Şimdi Ara

Bmw 1 serisi hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kardeşime araba almayı düşünüyoruz suanda bmw 1.18 2007 model falan alıcaz muhtemelen 1 sene kullanıcak sadece mayıs gibi tekrar değiştiricez yaklaşık 44 45 bin tl bi bütçemiz var suanda başka önerileriniz var mı ve yeni 1 kasa ne zaman türkiye piyasalarına gelir ? erken gelmez umarım :) ? daha sonra yeni 1 kasa yada scirocco alırız muhtemelen seneye mayıs haziran gibi
    Paylaş:

• 45 bin tl bütçe ile ikinci elde alternatifiniz çok, öncelikleriniz neler?
  • Önceliği genç açıkcası havalı bişey olsun biraz diyo :)) 19 olucak 1 ay sonra ayrıca bmw 1 serisinin yeni kasası ne zaman tr piyasasına oturur bu da cevabını beklediğim sorulardan birii ??
  • 1 serisi değerini koruyamayan araçlardan biri açıkçası, yeni kasası çıksın çıkmasın değer kaybedeceği kesin. Yeni kasasının da 2012 eylülden önce gelmesi bence zor. Mini cooper s düşünebilir performans beklentisi varsa, 45 bin civarı fiyatlara E46 3 seriisi cabrio da bulunabilir, hemde tam mevsimi gelmişken Otomatik olması şart değilse VW Scirocco da çok güzel bir seçenek. Biraz araştırılıp 45 bin civarına alınabilir.
  • Scirocco otomatikler 60 tan aşşa yok ayrıca 2. el alıcam değerinin fazla düşüceğini düşünmüyorumm mini cooper s olabilir ama 1 serisinden avantajları ve dez avantajlarını açıklarsanız sevinirim.Ayıca e46 cabrioların temizi de çok yüksek fiyatta zaten 9 10 ay 1 sene kullanıcam max. ayrıca otomatik alıcam :)Şimdiden teşekkürler
  • Clubman S yada Cooper S te olabilir karşılaştırma yorumları alabilirmiyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E46 cabrio tavsiyem kısa süre kullanılacağı içindi. Öncelikle 1 serisinin 4 kapı seçeneği var, clubman de bu avantaj yarım yamalak var cooper da ise yok. İkincisi yakıt tabii ki performansla doğru orantılı olarak artacaktır. Cooper ile 1.18i hemen hemen aynı yakıtı tüketir ama Cooper S de bu durum artacaktır. 1 serisi pek dikkat çekmeyen silik bir araç. BMW almam gerekse bu aralıkta 3.20i düşünürdüm. İstenen aracın biraz marjinal olması olduğundan benim seçimim Clubman S olurdu. Hem hacimden kazanılırdı, hemde kızılay dağıtmış gibi dolanan Mini lerden nispeten olsa da ayrılır. Söylediğiniz fiyatlara Clubman S bulma şansınız varsa alınabilir. Hem 1.18i den daha dikkat çekici hemde kullanımı daha eğlenceli.
  • Bmw sadece marka, scirocco yer onu.
  • Scirocco seneye değiştirirsem 70 bin e fullünü alıcam şimdi manuel boşunu almak istemiyorum yoksa scirocconun daha iyi olduğunu biliyorum
  • Yakın bir arkadaşımda var.Konforlu bir araç evet fakat özellikle arka diz mesafesi gibi unsurlar gerçekten çok kötü..O rakamlara çok daha güzel seçenekler var aslında..
    Alfa Romeo'lara şöyle bir göz gezdirin derim..Hem farklı,hem şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal
    Bmw sadece marka, scirocco yer onu.

2.el alınacak bir 1.20d yi 160lik scirocconun yemesi hayal ayni sekilde bir 1.18inde 122lik scirocco plakasini okur özellikle virajlı bir tırmanmada sciroccolarin isi zor.
  • Öncelikle tasarım olarak kötü bir otomobil, yine de görecelidir. Ancak şu da var ki yeni yeni düzeltilmeye başlanan iç hacim olayı, 07 modellerde can sıkıcı cinsten.

Önümüzdeki sene yenilenecek kasa, 1 seneye kalmaz diye tahmin ediyorum Türkiye'ye gelişi. Benim size tavsiyem Volvo C30.
  • Piyasada az bulunduğundan dikkat çeken bir model olarak ;

-Citroen DS3 1.6 THP
    -BMW HB 3K 116i
    -Güncel kasa Honda Civic Hatchback
    -Alfa Romeo GT 2.0JTS

olabilir. Mazda RX-8 de bulabilirsiniz. E92 kasaya lafım yok ama e46 kasanın artık havalı bir tarafı kalmadı, çok fazla var piyasada.
  • yakıt sorun değilse mazda rx8 diyorum bende. 1 yıl kullanılacağı için. malum rx8 lerde rektefiye olayı yok. eğer yakıt sorun değilse rx8. bu paraya bu kadar performanslısı zor bulunur. sanırım yaklaşık olarak 1 serisi kadar insanıda rahat seyahat ettirebilir. :D hem 4 kapı hem spor.
  • 118i gayet alınası araçtır, 116 olsa almayın derdim. Alternatif olarak Civic HB ve a3 düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

+1000000

BMW 118i , 122lik Scirocco'ya plaka okutur. 160'lıksa 118i'yi çok ufak bir farkla geçebilir. Bahsedilen 116i değil yanlış okumayın. BMW 120d karşısında ise şansı bile yok Scirocco'nun.

Zaten sonrası belli 123d, 125i , 130i, 135i konuşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 27 Haziran 2011; 13:59:58 >
  • quote:

Scirocco doğru seçim... ama şu anda ederinden pahalı biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

quote:

quote:

+1000000

BMW 118i , 122lik Scirocco'ya plaka okutur. 160'lıksa 118i'yi çok ufak bir farkla geçebilir. Bahsedilen 116i değil yanlış okumayın. BMW 120d karşısında ise şansı bile yok Scirocco'nun.

Zaten sonrası belli 123d, 125i , 130i, 135i konuşmaya gerek yok.

bkz: Sirocco R 2.0 inline 4 silindir 265 hp...Açıkçası, 3.0 inline 6 silindir twinturbo 135i nin 306 hplık motoru hiçte teknolojik gelmiyor bu motor karşısında. HP ı gerçek alman araçlarından hangsine yükselen gider.

Örneğin R32 MK5 kasa golf vs 1 serisi 130i

R32 videoda görüldüğü gibi tokatlıyor. Sirocconun motoru 265 değilde, bmw gibi 306 hp olsa merak etme yine yedirmez VW sirocco. VW tek bir marka değil artık. Bünyesindeki markalar ortada, VW 1950 lerin VW ni değil. İstediklerinde dünyanın en iyi araçlarını yapıyorlar. BMW cephesi ancak sedan modifiye etsin( m5 vb) VAG gurupta, Bugatti yapsın, lambo yapsın Araç sektöründe en önemli şey tecrübedir, fakat bir çok firmanın tecrübesini tek çatı altında toplarsan, 125 yılık tecrübeyi bile geride bırakırsın (mercedes). Örneğin mercedes C serisi D sınıfında passattan iyi olabilir, mercedes düşük sınıflarda fiyatı daha yüksek olduğu için daha iyisini sunuyor olabilir (doğal olarak çünkü daha pahalı). Fakat VAG çatısı altındaki, bir LP670 SV, mercedesin SLS AMG sinden çok daha iyi. Mesele; iş uç noktalara geldimi farkını ortaya koyabilmektedir. Buna cevap birisi çıkıpta SLR 722 derse, VAG dan cevap Bugatti olur...Çünkü egzotic sınıfı ikiside...İş uç noktalardaki icraata geldimi vag pabuç bırkamaz teknoloji olarak. BMW, mercedes vb...Hepsi bir dönem meydan boşken yaptıkları ünle idare ediyorlar. En çok 3-4 kasa sonra belki TR kullancısı değil ama, dünyadaki pek çok kullanıcı bunu daha net anlayacak...

edit:130i

cetta gt şov başlamış yerimizi alalım

• Bmw alma bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.