Şimdi Ara

Bmw 1 serisi hakkında ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Atladığınız şeyler var. 130i de kullanılan motor 2996cc motor hacmine sahip 258hp güç 300Nm tork üreten bir motordur.

Bir diğer şey; hava yağmurlu zemin ıslak, Golf 4 tekerlekten çekiş sistemine sahipken, BMW arkadan itiş olmasıyla zaten dezavantaja sahip.

Ayrıca teknoloji demişken, teknolojiden anladığınız tek şey ufak hacim-büyük güç orantısıysa bir şey diyemem ama, mesela dünyanın en hafif 6 silindir motorunun kullanıldığı bmw 130i bana daha teknolojik geliyor.

İmzanızdan gördüğüm kadarıyla Mercedes E500 alacaksınız, peki BMW , Mercedes bir ara meydan boşken yaptıkları ünü kullanıyorlar siz neden meydan doluyken gidip E500 alıyorsunuz. Volkswagen alsanıza. Ah.. Bir dakika özür dilerim Volkswagen'in E sınıfı bir arabası yoktu değil mi? Mercedes E hayırlı olsun size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

plantamax;

Atladığınız şeyler var. 130i de kullanılan motor 2996cc motor hacmine sahip 258hp güç 300Nm tork üreten bir motordur.

Bir diğer şey; hava yağmurlu zemin ıslak, Golf 4 tekerlekten çekiş sistemine sahipken, BMW arkadan itiş olmasıyla zaten dezavantaja sahip.

Ayrıca teknoloji demişken, teknolojiden anladığınız tek şey ufak hacim-büyük güç orantısıysa bir şey diyemem ama, mesela dünyanın en hafif 6 silindir motorunun kullanıldığı bmw 130i bana daha teknolojik geliyor.

İmzanızdan gördüğüm kadarıyla Mercedes E500 alacaksınız, peki BMW , Mercedes bir ara meydan boşken yaptıkları ünü kullanıyorlar siz neden meydan doluyken gidip E500 alıyorsunuz. Volkswagen alsanıza. Ah.. Bir dakika özür dilerim Volkswagen'in E sınıfı bir arabası yoktu değil mi? Mercedes E hayırlı olsun size.

kapak.

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

plantamax;

Forumda yazılarımı okuyan arkadaşlar biliyor, E500 imzada temsili olarak kaldı, E500 projesi 2009 yılındaki bir karardı. Bazı nedenler yüzünden iptal etmem gerekti. Fakat şöyle bir durum var, her ne kadar imzamda E500 öylesine kalmış olsada, tekrar 2009 daki eski ortamı sağlasam bile kolay kolay E500 düşünmem bir daha.

Sor bakalım E500 seni düşünüyor mu?

135i diyorsun 130i videosu koyuyorsun. Bir de yağmurlu havadaki kıyaslamayı koyuyorsun. Aç best motoring'i izle r32 pistte nasıl rezil bir araçmış öğren.

• VW kullanmama rağmen tutup da fwd bir scirocco yu rwd bir bmw ye tercih etmek iskender yerine kuru pide yemeye benziyor
    Ağzının tadını bilen bir kullanıcının awd yerine bile rwd den şaşmayacağını düşünüyorum.
  • arkadaş daha önce porsche 911, audi a4, c180 fln da almış, şimdi sıra biraderine gelmiş.. ne bütçeymiş arkadaş ya..

http://forum.donanimhaber.com/m_44064205/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44064205
    quote:

Orijinalden alıntı: selimpel

1999 model Porsche Carrera 911 vs 2000 Corvette C5
    Sizce hangisini neden tercih etmeliyim ? Benzin vergi hepsini düşünerek herşeyi karşılaştırarak yorum yapalım lütfen.Ayrıca bu havada başka bir araç varsa aklınızda onlarıda önerebilirsiniz.Kullanıcağım araç olduğu için bana göre eksik yönleri Corvettein eksi yönleri 2 kişilik olması ve İç tasarımı ama porschedan daha güçlü bir motora sahip olması da artı yönlerinden...Benim hani çok güçlü bir motora ihtiyacımda yok sadece prestij için böyle bir araba istiyorum.Sizin tercihiniz ne olurdu ?

Cevap bekleyen sorular

Ayrıca aralarındaki yakıt tüketimi 100kmde kaç litre ?

Kasko yaparken aralarında bir fark olur mu olursa ne kadar olur ?

Sizce hangisi tercih edilmeli ve sizin o nedeni seçmenizdeki etmenler neler ??

http://forum.donanimhaber.com/m_43673510/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43673510
    quote:

Beyler bu 3 ünü söyledim ama bu konu biraz farklı 70 bin tlye kadar sınırım var yani C180 alırsam amg olmicak luxury paket olucak avantgarde da olmicak falan ona göre yorum yaparsanız sevinirim.Aklınızda önerebileceğiniz başka araç varsa onları da bekliyorum ama 70 bin tlye kadar alınıcak bu 3 araçtan hangiis daha iyi sizce ???

üstelik arkadaş sadece 19 yaşında:
    http://forum.donanimhaber.com/m_49705354/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49705354

quote:

Merhaba ben 19 yaşındayım şuan 1.5 aydır body building ile uğraşıyorum amacım öyle çok şişmek değil hani bakınca vücudu iyiymiş güzelmiş kaslı olsun hafifte istiyorum yoksa yok 40 50 kglık dumblelarla çalışıyım çok güçlü olıyım gibi bi amacım yok hergün 1 kutu kola içiyorum bazen 2 de olabiliyor çikolata vs pek yemiyorum haftada 1 tane anca yiyorum gerisinde yemek yiyorum her sabah aksam 400 ml ballı süt içiyorum sizce amacıma ulaşmam için bunlar yeterli mi haftada 4 5 spora gidiyorum ayrıca zaten suan boy 1.82 kilom 74 vücudum kötü değil ama daha iyi olması için uğraşıyoruz işte :)ayrıca tavuk et ağırlıklı besleniyorum sabahlarıda genelde 2 yumurta yemeye çalışıyorum ama yiyemediğim zamanlar da oluyo :)

merak ettim, biraderin 14-15 yaşında mı alcak bmw 1 serisini??

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Bmw sadece marka, scirocco yer onu.

+1000000

BMW 118i , 122lik Scirocco'ya plaka okutur. 160'lıksa 118i'yi çok ufak bir farkla geçebilir. Bahsedilen 116i değil yanlış okumayın. BMW 120d karşısında ise şansı bile yok Scirocco'nun.

Zaten sonrası belli 123d, 125i , 130i, 135i konuşmaya gerek yok.

bkz: Sirocco R 2.0 inline 4 silindir 265 hp...Açıkçası, 3.0 inline 6 silindir twinturbo 135i nin 306 hplık motoru hiçte teknolojik gelmiyor bu motor karşısında. HP ı gerçek alman araçlarından hangsine yükselen gider.

Örneğin R32 MK5 kasa golf vs 1 serisi 130i

R32 videoda görüldüğü gibi tokatlıyor. Sirocconun motoru 265 değilde, bmw gibi 306 hp olsa merak etme yine yedirmez VW sirocco. VW tek bir marka değil artık. Bünyesindeki markalar ortada, VW 1950 lerin VW ni değil. İstediklerinde dünyanın en iyi araçlarını yapıyorlar. BMW cephesi ancak sedan modifiye etsin( m5 vb) VAG gurupta, Bugatti yapsın, lambo yapsın Araç sektöründe en önemli şey tecrübedir, fakat bir çok firmanın tecrübesini tek çatı altında toplarsan, 125 yılık tecrübeyi bile geride bırakırsın (mercedes). Örneğin mercedes C serisi D sınıfında passattan iyi olabilir, mercedes düşük sınıflarda fiyatı daha yüksek olduğu için daha iyisini sunuyor olabilir (doğal olarak çünkü daha pahalı). Fakat VAG çatısı altındaki, bir LP670 SV, mercedesin SLS AMG sinden çok daha iyi. Mesele; iş uç noktalara geldimi farkını ortaya koyabilmektedir. Buna cevap birisi çıkıpta SLR 722 derse, VAG dan cevap Bugatti olur...Çünkü egzotic sınıfı ikiside...İş uç noktalardaki icraata geldimi vag pabuç bırkamaz teknoloji olarak. BMW, mercedes vb...Hepsi bir dönem meydan boşken yaptıkları ünle idare ediyorlar. En çok 3-4 kasa sonra belki TR kullancısı değil ama, dünyadaki pek çok kullanıcı bunu daha net anlayacak...

edit:130i

bmw 130i 306 ps değildir o sadece 35i motor kdlu turbo modeller içindir
    265 ps 310 nm tork vardır 130 ilerde

• Başka bir başlıkta daha söylemiştim tekrar etmem gerekiyor. Ben de genelde genç arkadaşları hayalperest buluyorum ama itiraf etmeliyim ki 19 yaşında süper sporLARA sahip olan kişiler gördüm. O nedenle biz elimizden geldiğince bilgi aktarmaya çalışalım, onlar da en doğru seçimi yapmaya çalışsınlar.
    Hayal gücü geniş arkadaşları da enazından yeryüzüne biraz daha çekmiş oluruz
  • O c serisi bana değil arkadaşıma alınıcaktı yorumlar için yazmamı istemişti arkadaşım.Kardeşim 1 yaş küçük benden sadece.Önemli olan yazdığım şeyin burda yorumlarla açıklanması.Kimsenin maddi durumunun kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.