun yağ soğutucu, dedim ustam sok hele şunu tak bakayim, takdirdim. Sorunuma nokta atışını kendim yaptım. Sizin aracınız benzinli yorum yapamıyorum, lakin herkesin ağzı torba değil buzemezsiniz. Trafikte sola dönüş için, yolun en sol şeridinde ani fren yapıp dönenler burda gelip motor hakkında ahkam kesebiliyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 8 Aralık 2019; 1:38:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 8 Aralık 2019; 8:3:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paylaşımcı -- 8 Aralık 2019; 9:53:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |